Gość: Bazyli Darmowe punkty do gry IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.09, 13:44 W tej chwili, jeśli jesteś nowa, to najlepiej uderzyć na www.utarguj.pl Dostajesz na próbę 5 punktów gratis jak się zapiszesz :) Zdaje się, że to niewiele, ale ja wygrałem bon o wartości 100zł do empiku. A potem przesłałem swoje zdjęcie z wygraną i dostałem 50 punktów gratis :) Do tej pory nie zapłaciłem jeszcze nic, a mam już jedną nagrodę i 50 punktów do wydania. Czaję się na tego lapa: utarguj.pl/aukcja,1419.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: Darmowe punkty do gry IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.09, 13:39 Dzięki za info :) trzeba było podać login, to dałabym Cię jako polecającego i dostałbyś kolejne darmowe punkty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: firkoholik Re: Podbij, a za zakupy zapłacą inni IP: *.net.zeork.com.pl 02.12.09, 20:04 czesc ja zdecydowanie polecam firka.pl to jest sprawiedliwa strona w przeciwienstwie do innych stron z licytacjami zobaczcie sami a nie porzalujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Migrenni Re: Podbij, a za zakupy zapłacą inni IP: 188.33.197.* 02.12.09, 23:02 To jakiś czarny PR, kase dostajesz za to?? Opcja jest taka, szkoda mistrzu, że o tym nie wspomniałes, że trzeba wybrać odpowiednią aukcję tą która nas interesuje, potem obserwować kto obstawia (nie można zakladać że są jakieś boty bo to nas nie interesuje, sami my ludzie nie mamy na to wpływu bezpośrednio, chodzi o dowody itp, nie jesteśmy stroną, chyba że wszczynamy postępowanie, Jeżeli byłyby jakies przewały to by już dawno nie było tych aukcji dlatego ludzie zastanówcie się. Czytajcie regulamin, obczaicie o co chodzi i próbujcie bo po takich postach jak ten temat, to nic wam do kieszeni nie wpadnie, a użytkownikom co piszą jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onomatopeja Re: Podbij, a za zakupy zapłacą inni IP: *.serverdedicati.aruba.it 07.12.09, 14:54 Recepta na wygranie na takim portalu ja za10groszy.pl jest bardzo prosta. trzeba na starcie kupic troche bidów tzn za jakieś ok 400zł. i w odpowiednim czasie zacząć licytować. Ja tak zrobiłem i kupiłem felgi do fury.:DDDD licytacja jest szybka i łatwa Odpowiedz Link Zgłoś
tooney Re: Podbij, a za zakupy zapłacą inni 11.12.09, 06:08 ja nie wiem co wy czyli większość z was ma do strony za 10groszy.pl ja tam kupiłem telewizor za maksymalnie niską cene, żadnego wałka nie było. aukcja odb€ła sie szbko, paczka dotarła w tydz. nie wiem o co wam chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snoop Re: Podbij, a za zakupy zapłacą inni IP: *.acn.waw.pl 11.12.09, 06:10 to jakieś fajne te aukcje za 10groszy bo nie wiem czy się zdecydować cent to faktycznie magnesują mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo olo Re: Podbij, a za zakupy zapłacą inni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 14:40 Ja to nie jestem przekonany ze ten portal to to taki jawny przekret. jesli by tak było to już dawno ktos by wytoczył im sprawe i jakas telewizja bys tym zajeła i portal by sie szybko zawinął. a to juz prawie rok jak hula. regulamin jest klarownie napisany i tak naprawde nie ma sie do czego przypie...c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHirurg Re: Podbij, a za zakupy zapłacą inni IP: 82.145.197.* 05.12.09, 16:36 No raczej stan prawny nie ulega wątpliwości. To jest trochę podobne od telegier jak gdzieś słyszałem. Że się płaci za możliwość gry/licytacji i tylo to wszystko. Jak wiemy telegry są od dawna i jakoś wokół tego nie ma szumu, nagle przyczepiacie się do aukcji groszowych, pewnie to sprawka tych którzy źle licytowali Odpowiedz Link Zgłoś
bielawik Re: Podbij, a za zakupy zapłacą inni 06.12.09, 12:35 Dobre porównanie, jeżeli dzwonisz do telegier i się nie dodzwonisz tracisz 3,66 zł, w aukcjach groszowych tracisz grosz i każdy ten grosz ma szansę na wylicytowanie jeżeli kto inny nie przebije. W telegrach jest to losowe kiedy jest otwarta linia a na tych aukcjach jest to uzależnione od innych użytkowników. Odpowiedz Link Zgłoś
ladybogusia Re: Podbij, a za zakupy zapłacą inni 07.12.09, 15:07 Jeśli ktoś z was używał tej za10groszy.pl to szybko się zorientujecie. o co chodzi w tych szybkich i fajnych aukcjach, wystarczy kupic bidy i rozsądnie licytować. Odpowiedz Link Zgłoś