Gość: arturo IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.11.07, 21:46 to u nas powinien być za 399 złotych, wg tej logiki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawik69 iPhone już w Europie, choć na razie nie w całej 09.11.07, 23:25 UWAGA NA WARUNKI GWARANCJI NARZUCANE PRZEZ APPLE!!!! niedawno kupiłem ipoda nano i niestety cos poszło nie tak przy upgradzie oprogramowania. zaniosłem to ustrojstwo do serwisu i dowiedziałem się, że moge sobie to w ... buty wsadzić - z powodu małego wgniecenia na tyle obudowy apple nie uznało reklamacji i nawet nie raczyło sprawdzic w czym tak naprawde lezy problem. a pieniadze wydane na to "cacko" poszly sie pasc.... CZYSTE DZIADOSTWO!!!! NIGDY WIECEJ CZEGOKOLWIEK OD TYCH ZLODZIEI NIE KUPIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hem0r0id Re: iPhone już w Europie, choć na razie nie w cał IP: *.globalconnect.pl 10.11.07, 03:39 No bo Apple robi dziadostwo. Nie rozumiem na czym polega fenomen iPoda, iMaca, iPhona, itd. Nie dość, że drogie to jeszcze nie najlepsze jakościowo i technologicznie na rynku. Jedyne przed czym chylę czoła to marketing - sprzedali by nawet iKupe w złotym pudełku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy iPhone już w Europie, choć na razie nie w całej IP: *.netcologne.de 09.11.07, 23:51 to urzadzenie ,nawiasem mowiac mocno przereklamowane i za drogie, mozna kupic przez internet na stronie telecom - niemcy ,ponizej link, po zlamaniu sim nie traci sie gwarancji na urzadzenie tylko na ewentualne przywileje operatora. pozdrawiam www.t-mobile.de/iphone ps.w niemczech nie ma zadnych kolejek ani przed wystawami ani w sklepach; - sprawdzilem to osobiscie a juz tym bardziej nie ma wiekszego zainteresowania ,jest normalnie .tu sie urzadzenia nowe bardzo dokladnie bada i testuje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: iPhone już w Europie, choć na razie nie w cał IP: *.centertel.pl 09.11.07, 23:55 jesteście żałośni żeby jednego dnia w dziale gospodarka ukazywały się 2 artykuły o tym telefonie jak by je policzyć to już pewnie ok 40 się ukazało na portalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiśniowy Re: iPhone już w Europie, choć na razie nie w cał IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.11.07, 00:00 design jabłka zawładnął umysłami co poniektórych, kiedyś był to owszem solidny komputer ze sparkiem na pokładzie, no ale od czasu wprowadzenia procków intela to już tylko design się ostał, za mniejsze pieniądze można dostać lepszy komputer od hp tym niemniej design po prostu przedni, choć złośliwi twierdzą, że nadaje się do toalet z tą szarością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: israel Re: iPhone już w Europie, choć na razie nie w cał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.07, 01:32 bzdury gadasz. Wlacz sobie chociazby zwyklego MacBooka (najslaszy apple) na leopardzie i porownaj z Vista albo Win XP. Szybszy, ladniejszy i sie nie wiesza ani bledow nie popelnia co 5 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: iPhone już w Europie, choć na razie nie w cał IP: *.globalconnect.pl 10.11.07, 03:41 Gdzie ty masz błedy na XP ? Niebieski ekran to był 10 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
optymista1000 Re: iPhone już w Europie, choć na razie nie w cał 10.11.07, 06:59 pecety sa badziewne umowmy sie. apple to jest to. Odpowiedz Link Zgłoś
warmi2 Re: iPhone już w Europie, choć na razie nie w cał 12.11.07, 16:18 Apple maszyny maja wewnatrz te same komponenty co PC ... z ta roznica , ze placisz 1.5 razy tyle . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszek Re: iPhone już w Europie, choć na razie nie w cał IP: *.ds.pg.gda.pl 10.11.07, 09:50 ale co niby porównać? ogólnie działanie systemu czy programów? mój laptop z intel core-duo jest gotowy do walki :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: iPhone już w Europie, choć na razie nie w cał IP: *.netcologne.de 09.11.07, 23:57 zgadzam sie z toba , w polsce powinien kosztowac 399 zl, to by byla uczciwa cena dla polskiego nabywcy .pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blq GW pierwsza w kolejce. by rozdmuchiwać ten balon.. 09.11.07, 23:58 darlamack.blogs.com/photos/uncategorized/2007/06/26/iphone.jpg kupujcie przereklamowany gadżecik, wart może 500zł. tylko nie stójcie w tych kolejkach, wszystko już od dawna można kupić na internetowych aukcjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: GW pierwsza w kolejce. by rozdmuchiwać ten ba IP: *.globalconnect.pl 10.11.07, 03:46 Wszystko w tym temacie. N95, HTC_TyTN_II Qtek 9600 i kilka innych... iPhone mozna co najwyzej do lombardu wstawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baldek Re: GW pierwsza w kolejce. by rozdmuchiwać ten ba IP: 70.91.50.* 10.11.07, 06:20 N95, maly ekran, i jest Symbian OS = kupa, widziales cene N95? Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: GW pierwsza w kolejce. by rozdmuchiwać ten ba 10.11.07, 10:02 niw podoba Ci się n95? to jest mnóstwo alternatywnego sprzętu, HTC chociażby, palmofony oparte na WM, a i sama n95 8GB ma większy ekran. Wszystko bardziej nowoczesne, bardziej funkcjonalne, bardziej zaawansowane technicznie od iPhone'a. Symbian = kupa? doprawdy? a na iPhonie zablokujesz smsowy spam? niechciane połączenia np od wszystkich zastrzeżonych numerów? ale o czym ja piszę, maniacy konsumpcji pokroju nabywców iphone uwielbiają reklamy pod każdą postacią. przecież to one ich wychowały, lasując mózgi do reszty. PS. n95 można kupić za 1300zł. dużo? no chyba, że się ceny sprawdza na ceneo i jeszcze kupuje w najdroższym, jako najbardziej pewnym. albo łyka wprost z Nokia Poland. biedni ludzie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: GW pierwsza w kolejce. by rozdmuchiwać ten ba IP: *.acn.waw.pl 10.11.07, 16:46 blq napisał: Wszystko bardziej > nowoczesne, bardziej funkcjonalne, bardziej zaawansowane technicznie od iPhone' (...) Właśnie cała różnica w zaawansowaniu technicznym i użyteczności. iPhone pozwala na wygodne i szybkie skorzystanie z wbudowanych funkcji, zupełnie odwrotnie do armii "zaawansowanych technicznie" urządzeń innych firm, które są tak niewygodne, że nieużyteczne. Mądrzy ludzie tę różnicę widzą, reszta dorabia ideologię do swoich frustracji :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielki Rob iPhone już w Europie, choć na razie nie w całej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.11.07, 00:59 Hej Andi napisz gdzie mieszkasz bo ja pod Kolonia i moze ty tez z okolic.... Pozdro Rob Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noy robia kase IP: *.devs.futuro.pl 10.11.07, 01:13 z wzgledu na kurs dolara wszystkie amerykanskie firmy ktore sprzedaja poza USA robia extra kase. Bic Mac w Polsce juz chyba drozszy niz w ameryce. Natomiast lud hamerykanski placi przedweszystkim za rope Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: israel iPhone już w Europie, choć na razie nie w całej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.07, 01:29 a ja juz mam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ole Re: iphone to cud techniki wy siermiezne dziady IP: *.devs.futuro.pl 10.11.07, 01:41 cud marketingu ktory trzeba 3 razy dzienie ladowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albin Siwak Re: iphone to cud techniki wy siermiezne dziady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.07, 09:14 Wymienię pokrótce jego wady: - przez bluetooth da się podłączyć tylko słuchawkę - nie ma javy (ciekawe po co im ARM ze wsparciem dla javy?) - jest ciężkim i dużym klockiem, jako telefon mało wygodnym, lepsze by już było jakby do PSP dodali możliwość dzwonienia :) - brak GPS'a Podsumowując: jako telefon jest niewygodny a jako PocketPC jest ubogi w funkcje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paf Re: iphone to cud techniki wy siermiezne dziady IP: *.acn.waw.pl 10.11.07, 09:25 No i nawet MMSa się nie da wysłać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: applemaniak iPhone opinie IP: *.cable.ubr03.edin.blueyonder.co.uk 10.11.07, 11:03 Wielu z tutaj niewiele wie o telefonie, wstrzymalbym sie z krytyka, a tych co maja juz ten telefon zapraszam do wejsc na www.bozo.pl/Telefony-komorkowe/Apple/iPhone/ i zamieszczenie opinii o iPhone apple. <a href=http://www.bozo.pl/Telefony-komorkowe/Apple/iPhone/>Apple iPhone opinie</a> Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Na miejscu UE nakładałbym cła zaporowe za 10.11.07, 11:07 tego typu zachowanie jak przelicznik 1$=1euro. Może by się wtedy ta hołota oduczyła się bawić z największym, większym od USA, rynkiem świata. Ewentualnie niech będzie sprzedawany w Polsce za 399zł, albo we Włoszech wg dawnych lirów włoskich, też 399:))))) Microsoft chciał kozaczyć, i dostał w dupę. Apple niech lepiej uważa. Odpowiedz Link Zgłoś
warmi2 Re: Na miejscu UE nakładałbym cła zaporowe za 12.11.07, 16:14 Zastanow sie czemu praktycznie wszystkie globalne kompanie maja premiery produktow w USA ( podobnie bylo z Playstation 3/Wii/Xbox itd) ... Liczba ludnosci nie jest jedyna miara rynku ... moze takze fakt , iz majac 500 milionow ludzi, EU ma praktycznie takie same GDP jak USA ktore ma tylko 300 milionow. " Microsoft chciał kozaczyć, i dostał w dupę." Trzeba przyznac w tym EU jest doskonale ... jak nie potrafisz sie trzymac czolowki technologicznie, to zawsze w koncu znajdzie sie jakas komisja w EU aby "wyrownac" szale. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Na miejscu UE nakładałbym cła zaporowe za 13.11.07, 13:55 warmi2 napisał: > Trzeba przyznac w tym EU jest doskonale ... jak nie potrafisz sie > trzymac czolowki technologicznie, to zawsze w koncu znajdzie sie > jakas komisja w EU aby "wyrownac" szale. ********************************* Jeżeli się przyjrzysz historii MS, to z pewnością zauważysz, że władze USA również wyrównywały szale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franko Re: Na miejscu UE nakładałbym cła zaporowe za IP: *.nat.tvk.wroc.pl 10.11.07, 11:28 a co Ty...raczej litośc nad mieszkańcami kraju idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: Na miejscu UE nakładałbym cła zaporowe za IP: *.acn.waw.pl 10.11.07, 16:48 ...ale za to bogobojnych. W końcu proklamowano już chrystusa królem, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Na miejscu UE nakładałbym cła zaporowe za 11.11.07, 16:03 Gość portalu: iygv napisał(a): > zaplute polskie debile.Z zazdrosci ku..ca was bierze ********************************* Raczej to Ty wyglądasz na zdenerwowanego. Czyżby ktoś ci sprzedał kota w worku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me Re: iPhone już w Europie, choć na razie nie w cał IP: 81.105.174.* 12.11.07, 18:10 mam swoja wszystko majaca komorke i uzywam tylko do rozmow bo nie wiem jak ci dziala. po 30 sekundach trzymania iphona w reku wiedzialem co i jak. i o to chodzi. pozatym jest ladny! i o to chodzi. u nas w liverpoolu tez nie ma kolejek.mysle ze po swietach cena bedzie ze 99 pound. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znik Niedobrze mi od iphona IP: *.pronet.lublin.pl 12.11.07, 20:33 Zanim jeszcze wpadli na pomysł iphona, już wszystkie brukowce o nim bazgroliły. sorry ale niedobrze się robi od tych sponsorowanych artykułów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek22 iPhone już w Europie, choć na razie nie w całej IP: *.aster.pl 02.10.08, 15:20 Teraz juz wiadomo dlaczego ludzie tak kupuja chetnie Omnie i np.biora ja w taryfie biznesowej Plusa pl.youtube.com/watch?v=3r4N4ilUZBk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławiak Re: iPhone już w Europie, choć na razie nie w cał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 19:39 HAHAHA!Sprzedawał iphona? W sumie telefoniki podobne. Omnia uchodzi za dobra konkurencje dla niego. Ile kosztuje w plusie dla firm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: iPhone już w Europie, choć na razie nie w cał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 14:57 ale tylko w plusie dla firm. Jak wybierzesz oferte elastyczna z abonamentem 75zl, to juz masz za 1zl omnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: iPhone już w Europie, choć na razie nie w cał IP: *.aster.pl 07.10.08, 15:48 Ja tez mam Omnie z taryfy biznesowej z Plusa ale długo,długo zastanawiałem sie nad Nokia E66.Oba telefony sa super,ale zwyciezyło to co jest teraz bardziej trendy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_ostoja Re: iPhone już w Europie, choć na razie nie w cał 07.10.08, 15:58 Jest wiele telefonów lepszych od iPhone, jak dla mnie to tylko gadżet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: całka Re: iPhone już w Europie, choć na razie nie w cał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 16:43 nie lubie iphonow. Bajeranckie tandetne cacka. Usmiałem sie www.youtube.com/watch?v=3r4N4ilUZBk Po omnii tak nie jadą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benek iPhone już w Europie, choć na razie nie w całej IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.09, 10:24 masz problem z iPhonem? Chciałbyś wgrywać płatne gry i aplikacje za darmo? Może masz inne pytania? napisz gg:8752953 A na pewno pomogę :)) Odpowiedz Link Zgłoś