konread 31.08.07, 14:35 Czystka trwa, ciekawe kto następny z dotąd z "zaufanych" Kaczorów poleci, aby ukryć ich własną niekompetencję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rydzyk_fizyk Netzel odwołany z funkcji prezesa PZU 31.08.07, 14:36 A taki był piękny i wspaniały jak go powoływali przy protestach opozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seafood Nie wiadomo jeszcze, kto go zastąpi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 14:37 Wiadomo: ktoś, kto już siedzi, albo ktoś, kto będzie siedział. Innego wyboru nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
333a3 Dlaczego PO nie chce odwołać rządu Kacztńskiego??? 31.08.07, 14:42 Tylko wybory, a przy takiej kampanii PiS ich zmiecie. Ci głupcy z PO wierzą jeszcze w mądrość Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MonsieurX Bo Kurski powie, że to Nocna zmiana bis, IP: *.teta.com.pl 31.08.07, 14:59 że chcieli właśnie oczyścić Polskę, a "układ" im nie pozwolił. A ciemny lud to kupi, jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu To 200 tys na miesiac bylo mu malo? 31.08.07, 15:18 Netzel musial na boku dorabiac do pensji zeby zwiazac koniec z koncem? Sluzenie dwu panom nie sluzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilicz Premier za to tak mało zarabia że wypłaty IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.08.07, 15:26 przechowuje mu mamusia w swojej portmonetce. Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Będzie odprawa dla Netzla? 31.08.07, 15:31 6 mies. po 200 tys to niezła kasa Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: To 200 tys na miesiac bylo mu malo? 31.08.07, 16:08 poszeklu napisał: > Netzel musial na boku dorabiac do pensji zeby zwiazac > koniec z koncem? Oczywiście, że nie musiał i tego nie robił. Trzeba być kaczystowskim politrukiem o inteligencji pogrzebacza żeby nie umieć wyciągnąć logicznych wniosków z tak klarownych przesłanek. Szopka PiSdacza pod tytułem "afera przeciekowa" rozpada się jak niedbale sklecona sławojka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajan Re: To 200 tys na miesiac bylo mu malo? IP: *.acn.waw.pl 31.08.07, 16:15 Dlaczego PO nie chce odwołać rządu Kacztńskiego??? Autor: 333a3 Tylko wybory, a przy takiej kampanii PiS ich zmiecie. Ci głupcy z PO wierzą jeszcze w mądrość Polaków? A moze w tym jest uzgodnoina taktyka aby oreientalne partie wyelminowac z parlamentu. Czy doczekamy sie ze bedziemy wybierac miedzy bialym a czerwonym. Czekam na przejzystosc i jednoznacznosc udzielajac zaufania na cztery lat by moc potym skutecznie rozliczyc z obietnic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicolas1981 Re: To 200 tys na miesiac bylo mu malo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 19:20 netzel mial 11 tys bruto za miesiac www.northkorea.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajan Re: Dlaczego PO nie chce odwołać rządu Kacztńskie IP: *.acn.waw.pl 31.08.07, 16:10 Dlaczego PO nie chce odwołać rządu Kacztńskiego??? Autor: 333a3 Tylko wybory, a przy takiej kampanii PiS ich zmiecie. Ci głupcy z PO wierzą jeszcze w mądrość Polaków? A moze w tym jest uzgodnoina taktyka aby oreientalne partie wyelminowac z parlamentu. Czy doczekamy sie ze bedziemy wybierac miedzy bialym a czerwonym. Czekam na przejzystosc i jednoznacznosc udzielajac zaufania na cztery lat by moc potym skutecznie rozliczyc z obietnic. Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: Dlaczego PO nie chce odwołać rządu Kacztńskie 31.08.07, 17:08 ... a nie syszales, szykuja nocna zmiane z narcyzem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeellow wyglada na to, ze kariera w PZU konczy sie w pudle IP: *.atbank.nl 31.08.07, 14:40 Dziwna prawidlowosc... Odpowiedz Link Zgłoś
blackthorn Netzel odwołany z funkcji prezesa PZU 31.08.07, 14:40 Taaa, co za niespodziewajka, Netzel "zaslabl" w prokuraturze, pojechal do szpitala i zostal odwolany. Ciekawi mnie co sie jeszcze przytrafi kaczmarkowi i konratowskiemu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikar gożdzikowa przypomina na ból głowy - polopiryna IP: *.bph.pl 31.08.07, 14:48 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MendelGdański Kto następny na Pawiak ? IP: *.icpnet.pl 31.08.07, 14:53 Zatrzymania świadków przestępstw władzy to nie tylko zamach na demokrację, to atak na praworządność, chamstwo i arogancja. Kaczmarek to Milinkiewicz po polsku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fama Re: cala mafia SLD i okraglostolcowi na Pawiak IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 31.08.07, 21:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yuss Netzel odwołany z funkcji prezesa PZU IP: *.ifd.uni.wroc.pl 31.08.07, 14:54 Dobrze to przeczul. Od dawna tacy faceci uciekali w chorobe gdy ich zwalniano, pozwala to nadal brac pensje a usluzny lekarz zawsze sie znajdzie (za darmo, oczywiscie). Podobno Woszczerowicz tez zaslabl. Dotad tacy raczej zdrowi byli, dopiero wizja przesluchan i pozbawienia stanowiska czy immunitetu powoduje nagle zapasci. Smiechu warte by to bylo, ale niestety jest jeszcze warte duzych pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goździkowa Ze względu na stan zdrowia? IP: 194.106.201.* 31.08.07, 14:54 Będą mogli napisać, że ze względu na stan zdrowia. W peerelu zawsze tak pisali. Tradycja zobowiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatek Netzel odwołany z funkcji prezesa PZU IP: *.piap.pl 31.08.07, 14:54 Ciekawe ile odprawy dostanie z naszych podatków? Na dobrego adwokata pewnie wystarczy... Odpowiedz Link Zgłoś
artrand Netzel odwołany z funkcji prezesa PZU 31.08.07, 14:56 W PZU stoją duuże konfitury. Ciekawo kto, jako komisarz będzie je wynosił? Dla kogo nie pytam, bo wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głosuję na PiS! Na pohybel hochsztaplerów!!! IP: *.icm.edu.pl 31.08.07, 14:59 Brawo Panie Premierze! Przez 16 lat serwowano nam biznes polityczny, a ja mam cichą nadzieję że oczyści Pan nasz kraj z tego gówna! Odpowiedz Link Zgłoś
sw.stefan Re: Na pohybel hochsztaplerów!!! 31.08.07, 15:01 zapomniales dopisac "spokojnie".bez tego slowa jestes tylko namiastka debila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głosuję na PiS! Re: Na pohybel hochsztaplerów!!! IP: *.icm.edu.pl 31.08.07, 15:10 do stuprocentowego jeszcze bardzo dużo mi brakuje. niestety nie mam takiego talentu jak ty, więc przede mną długa droga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fama Re: dosc tolerancji dla krwiopijcow, brawo Kaczyns IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 31.08.07, 21:18 Odpowiedz Link Zgłoś
mintaj4 no cóż 31.08.07, 15:03 wygląda na to że minister ma w dupie nadzór bankowy ... mundurki szkolne ala giertych Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Premieże, Prezydęcie! 31.08.07, 15:14 Narod chce i żąda by pójść krok a może i 2 najprzód i powstrzymać zajadły atak Eureko na nasz narodowy skarb. W tym celu ja, moja rodzina, znajomi i całe kółko różańcowe proponujemy zapukać wraz z ABW w garniturach do domu p. E. Jansena (CEO Eureko). Następnie radzimy zająć majątek Eureko oraz przyjrzeć się dodatkowo również poczynaniom niejakiego Skarbu Państwa (również jest przez nas podejrzewany). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fama Re: Brawo P. Prezydencie, gonic kryminalistow IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 31.08.07, 21:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madafaka Netzel odwołany z funkcji prezesa PZU IP: *.sggw.waw.pl 31.08.07, 15:15 je..bie mnie to.Niech się tempią barany.Wali mnie to całe polityczne bagno. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.konda Lechu! Odwołaj Jarka! 31.08.07, 15:34 Jarku! Owołaj Lecha! Jak zrobicie to w tej samej sekundzie, to się może udać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaroo Netzel odwołany z funkcji prezesa PZU IP: *.malopolska.mw.gov.pl 31.08.07, 15:39 Oni zawsze chorują jak są przesłuchiwani ale jak kradną to nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Netzel miał "migrene" ? , a nie stracha ? IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 31.08.07, 15:50 To chorzy ludzie na najwyzszych stanowiskach w Polsce . Wszyscy choruja po aresztowaniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sa Netzel odwołany z funkcji prezesa PZU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 16:24 Oj Antczak, w coś Ty się wdał....:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 niech odpocznie, nagrabil, wystarczy 31.08.07, 17:06 ...teraz szpital, sanatorium, psychiatra i tak mu zejdzie zywot... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAMA Re: 15 lat lewackiego rozpizdziaju, ciezko to napr IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 31.08.07, 21:14 awic. ALE TRZEBA ROBIC CO MOZNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tl Netzel odwołany z funkcji prezesa PZU IP: *.net.autocom.pl 31.08.07, 17:41 czy przy podawaniu nazwisk z okazji mianowań, nominacji itp - nie należałoby teraz podawać przynnależności partyjnej? Lepiej wiedzielibyśmy, co jest grane. Odpowiedz Link Zgłoś
123i321 zlodziej symulant umknie ze szpitala 31.08.07, 18:06 pojutrze znajdzie sie juz w Izraelu albo w UK, gdzie uciekaja i sa chronieni wszyscy swiatowu kryminalisci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fama Re: Brawo Kaczynski, pies na kryminalistow IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 31.08.07, 21:17 Odpowiedz Link Zgłoś
firmland Re: Netzel odwołany z funkcji prezesa PZU 31.08.07, 18:13 som nazwisko mi cos nie pasowało w nim wiec dobrze sie stało chodz mi go szkoda jest bo jeszcze nic mu nie udowodniono Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 Netzel odwołany z funkcji prezesa PZU 31.08.07, 19:07 Czy ktoś pamięta jak za rządów SLD aresztowano prezesa Orlenu, a potem w trybie natychmiastowym został odwołany ze stanowiska? Czy to przypadkowe skojarzenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
pethate Netzel odwołany z funkcji prezesa PZU 31.08.07, 19:10 Nowy prezes: czlonek pisu wdupowlaz kaczek i ukonczone wakacje po siedmiu klasach szkoly podstawowej. Trzeba ludzi wzbogacac, zeby nie bylo podzialu na biednych i glupich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek a kto go powołał i dlaczego? nie rozumiem polityki IP: *.aster.pl 31.08.07, 19:45 ten, kto powołał tego pana na prezesa PZU SA powinien również być odwołany ze stanowiska, ok? Jasna gra, tego polskie społeczeństwo oczekuje od rządzących, ok? Odpowiedz Link Zgłoś