Gość: mx IP: 84.38.22.* 06.11.08, 12:08 niezle, bedzie lepiej zadłuzona wiaro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: komunikat KNF: Banki mające trudność z pozyskaniem CHF po.. IP: *.unused.derbynet.waw.pl 06.11.08, 12:45 Wszyscy wiedzą o jaki bank chodzi, przecież głośno było o tym jakieś dwa tygodnie temu... w reklamach chwalili się, że są bankiem od hipotek, a wszystkie inne banki "od wszystkiego" są do niczego. A tu proszę, życie płata figle... Mam nadzieję, że Eurobankiem KNF się nie "zajmie", bo w tamtym tygodniu złożyłem u nich wniosek kredytowy, a poza tym mam nadzieję, że frank pójdzie jeszcze do góry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: KNF: Banki mające trudność z pozyskaniem CHF IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.08, 13:20 O jaki bank chodzi, bo mam zamiar kupić dom i żebym się nie nacią na ten bank. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Be Chodzi o Dombank... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.08, 17:09 ... który wchodzi w skłąd grupy Gettin Holding. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: KNF: Banki mające trudność z pozyskaniem CHF IP: *.aster.pl 06.11.08, 12:51 W którym banku wedlug Was jest najlepiej wziac kredyt na budowe domu ? chodzi mi oczywiscie o kredyt we frankach . Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Fajansiarski Noble Bank - ha, ha, ha !!! 06.11.08, 12:52 Fajansiarski Noble Bank - ha, ha, ha !!! *Lokata 10% jest lokatą bankową, 15-miesięczną, przy inwestycji minimum 200 000 zł w Noble Bank SA. Oprocentowanie Lokaty 10% przez pierwsze 3 miesiące wynosi 10% brutto, czyli 8,1% netto, w skali roku, a przez kolejne 12 miesięcy wynosi 9,4% brutto, czyli 7,61% netto, w skali roku. Oprocentowanie efektywne lokaty wynosi 9,52% brutto, czyli 7,71% netto, w skali roku. Lokata jest objęta gwarancją Bankowego Funduszu Gwarancyjnego. Kwoty powyżej 200 000 zł umożliwiają negocjacje oprocentowania. Tylko czemu to piszą małą czcionką ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kredyt Hipoteczny Kredyt hipoteczny w CHF IP: *.izomar.com 06.11.08, 13:19 Ostatnie kredyty hipoteczne w CHF! W razie zainteresowania proszę o kontakt. Edyta Menadżer grupy inwestycyjnej ING Tel. 886 819 052 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHF wirtualny KNF: Banki mające trudność z pozyskaniem CHF po... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 15:06 Jak to jest biorę kredyt we frankach szwajcarskich, lecz defakto z banku wypłacają mi go w złotówkach po kursie kupna natomiast spłacam w złotówkach po kursie sprzedaży. Franka nie widzę jest tylko wirtualny. BNawet nie mam w umowie by moc spłacać we frankach kupując go w lkantorach. Kto to wytłumaczy. Ten feank jest tylko wirtuany>????? Odpowiedz Link Zgłoś