Dodaj do ulubionych

"PB": Sony puka do wrót stolicy

IP: *.217.146.194.generacja.pl 21.01.09, 19:05
szybko zorientują sie ze warszawa jest za droga,
i wybiorą Łódź czy cos takiego
Obserwuj wątek
    • Gość: wiśniowy Re: "PB": Sony puka do wrót stolicy IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.09, 19:22
      I hope so :>
    • ebiznes24eu "PB": Sony puka do wrót stolicy 21.01.09, 19:33
      nie wiem czy Warszawa jest najlepszym miejscem na BPO w Polsce. Może zależy w
      jakiej dziedzinie.
      Myślę, że Łódź jest lepszym miejscem. 100 tys studentów i płace niższe niż
      gdzie indziej.
      • Gość: sdf Zgadzam sie z wami niech sie wynosza z mojego IP: *.jmdi.pl 21.01.09, 21:55
        miasta! ja chce miec cisze i spokoj a tak tylko co raz jakies centrum :( za co?
      • Gość: Radek25 Re: "PB": Sony puka do wrót stolicy IP: 94.254.181.* 21.01.09, 22:54
        Co z tego, że ma ileś tam studentów? W Łodzi i innych małych miastach jest brak
        ludzi z "językami", doświadczeniem, dużą wiedzą i kontaktami. W Polsce liczy się
        kilka miast; Warszawa, Wrocław, Trójmiasto i Poznań. Reszta Polski to druga liga
        - bolesne, ale niestety prawdziwe.
        • Gość: Albin Siwak Re: "PB": Sony puka do wrót stolicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.09, 23:08
          Taaa... takie "małe" miasta jak Łódź czy Kraków się nie liczą, nie wspominając o
          miastach na Śląsku, które mają infrastrukturę o 20 lat wyprzedzającą całą resztę
          z przereklamowanym Wrocławiem na czele.
        • ebiznes24eu Re: "PB": Sony puka do wrót stolicy 22.01.09, 22:08
          > W Łodzi i innych małych miastach jest brak
          > ludzi z "językami", doświadczeniem, dużą wiedzą i kontaktami.

Halo chyba nie byłeś w Łodzi. Dużo jest osób z językami i doświadczeniem, wiedzą
          i kontaktami. Trzeba to chcieć zauważyć.
          Warszawa, Wrocław i Kraków wcale nie wyróżniają się w tej dziedzinie !
    • Gość: inżynieur Hewlett-Packard w W-wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 19:40
      hmmm wydawało mi się że BPO z HP jest we Wrocławiu...
    • Gość: ack Re: "PB": Sony puka do wrót stolicy IP: *.chello.pl 21.01.09, 20:31
      Nie tylko ze względu na ceny, ale na kadre - szukałem ostatnio informatyków i z
      Warszawy zgłaszali mi się ludzi z bardzo wybujałym ego, zero doświadczenia i
      oczekiwaniami finansowymi 2x Wrocław. Sam mieszkam w W-wie i pracuje zdalnie z
      ludźmi właśnie z Wrocławia.
      • Gość: tzz warszawa to wiocha zabita dechami IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.09, 21:10
        w porownaniu do wymienionych miast.
        poza tym berlin jest duzo tanszy od warszawy, wszystko jest qrwa
        tansze, czynsze lokale i inne
        • Gość: tzz Re: warszawa to wiocha zabita dechami IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.09, 21:12
          aha i jeszcze dodam ze straszne zlodziejstwo jest w polsce i
          kombinatorstwo,
          okkrasc szefa bo za malo placi tak robi wiekszosc polaczkow dlatego
          lepiej niech inwestuja gdzie indziej bo polactwo znowu bedzie
          narzekac ze za nalo zarabia
          ciule sie nigdy nazrec nie moga
          • Gość: olos najlepiej zbluzgać - frustrat IP: 217.76.121.* 21.01.09, 22:05
          • Gość: Piotrek Re: warszawa to wiocha zabita dechami IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 22.01.09, 02:28
            Berlin za drogi, Praga skostniała, jedynie Budapeszt może być konkurencją. A tak
            wogóle to jesteś polaczek.
      • Gość: Radek Re: "PB": Sony puka do wrót stolicy IP: 94.254.181.* 21.01.09, 23:02
        Ciekawe jakie wymagania miałeś :)? Jeśli każda osoba, która przychodzi do Ciebie
        na rozmowę jest do niczego to zapewne masz debilne wymagania, ale masz problem
        sam ze sobą. Najlepiej gdyby pracownik pracował za miskę ryżu, niczego nie
        chciał, robił 80 h tygodniowo, miał 29 lat i 10 lat doświadczenia.
    • Gość: ghj Sony niech zapuka do Katowic @! IP: 194.126.165.* 21.01.09, 21:15
      w strefie ekonomicznej jest dużo miejsca, młodzi wykształceni ludzie
      oraz dobra komunikacja! Niech ktoś z Katowic zawalczy o tą inwestycje
    • Gość: Polak Pokonamy!!! 3X NIE Dla Euro, Polska Fabryką Europy IP: 89.108.247.* 21.01.09, 23:41
      Pokonamy!!! 3X NIE Dla Euro, Polska Fabryką Europy
    • Gość: ixi zl slabnie IP: 94.78.156.* 22.01.09, 01:45
      i przyciaga takie "inwestycje"
    • Gość: do autora idioto wiesz co piszesz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.09, 09:03
      witam
      czy sony odrzuci propozycje pragi? jak można takie coś pisać?
      sony ma swoją siedzibę w pradze więc gdzie jest problem?
      posiadają też centrum kongresowe i duży salon firmowy
      coś tu wam się chyba pojebało :]
      ps
      siedzibe sony widać jak jedzie się z pragi do brna
      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka