Dodaj do ulubionych

Opłatyt za drogi CIEZKO WPROWADZIC?

01.02.02, 00:24
Naprawde juz mam dosyc tych oplat za drogi tego wszystkiego, $#%$% za
co????? za te dziury tylko kto je zrobil??? JEB$#%$#% KUR%$##$% TIRy ktore
sobie za darmo jezdza po polskich drogach i je niszcza najbardziej a oni placa
jakies extra oplaty, czy taki SKU$#@%$#% z ukrainy bialorusi przyjezdzjac swoja
zdezelowana ciezarowa placi cos??????? NIE!!!!!!!!!!! NAPRAWDE czy nikt tego
nie widzi moze te SKUR$#@#$#@$#@$ by cos placily a nie niszcza tylko drogi,
zanieczyszaja powietrze (bo norm to pewnie zadnych nie spelnia), i wiele innych
rzeczy a placi kto????? Polak za sowjego maluszka ktory niszczy tyle co mucha
spala powietrza podczas latania!!!!!! Czy to ja jestem nienormlany czy tu KUR$%
##$% wszyscy sa poj#@$#@%$#%$# naprawde nie rozumiem o co w tym chodzi moze
mnie ktos oswiecic??????
Obserwuj wątek
    • Gość: Szybki Re: Opłatyt za drogi CIEZKO WPROWADZIC? IP: *.proxy.aol.com 01.02.02, 05:33
      Ja przebywalem w Polsce w ubieglym roku i lecialem samochodem pomiedzy warszawa
      i bialymstokiem-warszawa i krakowem - krakowem i wroclawiem - wroclawiem i
      rawiczu. Niestety lecz sa jednym slowem slabe drogi.

Naprzyklad w Stanach Zjednoczonych jest mnustwo platnych autostrad i jest pelno
      ochotnikow co placa. Rowniez pewne stany wliczaja pewna stawce pieniezna do
      rejestracji samochodu,ktore sa tylko i wylacznie przeznaczone do budowy jak i
      utrzymania autostrad.

Kazdy ciezarowy samochod rowniez placi duza sume co roku za korzystanie tych
      autostrad,oni placa duzo wiecej z powody ze ciezarowki niszcza te autostrady
      wiecej anizeli osobowe samochody.

Polska naturalnie przechodzi kryzysy budzetowe lecz nie moze czekac dluzej na
      budowe autostrad , sa one potrzebne jak najszybciej azeby rozwinac zagraniczne
      inwestycje i zblizyc Polske do zachodnie europy. Moja opinia. Pozd. z Kaliforni.
      • Gość: ukash Re: Opłatyt za drogi CIEZKO WPROWADZIC? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 01.02.02, 16:59
        ale mi chodzi o to ze taka menda przyjedzie tym TIRem swoim i ani grosza za to
        nie zaplaci a on wlasnie sku%$^%$^ niszczy ta droge najbardziej. To moze ten
        skur%$^% by jednak cos zaplacil za to ze jedzie po tych drogach i je niszczy a
        nie sukin$#%$#% zarabia a polacy placa!!!! Moze jakies oplaty dla tych $%$#%
        $#% na granicy????? Czy to glupi pomysl??? Moze glupi ale wtedy to ja jestem
        kretynem!!!!!!
    • Gość: Tom Re: Opłatyt za drogi CIEZKO WPROWADZIC? IP: 213.77.14.* 01.02.02, 10:37
      Jedna ciężarówa niszczy drogę swoim przejazdem tak jak 10 000 samoch. osobowych.
    • Gość: Bajbek Re: Opłatyt za drogi CIEZKO WPROWADZIC? IP: 217.153.4.* 01.02.02, 11:08
      Ten rząd nie ma żadnego pomysłu na zwiększenie dochodu do budżetu. Jedyne co
      robi to wyciąga tylko ręce po nasze ciężko zarobione pieniądze a tych mamy
      coraz mniej. Ja dojeżdżam do pracy codziennie po 50 km w jedną stronę. Kosztuje
      mnie to około 500 zł miesięcznie samej benzyny. Do tego dochodzą jeszcze opłaty
      OC i naprawy auta. To jest połowa mojej pensji. A żyć za coś trzeba i rodzinę
      nakarmić. Jak dowiedziałem się, że rząd Millera zamierza pobierać jeszcze
      opłaty za jazdę po dziurawych i pełnych kolein dróg to mnie szlag trafił.
      "... taki system byłby najprostszy do wyegzekwowania" - tak twierdzi p. Suwara.
      Ja mam propozycję jeszcze prostszą. Po co płodzić setki ustaw i zarządzeń.
      Wystarczy zrobić jedną prostą rzecz - zabrać ludziom wszystkie pieniądze jakie
      zarabiają i zostawić tylko tyle żeby wystarczyło na chleb i wodę. Można jeszcze
      zająć wszystkie pieniądze na rachunkach. Proste, skuteczne no i pozbędziemy się
      może w końcu dziury budżetowej...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka