Gość: były klient IP: *.acn.waw.pl 25.06.03, 21:16 ... a wiekszej kaszany nie ma niz uslugi Stolicy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klient obecny Re: Konflikt w Stolicy IP: *.stolica.pl 26.06.03, 08:54 szanowni ludziska, współpracuję ze stolicą już jakieś 5 latek i twierdzę że jest to najlepsza firma kurierskia na rynku polskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Konflikt w Stolicy IP: *.gpd.com.pl 26.06.03, 09:34 ...a ja korzystałem 3 lata - i podziękowałem. Cieniasy. Prawie co druga przesyłka nie trafiała na czas. Ale szczytem było to, że na święta wysłałem paczki do klientów ze słodyczami - 1/4 nie doszła w ogóle, a prawie wszystkie które doszły były - rozpakowane i "obrobione". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruder Re: Konflikt w Stolicy IP: *.stolica.pl 26.06.03, 09:50 I ja uważam że Stolica jest b. dobrą firmą. Skuteczność dostarczania przesyłek jest na poziomie 99%. Czy to mało???? Odpowiedz Link Zgłoś
tribeca Re: Konflikt w Stolicy 26.06.03, 11:47 Gość portalu: klient obecny napisał(a): > szanowni ludziska, współpracuję ze stolicą już jakieś 5 latek i > twierdzę że jest to najlepsza firma kurierskia na rynku polskim. człowieku, po twoim IP widać, ze w Stolicy pracujesz... nie wygłupiaj się z tą reklamą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruder NIeu krywam że pracuję w Stolicy IP: *.stolica.pl 26.06.03, 13:13 I co? Niby mam się czegoś wstydzić? Nosa z tego powodu nie zadzieram do góry, ale powstydzić się tym bardziej nie mam czego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manager Re: Konflikt w Stolicy IP: *.stolica.pl 26.06.03, 08:57 Wielkie fundusze inwestycyjne czest uciekaja sie do wrogich przejec. Mam nadzieje, ze STOLICA nie podda sie i pozostanie polska firma, bo z kazdym dniem jest ich coraz mniej. Po wejsciu do UE bedzie ich jescze mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???przejęcty Re: Konflikt w Stolicy IP: *.stolica.pl 26.06.03, 09:07 STOLICO trzymaj się, te qtasy z EI zawsze tak robią gdy chcą przejąć firmę za marne grosze, nie dajcie się... Jesteśmy z Wami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIke Re: Konflikt w Stolicy IP: *.stolica.pl 26.06.03, 09:46 Dziękujemy za wsparcie. Co tu siędziało wczoraj to ludzkie pojęcie przechodz. Banda krawaciarzy, którzy chcą nachapać się jak najwięcej kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Konflikt w Stolicy IP: *.stolica.pl 26.06.03, 09:10 KASZANE TO TY CHYBA MASZ W MAJTKACH... HE HE HE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musaschi Re: Konflikt w Stolicy IP: *.stolica.pl 26.06.03, 09:14 Osoba pisząca o kaszance kojarzy mi się z jakimś mało wykształconym rodakiem za rzeki Bóg ( nie obrażając wsi - bo jest czysta i piękna ), ale na pewno nie jest to ktoś kto powinien pisać w necie i gazecie, a co do usług firmy Stolica to chyba nie myli się ten co nic nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JN Re: Konflikt w Stolicy IP: *.stolica.pl 26.06.03, 09:33 STOLICA TO FIRMA MOJEGO ŻYCIA !!!! NAJLEPSZA Z WYSZYSTKICH I WIERZĘ ŻE SIĘ NIE PODDA .TRZYMAJCIE SIĘ NAJMOCNIEJ JAK MOŻECIE ! NIE DAJCIE SIĘ NIKOMU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon bez kagańca Trzymaj mocno się poręczy a Stolica cię wyręczy!!!! IP: *.stolica.pl 26.06.03, 09:51 Strzałka ! :) Pozdrawiam wszystkich pracowników firmy Stolica S.A. Kibiców Wicemistrzyń Polski w Koszykówce Dziewcząt (młodziczki) Stolica S.A. UKS Reda Szczecin ! Pozdrawiam zawodniczki i wszystkich wspierających drużynę. Wszyscy kibice wspierają Stolicę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruder Re: Konflikt w Stolicy IP: *.stolica.pl 26.06.03, 09:52 Czy ktoś mi jest w stanie pokazać inną firmę kurierską, gdzie paczki dochodzą w 100%??? NIe ma takiej możliwości. W każdej firmi popełniane są błędy. Stolica je także popełnia, ale mimo to jest liderem na rynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociur Re: Konflikt w Stolicy IP: 217.8.186.* 26.06.03, 10:15 Buraku, jak juz lizesz loda stolicy to chociaz schowaj sobie adres @stolica.pl I tak nikt ci nie wierzy bo kazdemu stolica zgubila jakas przesylke. I radze zarzadowi stolicy zatrudniac inteligentniejsze osoby w dziale PR. Gość portalu: Bruder @stolica.pl napisał(a): > Czy ktoś mi jest w stanie pokazać inną firmę kurierską, gdzie > paczki dochodzą w 100%??? NIe ma takiej możliwości. W każdej > firmi popełniane są błędy. Stolica je także popełnia, ale mimo > to jest liderem na rynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adiosdios gdy ci kociur przebiegnie drogę nie mów że, to.... IP: *.stolica.pl 26.06.03, 13:06 ....pech. Złap za kite, wykręć nogę żeby kociur szybciej zdechł. Kociur ty leszczu, masz pojęcie o robieniu loda bo na placu 3 krzyży dorabiasz! Masz wszy i owsiki. Powinieneś wiedzieć że, Stolica S.A. jest bezapelacyjnie najlepsza spośród wszystkich firm kurierskich w Polsce a kto wie czy nie na świecie. Prawdopodobnie własnie takie Kociury jak ty są EInkwizytorami na usługach Amerykańskich buraków. Jak masz problem to poprostu jak zwykle idź do swojego sutenera rozlicz się z kaski i wypłacz mu się na ramieniu....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruder Proponuję żeby osoby które nie mają pojęcia... IP: *.stolica.pl 26.06.03, 09:54 o rynku firm kurierskich nie zabierały głosu. Robią tylko zamiesznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sere he Re: Proponuję żeby osoby które nie mają pojęcia.. IP: *.stolica.pl 26.06.03, 09:56 jak to nie mają pojęcia! Bruder ty może masz?! Krzywe nogi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruder Re: Proponuję żeby osoby które nie mają pojęcia.. IP: *.stolica.pl 26.06.03, 10:02 Jarku, wiem że Ty akurat znasz ten rynek, Ale nie wszyscy tutaj o tym mają pojęcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon bez kagańca Wszystkie dziewczyny w Stolicy są .... IP: *.stolica.pl 26.06.03, 10:01 bardzo piękne, inteligętne, błyskotliwe, pracowite, słodkie jak miód i zawsze naj naj naj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruder Re: Wszystkie dziewczyny w Stolicy są .... IP: *.stolica.pl 26.06.03, 10:05 potwierdzam, masz w 100% rację :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RING Entersuprice Inkwizytors VS STOLICA S.A IP: *.stolica.pl 26.06.03, 10:20 Entersuprice Inkwizytors stara się przejąć porządną Polską firmę! Ale im się to nie uda bo pracownicy Stolicy twardo odpierają ataki. Tajna broń Stolicy jeszcze nie została ujawniona, ale pewne jest że EInkwizycja przegra i zginie !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Stolicy Re: Konflikt w Stolicy IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.03, 10:36 Pracuje w stolicy od roku i stwierdzam że nie doręczamy paczek w 100%. Zdarzają się nam różne zonki. Ale każdego dnia staramy się aby wszystkie paczki były doęczone a nasi klenci zadowoleni. Jest takie przysłowie, że ten się nie myli kto nie pracuje. Mam nasdzieję, że zostaniemy nadal POLSKĄ FIRMĄ. A na razie mimo zawirowań z naszym udziałowcem pracujemy normalnie, doręczamy 99% naszych paczek i staramy się być najlepszą firma kurierską. Czy nią jestesmy, mogą stwierdzić tylko nasi klienci.Biorąc pod uwagę że codzienie nasze samochody są pełne paczek stwierdzam, że JESTEŚMY DOBRZY W TYM CO ROBIMY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Konflikt w Stolicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.03, 10:44 sam jestes kaszana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziunia Re: Konflikt w Stolicy IP: *.nestle.pl 26.06.03, 15:25 Konflikt w Stolicy powinien byc rozwiązany w Stolicy a nie na gremium krajowym, a przesyłki docierają i to bez problemu, chyba że sie ktoś przyczepia, ale nie zawsze słusznie........ Odpowiedz Link Zgłoś