Dodaj do ulubionych

Centra handlowe apelują do Senatu o pomoc

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 22:08
drwią ,że powstaną małe blaszane sklepiki w Częstochowie są tylko duże
blaszane centra tak więc drwina jest chybiona a w tych dużych jest duszno i
śmierdzi i biegają myszy na stoisku piekarniczym w realu w Częstochowie -patrz
forum
Obserwuj wątek
    • pe1 Kolejny śmierdzący bąk 23.05.07, 22:54
      Kolejny śmierdzący bąk prawny zgrai ignorantów tworzących "koalicję" - i tak
      zostanie to utrącone przez KE.

Ten parlament produkuje rekordową liczbę bubli prawnych - każda kolejna ustawa
      na dowolny temat to gniot nadający się do kosza.
      • tetlian Re: Kolejny śmierdzący bąk 23.05.07, 23:02
        Ja uwielbiam centra handlowe. To wspaniałe miejsca, gdzie można znaleźć wszystko
        czego się zapragnie. Utrudnianie ich budowy jest bezsensowne.
    • pos3gacz Re: Centra handlowe apelują do Senatu o pomoc 23.05.07, 23:08
      Gość portalu: puls475 napisał(a):

> drwią ,że powstaną małe blaszane sklepiki w Częstochowie są tylko duże
      > blaszane centra tak więc drwina jest chybiona a w tych dużych jest duszno i
      > śmierdzi i biegają myszy na stoisku piekarniczym w realu w Częstochowie -patrz
      > forum
      xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
      Po co ludzie mają zostawiać pieniądze w centrach handlowych,lepiej niech
      zostawią czarnym darmozjadom i ogłupiaczom.
    • pos3gacz Zakaz budowy kościołów. 23.05.07, 23:12
      Jeżeli nie można budować powyżej 400 m2,to powinno też obowiązywać kościoły.
      • Gość: prawy prosty Re: Zakaz budowy kościołów. IP: *.dialog.net.pl 23.05.07, 23:16
        a co, zgromadzenia w kościłach robią konkurencje twoim czerwonym libacjom?
        • Gość: aj Re: Zakaz budowy kościołów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 00:03
          prawy, ty jakiś lewus jesteś czy co?
        • pos3gacz Re: Zakaz budowy kościołów. 24.05.07, 00:18
          Gość portalu: prawy prosty napisał(a):

> a co, zgromadzenia w kościłach robią konkurencje twoim czerwonym libacjom?
          xxxxxxxxxxxxx
          Facet Ty jesteś naprawdę zakręcony.Poluzuj dekiel,bo Cię uwiera.
        • Gość: twoja_stara Re: Zakaz budowy kościołów. IP: *.nyc.res.rr.com 24.05.07, 02:38
          Blad kolego. Kosciol to wylegarnia socjalistycznych debili i pod przykrywka
          walki z marksizmem rozpowszechniaja wojtylizm, sojalistyczna Nauke Spoleczna
          Kosciola. Ktorej tylko o krok do czerwonych kmerow.
          • Gość: xb2 Re: Zakaz budowy kościołów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 09:26
            Dla mnie kosciol to spokojna wspolnota (ostoja) i zbior zasad i nauk (tworzonych
            przez wiele lat), ktore pomagaja byc szczesliwym w zyciu
    • Gość: informatyk Centra handlowe apelują do Senatu o pomoc IP: *.dialog.net.pl 23.05.07, 23:15
      jak to przepadną 2mld?
      że robotnicy budowlani zajmą się mieszkaniami i drogami?

że materiały pójdą na mieszkaniówke?

stuknijcie sie w tych handel-hangarach w głowe!
    • xclene kolejni co sobie załatwili, a w sumie to kolejny 24.05.07, 00:24
      gniot prawny, dajcie ludziom głosować nogami i zastanówcie się czemu nie chcą
      przychodzić do tych wspaniałych małych osiedlowych śmierdzieli sklepowych
      • Gość: he he Re: kolejni co sobie załatwili, a w sumie to kole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 01:13
        xclene napisał:

> gniot prawny, dajcie ludziom głosować nogami i zastanówcie się czemu nie chcą
        > przychodzić do tych wspaniałych małych osiedlowych śmierdzieli sklepowych

puknij sie ty pożyteczny idioto w ten swój głupi łeb

ja kupuje w małym sklepiku który mam po drugiej stronie ulicy i mam taniej niż w
        oszołomach
        a tobie pewnie ten ciemnogród śmierdzi jewropejczyku???
        • Gość: krzys Re: kolejni co sobie załatwili, a w sumie to kole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 01:54
          taniej to ty masz we lbie
      • Gość: Agnieszka Maly sklepik jesli zarobi to zrobi remont !!!! IP: 212.122.223.* 24.05.07, 08:43
        A teraz smierdzi dlatego ,ze TY kupujesz w markecie i OBCYM zostawiasz kase na
        budowanie kolejnych will na Hawajach .Ta TWoja kasa wyjezdza z Polski i zasila
        wczasowiczow ( czytaj obcokrajowych wlascicieli) na Bali ....
        Twoje wydane w markecie pieniadze przepadaja bezpowrotnie. Zastanow sie o co tu
        chodzi !!!!!
        Markety wysysaja kase z polskiej gospodarki .Tak wlasnie wyglada wspolczesny
        podbuj kraju. By zniewolic kraj dzisiaj nie trzeba wojen .Mozna ludzi stlamsic
        gospodarczo.

ANALOGICZNE DZIALANIA kolonialne PRUBUJE PROWADZIC ROSJA w sprawie dostaw ropy
        i gazu !!!! Markety w POlSCE zmierzaja w tym samym kierunku .
        OBUDZ sie czlowieku .
        Te kolorowe swiatelka w marketach to bajer dla mlodziakow.Oczywiscie bajer
        oglupiajacy . W czasie niemieckiej okupacji , pracujacy Polak dostawal darmowy
        przydzial WODKI !!!!! a wiesz dlaczego!???? By czul sie
        zadowolony ,szczesliwy ... a wowczas oglupiony (zniewolony) ......

• Gość: Michal Duzo sklepikow = duza ilosc miejsc pracy IP: 212.122.223.* 24.05.07, 08:50
          Poza tym duza ilosc sklepikow musi wybudowac duza ilosc firm budowlanych .
          Duza ilosc sklepikow = duza ilosc obslugi tych sklepikow - czyli wszystkiego
          duzo
          a skupienie calego handlu w jednym markecie to wszystkiego malo oprocz
          skupienia zyskow ze sprzdedazy detalicznej w rekach jednrgo wlasciciela i
          wywiezienie calosci kasy poza Polske . Wnioski wyciagnac nalezy samodzielnie
          • pieniacz Re: Duzo sklepikow = duza ilosc miejsc pracy 24.05.07, 09:02
            czesto gadasz sam ze soba???
        • pieniacz Re: Maly sklepik jesli zarobi to zrobi remont !!! 24.05.07, 09:01
          to w Akademii Techniczno-Rolniczej w Bydgoszczy takie bzury wykladaja czy masz
          jeszcze etat u DJ rydzyka???
        • Gość: ef14 Re: Maly sklepik jesli zarobi to zrobi remont !!! IP: 157.25.155.* 24.05.07, 13:49
          kto ci broni robienia zakupow z malym smierdzacym sklepiku?
          nikt
          a czemu banda nie-powiem-kogo-bo-nie-chce-sie-wyrażać chce mi zabronić robienia
          zakupów tam gdzie ja chce?
          i niech dotrze do twojej glowy fakt, ze powyzej 400 m jest gros sklepow
          odziezowych, ksiegarni etc
    • Gość: mee Nieudolne panstwo, traktuje swoich obywateli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 04:37
      jak "dzieci gorszego boga", dlatego bedzie mowilo mi, gdzie mam kupowac i ze
      sam nie potrafie podjac decydowac. Mam gdzies taka filozofie, obecna wladza
      ustawodawcza bije rekordy niekompetencji. Ostatnio kupilem winiary i nie moglem
      zrozumiec dlaczego w malym jest drozsze o 20%, dlatego lubie kupowac z Auchanie
      i zaden osiol mi tego nie zabroni.
      • Gość: bohdan Re: Nieudolne panstwo, traktuje swoich obywateli IP: *.sie.vectranet.pl 24.05.07, 08:20
        Oczywiście! Mam tuż pod blokiem dwa sklepiki spożywcze i jeden mięsny ale wolę jechać na drugi koniec miasta bo nie będę kupowć nieświeżego mięsa czy aśmierdziałej wędliny, masła droższego o 50 gr albo innego art. spożywczego z terminem ważności zaklejonym ceną.
    • Gość: ANTYMARKET W malych sklepach znajdzie prace duzo pracownikow IP: 212.122.223.* 24.05.07, 08:24
      Tu chodzi o to ,ze w malych sklepikach znjdzie prace duza ilosc pracownikow.
      Tych pracownikow ktorzy zostali zwolnieni ze zlikwidowanych sklepow ktore nie
      wytrzymaly konkurencji z MOLOCHAMI.
      MARKETY - TE CWANIAKI WCISKAJA NAM KIT - JAK ZWYKLE!!!!!!!!
      Niech powstana setki ,tysiace malych sklepikow to nie bedzie
      BEZROBOCIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      NIECH TE CWANE MARKETY zloza protest w Niemczech !!!!!!!!!!!!!!!
      • algimin niech se budują, ale 3% podatek obrotowy za 400m2 24.05.07, 08:30
        się należy;)
      • pieniacz Re: W malych sklepach znajdzie prace duzo pracown 24.05.07, 09:03
        agnieszka, michal, antymarket - jedno IP, te same brednie...
        • algimin Re: W malych sklepach znajdzie prace duzo pracown 24.05.07, 09:30
          pieniacz napisał:

> agnieszka, michal, antymarket - jedno IP, te same brednie...

wcale nie takie brednie, jak już napisałem 3% podatek obrotowy na handel
          w obiektach powyżej 400m2 metrażu, załtwił by sprawę uczciwej konkurencji
          ja bym jeszcze podnisł najniższą płacę w takich obiektach do 1200 netto
          i 100 000zł kary za każdą niezapłaconą godzinę nadliczbową
          to by się sukin..synom od razu odechciało oszustw.
    • Gość: anty kaczorek rozp kaczki krasnale i inne pomioty typu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 12:34
      lepper i giertych won z kraju
    • Gość: enigma Real to nie Centrum Handlowe IP: *.chello.pl 24.05.07, 19:43
      ale zwykły supermarket wiec o co chodzi? A Centra Handlowe w dużych
      aglomeracjach to rozwiązanie problemu zakupów, na które nikt nie ma czasu we
      współzesnym swiecie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka