16.09.09, 17:01
mam pytanko pomogł by mi ktos napisac artykuł o wycieczce ja wam podam
szczegółytongue_out
Obserwuj wątek
    • roseline Re: polski 16.09.09, 17:09
      dajesz smile
      • punk_rock_girl Re: polski 16.09.09, 17:10
        dawaj xd xd
        • paulina1221 Re: polski 16.09.09, 17:28
          no to tak wczoraj bylismy w lublinie myjechalismy o 8 rano a wrocilismy okoł 10
          bylismy na poczatku w obrodzie botanicznym potem w muzeum wsi lubelskiej potem
          na 50 pokazach fizycznych pokazywali nam rozne doswiadczenia jak działa dzwiek
          szum i inne organizowanych przez Oddział Lubelski Polskiego Towarzystwa
          Fizycznego, Instytut Fizyki Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej. Tematyka
          tegorocznych pokazów poświęcona była: elektromagnetyzmowi, promieniotwórczości,
          źródłom światła, optyce oraz formom energii. Jak co roku organizatorzy: mgr
          Krzysztof Kiszczak (elektromagnetyzm), dr J. Sarzyński, dr J. Wawrzyszczuk. dr
          R. Zaleski (promieniotwórczość), mgr A. Gruszecka, mgr M. Szymańska-Chorgot, dr
          S. Pruncozal, dr A. Wójtowicz (źródła światła i optyka), mgr A. Drożdarel, mgr
          K. Pyszniak (formy energii) przygotowali wiele doświadczeń, które w przystępny
          sposób przybliżały nam wiedzę z wymienionych wyżej dziedzin wiedzy. Prowadzący
          wykazali się poczuciem humoru, ogromną wiedzą i pomysłowością. Pokazy łączyły
          naukę z zabawą. Dwugodzinny cykl pokazów z całą pewnością wzbudził w
          uczestnikach duże zainteresowanie. Sądzę, że jeśli w przyszłym roku takie pokazy
          będą organizowane, to nasza szkoła kolejny raz się na nie wybierze. opiekunowie
          to m.gajda a.kusiak b.zukowskA M.MACIĄG no to na tej wsi było pokazane jak
          ludzie zyli dawniej były pokazane domy z przeszł 200 lat i bardzo biedne
          umeblowania tych domow.... ( nie wiem co napisac jeszcze jak bedziesz miala
          pytanko to pisac)
          • rosalie Re: polski 16.09.09, 17:31
            zacznij od początkubig_grin

najlepiej jakbyś ty to sama napisała,
            bo ty byłaś na tej wycieczce.
            nikt sobie tego tak dokładnie nie wyobrazi xD
    • agus2610 Re: polski 16.09.09, 20:22
      wafli szukasz?? ;p
    • agus2610 Re: polski 16.09.09, 20:23
      kto wam to kazal napisac??
      • paulina1221 Re: polski 16.09.09, 20:46
        po to jest ta stronka zebyinni pomagali a nie do szukania wafliuncertain
        • katsuumi_17 Re: polski 16.09.09, 20:52
          Pisząc ten cały wywód na czym wycieczka polegała straciłaś pewnie tyle czasu, ile
          straciłabyś na pisanie artykułu. Ja ci pisać nie będę, przykro mi. Mam inne rzeczy na
          głowie, a takie coś każdy sam może sobie napisać. Co innego, jesli chodzi o przedmiot
          ścisły, bo jego można nie rozumieć, ale jak napsiać artykuł? Przesada.
          • stoooo Re: polski 19.09.09, 08:20
            bezPrzesady sama nie mozesz ..ta strona nie jest po to zeby robic za ciebie artykuły tylko
            zeby pogadac.... ewentualnie zeby pomoc komus kto nie umie... a nie odwalanie pracy za
            LENIWCÓW SAMA MOZESZ TO ZRONIC BYŁAS NA TEJ WYCIECZCE WIEC WIESZ !!!!
        • kardolina Re: polski 17.09.09, 16:40
          kochanie, ta strona jest jak sama mądrze zauważyłaś do POMOCY, a nie odwalania za
          kogoś pracy domowej.
          • thedulcemonisia Re: polski 19.09.09, 09:28
            Dołączam się do poprzedników te forum nie jest po to, aby pisać za kogoś pracę z
            polskiego XD
            • freakly Re: polski 19.09.09, 10:04
              xD haha xD się uczyć ! tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka