Gość: blurb IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.03, 20:17 Nie zgadzam sie z MS wedlug mojej prognozy Polska bedzie w tym roku miala juz "31%" a w 2004 to nawet "50" .Tak trzymac nowe i wzmocnione LSD...e precz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yarek Re: Morgan Stanley podniósł prognozy wzrostu PKB IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 20:34 Już widzę samozadowolenie rządu. Koniec marzeń o reformie podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttfr Re: Morgan Stanley podniósł prognozy wzrostu PKB IP: *.chello.pl 01.07.03, 20:58 doskonale wiemy, że MS to najczerwieńsza komuna. niech sie nie łudzą, te prymitywne zagrywki propagandowe nie pomogą millerowi. przecież pkb może rosnąć w tym tempie tylko po powrocie rządow buzka, tomaszewskiego, dębickiego. krak- tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska z polski Re: Morgan Stanley podniósł prognozy wzrostu PKB IP: *.chello.pl 01.07.03, 21:02 Sam jestes komuna. Morgan Stanley to number one w US. Dopiero za nim plasuje sie goldi, lehmi, jp i merill. yo yo yo yo. Niech zyje pko bp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Morgan Stanley podniósł prognozy wzrostu PKB IP: *.gdynia.mm.pl 01.07.03, 20:59 Pod warunkiem, że świstak lepiej się przyłoży do zawijania sreberek. Prawdopodobnie analitycy MS testują nowe metody wróżenia. Tym razem z tego, co wydłubią z nosa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hydraulik BZDURA!!! Przy recesyjnej UE??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.03, 21:47 Ta sama instytucja projektuje, że tzw. jądro UE (FRancja, Niemcy i Benelux bez Luxemburga) wejdzie w regularną recesję. Jednocześnie siłą napędową PKB w Polsce ma być eksport - tylko dokąd? Do Rosji??? A może do USA i Japonii :-)))??? I to wszystko przy czarnych prognozach Morgan Stanley'a dla świata (wg Stevena Roach'a - najwyraźniej "spece ds. Polski" nie czytają wypowiedzi własnego głównego ekonomisty...)? COŚ TU SIĘ NIE TRZYMA KUPY.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr. Alwaysright Re: BZDURA!!! Przy recesyjnej UE??? IP: 12.96.204.* 02.07.03, 00:59 Gość portalu: Hydraulik napisał(a): k > Ta sama instytucja projektuje, że tzw. jądro UE (FRancja, Niemcy i Benelux bez > Luxemburga) wejdzie w regularną recesję. > Jednocześnie siłą napędową PKB w Polsce ma być eksport - tylko dokąd? Do > Rosji??? A może do USA i Japonii :-)))??? > I to wszystko przy czarnych prognozach Morgan Stanley'a dla świata (wg Stevena > Roach'a - najwyraźniej "spece ds. Polski" nie czytają wypowiedzi własnego > głównego ekonomisty...)? > COŚ TU SIĘ NIE TRZYMA KUPY.... i juz nawet teraz jest tam niezdrowo, a eksport do tych krajow z Polski ciagle rosnie. im glebiej oni popadaja w recesje i biede, tym bardziej beda potrzebowali tanich polskich importow. recasja w "jadrze" UE nie jest koniecznie zla dla Polski. zyski dla poszczegolnych firm nie sa tak wielkie w takiej sytuacji, ale pozwalaja im ustalac sie na rynkach, dalej trwac, i nie zwalniac swoich pracownikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubu tez mam wizje IP: 81.210.16.* 01.07.03, 23:14 a ja sobie mysle ze EPS MSDW wyniesie nie przymierzajac 37,55 USD, tak cos czuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: tez mam wizje IP: *.gdynia.mm.pl 02.07.03, 01:51 Gość portalu: Bubu napisał(a): > a ja sobie mysle ze EPS MSDW wyniesie nie przymierzajac 37,55 > USD, tak cos czuje! Jesteś zatem ekspertem. Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś