dakota_ 18.09.09, 14:15 macie ? lubicie jesień ? ja nie przepadam , ale nie mam takiej chandry czy coś podobnego . myślę o wiośnie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_ Re: Jesienna chandra ... 18.09.09, 14:47 lubię taką jak dzisiaj. jak jest słonecznie. ;d ale sądzę, że jesień jest niepotrzebna, a wrzesień to najgorszy miesiac w roku, porównywalny może tylko z marcem/lutym xd co na chandrę? TOTOTOTOTO <3. a przynajmniej mi teraz za rozweselacz robi. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Jesienna chandra ... 18.09.09, 14:49 nie lubię -.- ale myślę o tym, że dostanę keyboard. na urodziny. i humor mi się poprawia xDxD Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: Jesienna chandra ... 18.09.09, 15:00 ja nie, jestem artystką i widze piękno we wszystkich porach roku czy to zima czy wiosna spujrz na to z innej perspektywy a zapomnisz o chandrze Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: Jesienna chandra ... 18.09.09, 15:09 spojrz sie pisze przez o z kreska -,-'' ja jesieni nienawidze ;/ ale chandry nie mam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Jesienna chandra ... 18.09.09, 15:11 artystką . czyli ? < , zoonk , > ja nie lubie jesieni , wolę słońce . i nie mam chandry ; Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Jesienna chandra ... 18.09.09, 15:15 Ja lubie ale jesli to jest prawdziwa zlota polska jesien...ze zlotymi liscmi i kasztanami... ale jesli ma padac deszcz i ma byc zimno to Danke... Odpowiedz Link Zgłoś
pati_ hihihih. 18.09.09, 22:36 jak ma się urodziny w październiku,to wręcz powinno się lubić jesień ;d Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: hihihih. 19.09.09, 08:31 ja lubię. ale nie lubię pogody. ;d jest straszna. dakota_ - ty kiedyś mówiłaś że lubisz jesień . ;d zdanie ci się zmieniło. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: hihihih. 19.09.09, 13:55 a ja jesień lubię ;d serio, bardzo lubię ;p nie wiem czemu ;q Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Re: Jesienna chandra ... 19.09.09, 14:01 Kocham lato i to nie tylko z powodu nie chodzenia do szkoły i moich urodzin które właśnie w nie wypadają.... Odpowiedz Link Zgłoś