twilight18 14.09.09, 18:33 Siemka. Mam pytanko xd jaki jest email do kotka... żebym mogla z nimi pogadac , cos powiedziec... ? bo jak wpisuje kotek@miau to mi odsyla mojego maila z powrotem do mnie... ? Z góry dzięki ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
independent_ Re: Email DO Kotka 14.09.09, 18:36 nie widzisz z boku NAPISZ DO KOTKA?! ; // kotek.pl@g.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Email DO Kotka 14.09.09, 19:06 kotek.pl@g.pl a myślisz że jaki??inpendent_ a myślisz że we wszystkich przeglądarkach jest u góry napisane napisz do kotka?? np.u mnie na Explorerze nie ma dlatego muszę korzystać z mozilli czasem z googli chrome Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Email DO Kotka 14.09.09, 20:05 IE służy do ściągania Mozilli. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Email DO Kotka 14.09.09, 20:07 ja korzystam z opery, wcześniej z safari, mozilla jest przereklamowana, a ie żałosne. XD Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Email DO Kotka 14.09.09, 20:10 opera mi nie chciala zimportować zakładek z Mozilli. sucz. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Email DO Kotka 14.09.09, 20:13 ja na każdej nowej przeglądarce zbieram od nowa, ale w ogóle moje zakładki to jakiś żal xd Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Email DO Kotka 14.09.09, 20:17 Emm nie wiem ja mam explolera [ czy jak tam] i mam to cos ! To nie iwem czemu ty nie masz .... chyba masz cos nie tak z kompem .... Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Email DO Kotka 14.09.09, 20:18 to do mnie? xd mam explorera. trochę się zakurzył, bo nikt go nie używa. XD Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Email DO Kotka 14.09.09, 20:18 moje som fajne i takie kól. i muszę zrobić porządek bo się burdel robi. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Email DO Kotka 14.09.09, 20:21 ja tam mam chwyty, mnóstwo zakładek z lasta, mnóstwo linków do demotywatorów, zdjeć, przepis na pizze, linki do tekstów, do ściągnięcia, konkursy na mtv, konkursy w machinie, linki do jakiś artykułów z eneme, i kilka do sklepów internetowch xd Odpowiedz Link Zgłoś
vivi2kiwi Re: Email DO Kotka 14.09.09, 20:23 ja mam safari. nie mam zakładek tylko strony na głównej.xd 4 fora, dwie strony o modzie amerykańskie, grono, google, onet, yt i wrzutę.;dd Odpowiedz Link Zgłoś