Gość: realista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.08, 07:21 no to u nas dzisiaj na parkecie rzezi ciąg dalszy :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rozbawiona Rzeź? Nie dla wszystkich! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 08:03 Uściślijmy może, że rzezi dla "łapaczy dołków" i wytrwałych "inwestorów długoterminowych", natomiast sporych zarobków dla posiadaczy krótkich pozycji na kontraktach terminowych i właścicieli opcji sprzedaży. Jeden traci, inny zarabia. Taki to już ten świat. Najwazniejsze, to być po właściwej stronie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Rzeź? Nie dla wszystkich! 12.06.08, 08:55 giełda amerykańska jest wciąż znacznie powyżej styczniowych dołków a giełda polska jest już poniżej tych dołków są też giełdy pozostające w hossie i ustanawiające w czerwcu nowe szczyty hossy Odpowiedz Link Zgłoś
krycha_z_gazowni Re: Rzeź? Nie dla wszystkich! 12.06.08, 09:01 Przecież nie możemy być gorsi od USA - oni -2% więc my -3% Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozbawiona Re: Rzeź? Nie dla wszystkich! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 09:10 Dzisiaj -3%? A daj Boże! To dzienny zarobek rzędu 25-30% na kontraktach terminowych, albo opcjach. Źle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten sie smieje Re: Rzeź? Nie dla wszystkich! IP: 194.154.219.* 12.06.08, 09:22 poczekajmy jak bedzie odbicie i wycisna sporo krotasow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozbawiona Re: Rzeź? Nie dla wszystkich! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 12:18 Będzie "podbicie", co? No to, niech będzie! Stop-lossy wystrzelą pod niebo. Będzie okazja do otwarcia nastepnych pozycji krótkich. Martw się chłopcze o swoje interesy, cudze zostaw w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten sie smieje Re: Rzeź? Nie dla wszystkich! IP: 194.154.219.* 12.06.08, 12:27 przyganial kociol garnkowi... smieszna jestes, pouczasz mnie maksyma,ktorej sama nie stosujesz, a epitety sobie daruj bo tylko swiadcza o ograniczonym rozumku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozbawiona Re: Rzeź? Nie dla wszystkich! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 12:57 Wyciągu z mojego rachunku w BDM PKO BP S.A. Ci nie prześlę, bo to moja tajemnica. Ale mój NIK mieści się w pierwszej pięćsetce zarejestrowanych uczestników rynku termonowego. Bawię się w to od maja 1998. To były czasy! Bywało 100 punktów w górę i w dół na jednej sesji! Ad meritum. Każdy sposób zarabiania jest dobry, jeżeli tylko jest zgodny z prawem. Nie ma niczego nagannego w zarabianiu w okresie bessy na pozycjach krótkich czy opcjach sprzedaży. I ja to stosuję. Z umiarem, ale zawsze, gdy tylko jest okazja. To by było na tyle, nie mam więcej czasu na dyskusje. Bye! Powodzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
turbodizel Re: Rzez? Wkrotce dla wszystkich 12.06.08, 09:35 To tylko kwestia czasu. Nastepny brunatny likwidator bedzie mial do dyspozycji technologie skuteczniejsze od amatorow z III Rzeszy. Pozycje krotkie beda oznaczaly skrocenie utylizacji. Cala wspolczesna gielda przestala byc finansowa obsluga gospodarki, a sluzy kreacji wirtualnego pieniadza. To tak jakby ktos codziennie dodrukowywal kilkadziesiat mld dolarow. Dlatego dolary sa warte tyle ile sa, a inne 'wschodzace' rynki czekaja w kolejce na strzyzenie przez 'Rozumna' swolocz pseudoinwestorow, dawniej zwanych zlodziejami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das_spiel_ist_aus dr.mengele maja swoj dzien IP: *.adsl.alicedsl.de 12.06.08, 09:48 ,,"fundacje i przemysl medyczny"(czytaj nowoczesne komory gazowe) tez..zebyscie wiedzieli ile ja "zainwestowalem w was wszystkich",zebyscie zobaczyli,ze jestescie niczym i w nicosc zostaniecie zamienienii.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no nie Giełda w USA ostro w dół, kolejny wielki bank w.. IP: 194.154.219.* 12.06.08, 09:25 co to za lump pisal ten artykul? "baty dostaly"??? co to za jezyk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muchu Giełda w USA ostro w dół, kolejny wielki bank w.. IP: *.113.9.152.plusnet.pte-ag1.dyn.plus.net 12.06.08, 09:27 to informacja raj dla naszych spekulantow wig zejdzie na 2500 a dolar na dwa ;D, a w stanach juz sie chyba tym nie przejmuja doszlo do odbicia czego najlepszym przykladem jest to ze znajomi jak rok temu byli spanikowani tak teraz wrocil im optymizm i traktuja sprawe z usmieszkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mylink Re: Giełda w USA ostro w dół, kolejny wielki bank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.08, 09:31 chyba, że to akcja al`kaidy - nie byli usatysfakcjonowani zniszczeniem dwóch wież, to zajmują się giełdą i ją powoli niszczą chcąc doprowadzić rynek USA do katastrofy..:P Odpowiedz Link Zgłoś
turbodizel Korekta, nierychliwa ale sprawiedliwa 12.06.08, 09:37 To tylko kwestia czasu. Nastepny brunatny likwidator bedzie mial do dyspozycji technologie skuteczniejsze od amatorow z III Rzeszy. Pozycje krotkie beda oznaczaly skrocenie utylizacji. Cala wspolczesna gielda przestala byc finansowa obsluga gospodarki, a sluzy kreacji wirtualnego pieniadza. To tak jakby ktos codziennie dodrukowywal kilkadziesiat mld dolarow. Dlatego dolary sa warte tyle ile sa, a inne 'wschodzace' rynki czekaja w kolejce na strzyzenie przez 'Rozbawionych'- swolocz pseudoinwestorow dawniej zwanych zlodziejami Odpowiedz Link Zgłoś
neiden Giełda w USA ostro w dół, dolar w gore! 12.06.08, 11:50 odpowiedz jest prosta likwidaja lichwy w usa wzmocni ukochanego dolara!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jet To kiedy już będzie można kupować? IP: 62.29.168.* 12.06.08, 12:27 Niecierpliwie czekam na sygnał od ekspertów-analityków. Jak już dadzą sygnał, że "taniej nie będzie", to wchodzę w interes całymi oszczędnościami. Też chcę zostać Warrenem Buffetem i zaczynać listę Fortune. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 To wszystko przez ścierwoliberałów 12.06.08, 13:04 Tezy tej dowodzę analitycznie tutaj: placebo99.blox.pl/2008/06/Jak-scierwoliberaly-dobijaja-Gielde.html Odpowiedz Link Zgłoś