Gość: capitalist pig IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 18:56 Może wreszcie kapitalizm zdobędzie ostateczną przewagę na skompromitowanym socjalizmem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
em_obywatel Prywatyzacja powinna odbywać się poprzez giełdę 21.04.08, 19:02 Prywatyzacja powinna odbywać się poprzez giełdę. Chociaż nie jest to panaceum na wszystkie problemy i nie jest to absolutnie najlepsze rozwiązanie w każdej sytuacji. Niemniej jednak, powinno sprawdzić się w większości sytuacji. To w jaki sposób przeprowadzano prywatyzację w Polsce do tej pory świadczy o braku doświadczenia, kompentencji i elementarnej logiki wśród naszych miłościwie nam rządzących. Albo świadczy o ich korupcji i egoiźmie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinmarcin12 Re: Grad: 700 spółek do prywatyzacji 21.04.08, 19:07 No to aferaly sie oblowia sprzedadza resztowki w czasie bessy. Reszte zachodnim firmom (ale dlaczego panstwowym. A ja juz naiwny myslalem ze UW i KLD sie nachapaly. Przep.. NFI i banki to teraz byle resztek sie chwytaja. Jeszcze sprzedadza rezerwy walutowe. Oczywiscie na gorce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel RP Zprywatyzować RZĄD IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.08, 19:25 Skoro promyczki liberalizmu chcą prywatyzacji bo instytucje prywatne funkcjonują lepiej gdyż dotyka je wolny rynek, zatem zróbmy to samo z rządem. Może dzięki temu lepiej zacznie funkcjonować i tym samym poprawi się jakość gospodarstw domowych w RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DarO Re: Grad: 700 spółek do prywatyzacji IP: *.eranet.pl 23.04.08, 16:52 Hejka mam pytanie pracuje W Cefarmie Bialystok , ktory ma byc prywatyzowany do listopada. Takie pytanie z mojej strony czy przysluguje mi podczas prywatyzacji jak beda mnie zwalniac odprawa ??? Z gory dzieki za odp. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś