Gość: Fund IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 11:26 Trzeba tanio odkupic to lepiej aby gawiedz sie nie pchala na parkiet. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc klamstwo gielde czekaja sztuczne zwyzki bo sie ... IP: 84.77.148.* 02.09.08, 11:31 zblizaja wybory prezydenckie w usa...i czeka pare miesiecy makijazu gieldy...a pozniej to beda spadki... Odpowiedz Link Zgłoś
kajman6 Od kiedy ktoś słucha" analityków"?? 02.09.08, 11:38 Przecież to banda głupkowatych nierobów. Słuchaj "ekspertów"- pójdziesz "z torbami". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takiowaki Te analizy sa warte tyle co przepowiednie szklanej IP: *.aster.pl 02.09.08, 11:41 kuli albo wizyta u wróżki. Np. pół roku temu analitycy Noble Funds przepowiadali na koniec 2008 roku nawet 3800 punktów na WIG20 i 61000 na WIG. Oto dowód: gospodarka.gazeta.pl/Gielda/1,85951,4946329.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takiowaki CD. IP: *.aster.pl 02.09.08, 11:45 biznes.interia.pl/news/wyjdziemy-na-0,1055542 "Analitycy ING Wholesale Banking prognozują, że rynek w ciągu 12 miesięcy - od końca stycznia - zyska 23 proc. W ocenie Unicredit CA IB za rok indeks będzie miał wartość 3703 pkt. W swym głównym, a więc najbardziej prawdopodobnym, scenariuszu analitycy DM BZ WBK szacują, że w końcu 2008 r. WIG20 wyniesie 3500 pkt." Chyba wróżbici a nie analitycy - banda nierobów , która myśli że pozjadała wszystkie rozumy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123456 Re: CD. IP: *.chello.pl 02.09.08, 11:57 "Chyba wróżbici a nie analitycy - banda nierobów , która myśli że pozjadała wszystkie rozumy." Jak to powiedział Buffet: "Jedyny pożytek z analityków giełdowych polega na tym, że na ich tle dobrze wypadają wróżbici" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirakle Re: CD. IP: *.chello.pl 02.09.08, 16:21 Najgorsze jest to, ze wiekszosc "inwestorow" i tak zrobi jak powiedza te matoly, ja bym wolal isc sie malpy w zoo zapytac jak bedzie i czy warto:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu piękne przykłady tych matołów IP: *.chello.pl 02.09.08, 12:11 dlatego warto w tym momencie już akumulować akcje skoro te matoły przewidują dalsze spadki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koxiarz Re: "GP": Giełdę czekają nawet kilkunastoprocento IP: 195.182.52.* 02.09.08, 11:41 Gość portalu: Fund napisał(a): > Trzeba tanio odkupic to lepiej aby gawiedz sie nie pchala na parkiet. Skoro tak uważasz to KUPUJ a napewno zarobisz. W gadaniu można byc mocnym, jednak w działaniu jest o wiele trudniej. Analitycy was ostrzegają przed złymi danymi i informacjami. Sam do tej pry uważałem tak jak oni, ale obecnie taka zgodnośc analityków skłania mnie do ostrożności. Informacje o kórych mówią analitycy gracze uwzględnili już w obecnych cenach (przynajmniej w większości) dlatego spadki w najbliżsyzm czasie nie powinny być zbyt dotkliwe, choć w dłuzszym terminie WGPW jeszcze raz poważnie zanurkuje. Według mnie, nim nadejdzie kolejna fala spadków czeka nas jeszcze jedna próba wzrostów, która może podbić WIG20 do poziomów 2800-2900 pkt i to własnie będzie dobry moment do "skracania" kontraktów na WIG20. Takiemu scenariuszowi zagrażają jednak nieprzewidziane informacje, których pojawienie się stanie się impulsem do szybszej wyprzedaży. PS. Powyższy komentarz jest oczywiście moją własną opinią na temat rynku. Nie musicie się z nia zgadzać, a nawet lepiej gdybyście mieli własne view na rynek bo KAŻDY sam odpowiada za swoje decyzje inwesytycyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe może też wzrosnąć 02.09.08, 12:03 prawdę mówiąc dziwię się że jeszcze się komuś chce pisać takie tytuły:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Coraz więcej oczekiwań na spadki IP: *.chello.pl 02.09.08, 12:08 wskazuje jednoznacznie: dno spadków mamy za sobą i należy akumulować akcje. Analitycy to typowe antywskaźniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Dziękuję Wqam Forumowicze! Jesteście the best! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.08, 12:40 Już wiem, co robić. Zawsze po przeczytaniu tego wróżenie z fusów przez tych pożal się Boże ! analityków, czytam Wasze wypowiedzi i nigdy jak dotąd się na Was nie zawiodłam. Tego i Wam życzę! Dobrych łowów! Dużych zysków! Pa! Pozdrowienia dla Was wszystkich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg "GP": Giełdę czekają nawet kilkunastoprocentowe... IP: 156.17.58.* 02.09.08, 13:42 Spadki i owszem będą, ale tak dopierdzielą, że anale się niepozbierają ze swymi durnymi opowieściami o powrocie indeksów na obecne poziomy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pgh "GP": Giełdę czekają nawet kilkunastoprocentowe... IP: *.opi.org.pl 02.09.08, 14:49 podobno jak wszyscy już mówią, że będzie spadać, to czas zacząć kupować... podobno nie łapie sie spadających noży... podobno jak na świętego Prota jest pogoda albo słota, to na świętego Hieronima deszczyk jest, albo go ni ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc "GP": Giełdę czekają nawet kilkunastoprocentowe... IP: 81.219.42.* 02.09.08, 14:56 którzy i jak sie nazywają ci analitycy od siedmiu bolesci niech się podpiszą pod tymi opiniami a może mają interes w tym żeby tak mówić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk Szybko teraz sprzedawajcie!!!! IP: *.mitgmbh.de 02.09.08, 15:05 W styczniu bedziecie mogli spokojnie od mnie odkupic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waniliowy już nie chce mi się czytać tych bzdetów IP: 80.50.230.* 02.09.08, 15:16 jutro się dowiemy o prognozowanych wzrostach. wykształcone jajogłowe magistry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AL "GP": Giełdę czekają nawet kilkunastoprocentowe.. IP: *.ce.put.poznan.pl 02.09.08, 15:38 Faktycznie, bardzo trafna prognoza. Dziś większość akcji zaczęła spadać. Gratuluje autorom wyczucia giełdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astrofin głupi czy przekupiony... IP: *.subscribers.sferia.net 02.09.08, 15:44 z pewnością słuchał niebywałego znawcy rynku, niejakiego Sroki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleczek Tak tak wstrzymajcie się IP: *.eranet.pl 02.09.08, 15:57 Nie wam motłochowi jeszcze kupowac akcje, na razie muszą się obkupić najwięksi, fundusze zagranica, potem jak już giełda pójdzie mocno w górę, łaskawi przekupni analitycy "pozwolą" wam kupowac akcje i dadzą zielone światło, tak samo kiedy była bessa i wszystko zaczęło walić w dół analitycy piali że "spokojnie - nie sprzedawać to tylko korekta" a ich najwięksi klienci w panice sprzedawali i cieszyli się że jeszcze jest komu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr "GP": Giełdę czekają nawet kilkunastoprocentowe... IP: *.messagelabs.net 02.09.08, 16:18 Coś tu nie gra . Wszyscy wieszczę spadki a później zaraz wzrost? Kto niby te akcje ma kupić jeżeli wszyscy zakładają ze będą spadać? Coś mi się wydaje, ze to kolejne wishful thinking. Mam na myśli oczywiście dalsze spadki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirakel Re: "GP": Giełdę czekają nawet kilkunastoprocento IP: *.chello.pl 02.09.08, 16:18 Za rady specjalistow podziekujemy, rownie dobrze moge isc zapytac szympansa w zoo czy warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frogmore "GP": Giełdę czekają nawet kilkunastoprocentowe... IP: *.chello.pl 02.09.08, 16:34 bardzo śmiesze, szczególnie w kontekście dzisiejszych zwyżek Odpowiedz Link Zgłoś