Gość: dgn IP: *.chello.pl 24.04.08, 19:44 Ze względu na kwalifikacje,bystrość należałoby zatrudnić Palikota w kabarecie,w wiejskiej remizie strażackiej.Może chłopi po samogonie pojmą lotność jego umysłu.hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jimmyjazz Palikot bardzo boli panów z PiS 25.04.08, 08:44 Bo nagle się okazuje że można coś zrobić aby ułatwić ludziom życie. I okazuje się że wcale nie chodzi o WSI które przecież jest najważniejsze w życiu każdego obywatela. Członkowie PiS musza niezłą kasę robić na absurdach prawnych skoro tak im przeszkadza ich likwidacja. A ponoć PiS walczył z korupcją. Chyba tylko na konferencjach prasowych. Odpowiedz Link Zgłoś
szczurek.polny Re: Palikot bardzo boli panów z PiS 25.04.08, 10:45 > Bo nagle się okazuje że można coś zrobić aby ułatwić ludziom > życie. Na przyklad co? Zrobic sobie badania psychiatryczne albo pobiegac przed kamerami z wibratorem lub w koszulce z napisem "Dymam koze" (albo jakos tak podobnie)? Co prawda mi to nie przeszkadza, ale tez nie sadze, zeby te wystepy mi zycie ulatwialy. Moim zdaniem PiS strzela sobie w stope chcac odwolac Palikota. Chyba nikt lepiej nie kompromituje Platformy niz Palikot. Moze jeszcze Niesiol (ten z ZChN)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janina Zamach PiS na Palikota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.08, 18:47 Jego sposób bycia może być szokujący ale jednocześnie pomysły wcale nie zasługują na odrzucenie.Wprost przeciwnie zmuszają do przemyśleń.Inaczej nie przebiłby się do opinii społecznej.Media stosuja te same sposoby.A ponadto to są jego pomysły , nie powtarza jak mały Jaś wszystkiego co raczył powiedzieć Wódz.Szanuję go za otwartość i odwagę, na bzdety nie zwracam uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyPolityk Re: Zamach PiS na Palikota IP: *.chello.pl 27.04.08, 21:04 Mi sie najbardziej podobała wypowiedź o Belzebubie z Torunia. Wreszcie ktoś powiedział prawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janina Zamach PiS na Palikota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.08, 18:54 Zapoznałam się z wpisami i rozbawiły mnie one.A niech sobie lata z wibratorami, przynajmniej kołtuneria zobaczy jak to wygląda.I skąd ta pewność,że jego wysiłki nie przyniosą efektów.Prymitywny jegomość majątku nie dorobiłby się.A on rozsądek do interesów ma, w przeciwieństwie do bardzo wielu zawistników, z okolic moherowych. Odpowiedz Link Zgłoś