g.r.a.f.z.e.r.o 18.10.08, 19:40 Z tego co rozumiem Francuzi zamierzają zakazać bankom ponoszenia strat :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: das spiel ist aus stara zasada IP: *.dip.t-dialin.net 18.10.08, 20:38 w interesy o wysokim stopniu ryzyka a tym jest gielda mozna bezpiecznie investowac do 6% kapitalu w czasach kryzysu do 3% i te zasady zostaly zlamane powstaje tylko pytanie w co investowac przeciez nie w wynalazki jezuickie & co bo to skanczy sie dla europy tragicznie ale co zrobic jak wal emsa lech zostal medrcem wuropyya drugi wielki goralski medrzec lezy zabalsamowany w watykanie ps smieje sie do dzis jak medrzec wal emsa lech powtorzyl gdzies podsluchane madrosci o utworzeniu w azji eu bis znaczy sie chcial tymi madrosciami rozp dolic gospodarki japoni koreii i taiwanu a moze ktos tam mowil zaglosno zeby medrzec powtorzyl bo miano chetke na azjatyckie marki takie np jak sony dokopac dobrze do dupy takim medrcom jak wal emsa lech goralska mumia madrosci i reszta polactwa nie zalowac piesci ani nog Odpowiedz Link Zgłoś
taxal Wojna! Jackowski przepowiada 19.10.08, 02:23 au.youtube.com/watch?v=J4pDq_9v1Gg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiek waw Jak zwykle IP: *.chello.pl 19.10.08, 05:46 W piątek do południa "poinformowani" pozbywają się trefnych akcji, w piątek po południu idzie "przeciek" do mediów, który w sobotę rano jest potwierdzany... drobni "inwestorzy spekulanci" maja weekend ze sraczką na kiblu na myśl ile to na ich rachunku w poniedziałek rano po otwarciu zniknie wirtualnych pieniążków:) Odpowiedz Link Zgłoś
indigo-apollo Prawda o kryzysie ekonomicznym i walutowym 19.10.08, 08:36 Chcesz poznac prawdziwe przyczyny kryzysow systemu ekonomicznego i walutowego oraz przyswoic sobie optymistyczne spojrzenie w przyszłość, i możliwość pozytywnego dzialania dla siebie i innych, napisz do mnie: indigoapollo@yahoo.se, i popros o przyslanie 2 tekstow, które - niestety - obietosciowo nie mieszcza się na tym forum. Podaj proze, jako temat, tytul niniejszego artykulu. Pozdrawiam! IA Odpowiedz Link Zgłoś
1sz-truten Francuski bank stracił na giełdach 600 milionów.. 20.10.08, 07:59 A ja pamietam nie tak dawno poszukiwano pracownika jednego z bankow po calym swiecie , a dlaczego ? bo inwestowal pieniadze banku i mu w koncowym efekcie nie wyszlo ale bylo na ten temat , ze ho ho wiem ze wylecial na zbity pysk z pracy ale kasy nie oddal bo niby z kad ciekaw jestem czy teraz jakikolwiel pracownik banku wyleci na pysk dlatego ze inwestowal w balon ? Odpowiedz Link Zgłoś