g.r.a.f.z.e.r.o 29.05.08, 12:21 Nie popadajmy w fanatyzm i mitomanię. Jeśli firefox będzie rzeczywiście lepszy niż inne przeglądarki to ludzie będą jej używać, a jeśli nie, to takie szoł nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tkamins Mozilla chce rekordu Guinnessa 29.05.08, 12:28 Zwykła akcja marketingowa obliczona na pozyskanie nowych użytkowników (i fanatyków). Niby nieszkodliwe ale jednak takie działanie bardziej mi pasuje do stylu Microsoftu czy Apple. Open-source przecież ma się bronić swoją jakością i funkcjonalnością, z założenia co najmniej nie gorszą niż produkty komercyjne, a nie wsparciem marketingowym. Jeśli ta akcja rzeczywiście odniesie sukces, to argument że wartość FF można określić ilością pobrań straci na znaczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Mozilla chce rekordu Guinnessa IP: *.cable.ubr04.dals.blueyonder.co.uk 29.05.08, 12:28 Zgadza sie, aczkolwiek taka akcja moze zachecic pare osob nieswiadomych istnienia FF do wziecia udzialu i zainstalowania przegladarki. Tu nie chodzi o fanatyzm i mitomanie, ale o zwykla reklame. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anotak browar Guinnessa juz nie ma nic do czynienia IP: 207.218.42.* 29.05.08, 13:07 z ksiazka od 2001 roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: billfan Pierwszy lepszy service pack do Windows ze sporym IP: *.tpnet.pl 29.05.08, 13:50 zapasem pobije ten "rekord". Odpowiedz Link Zgłoś
sznerchu Mozilla chce rekordu Guinnessa 29.05.08, 14:08 Mam wersje beta 3.0 i powiem szczerze że niczym specjalnym mnie nie powaliła... troszke szybciej wgrywają sie applety java i ich działanie jest minimalnie szybsze ale jak dla mnei to niewiele się różni od FF2.0.. mocny PR nic więcej... zadna tam rewolucja... Odpowiedz Link Zgłoś