cathylinton Re: Ciekawe Książki. Polećcie plis :D 29.12.09, 19:01 Wichrowe Wzgórza Emily Bronte ! Bożee, to jest najlepsza książka jaką czytałam! Znam już ją na pamięć! ; * Odpowiedz Link Zgłoś
mycha22 Super ksiazka 29.12.09, 19:03 Pamietnik Anny Frank ;Do ll wojnie swiatowej i ukrywajacej sie rodzinie naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
justa24 Re: Ciekawe Książki. Polećcie plis :D 29.12.09, 19:06 zdecydowanie felix net i nika nie przeczytałam wszystkich ale jak narazie nieźle mnie wciągneły Odpowiedz Link Zgłoś
selina...gomez Czyt!.<33 29.12.09, 19:08 nOm tO... -naznaczona -pamiętnik narkomanki -róże w coca-coli -pamiętnik księżniczki I głosować na swoje naj gwiazdy! girls boys Odpowiedz Link Zgłoś
kreatyvna Re: Ciekawe Książki. Polećcie plis :D 29.12.09, 19:09 Paulo Coelho - Weronika postanawia umrzeć Cała saga "Saga o ludziach lodu" Odpowiedz Link Zgłoś
alex_twilight Re: Ciekawe Książki. Polećcie plis :D 29.12.09, 19:13 Pamiętnik BrzydUli! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wielkomiastowa Re: Ciekawe Książki. Polećcie plis :D 06.01.10, 22:11 Ktoś już tutaj to wymieniał, ale ja też polecę Ci "Notatki z wystawy" Patricka Gale'a. Na co dzień czytuję zupełnie inne książki, a to jest taki dramat obyczajowy, który jednak naprawdę bardzo lekko i przyjemnie się czyta. I wciąga niesamowicie! Odpowiedz Link Zgłoś
wariatka_xd Re: Ciekawe Książki. Polećcie plis :D 29.12.09, 19:13 Ja polecam Wiedźmy Roal Dahl i pan Samochodzik i Templariusze Zbigniew Nienacki Odpowiedz Link Zgłoś
anaj Re: Ciekawe Książki. Polećcie plis :D 29.12.09, 22:02 Właśnie skończyłam czytać książkę Ewy Nowak pt. ''wszystko, tylko nie mięta'' gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
koza2206 Re: Ciekawe Książki. Polećcie plis :D 31.12.09, 00:30 "Martwy aż do zmroku" Harlaine Harris oraz "U martwych w Dallas" tej samej autorki superr ksiązki może kojażysz "serial" Czysta krew ? to właśnie na podstawie tej książki ;d ... Odpowiedz Link Zgłoś
dismay12 Re: Ciekawe Książki. Polećcie plis :D 29.12.09, 19:14 Joanne Harris "Śpij, kochanie, śpij" to książka, która według mnie zasługuje na przeczytanie. Jest to powieść mroczna, gotycka, która wciąga nas w grzeszny światek artystów epoki wiktoriańskiej... Jeśli nie gustujesz w tych klimatach, to cóż, nie polecę ci wiecej książęk, bo ja czytam tylko gotyckie powieśći Odpowiedz Link Zgłoś
sabb. Re: Ciekawe Książki. Polećcie plis :D 29.12.09, 19:18 -Wiejmy do lasu - Seria : ,,Ulica Strachu" - Wszystkie! Odpowiedz Link Zgłoś
raspberrytears Re: Ciekawe Książki. Polećcie plis :D 29.12.09, 19:31 Nie wiem czy było. Buszujący w zbożu, Alchemik. Baśnie barda Beedle'a. Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Ciekawe Książki. Polećcie plis :D 29.12.09, 19:33 rosalie : "Bez mojej zgody"? lepiej przeczytaj "Siedemnaście minut" (ale temat może odstraszać). co by tu polecić? Ali Shaw - "Dziewczyna o szklanych stopach" [chociaż nie, może się nie spodobać] Julie Powell - "Julie & Julia" Sue Monk Kidd - "Sekretne życie pszczół" Eric-Emmanuel Schmitt - "Odette i inne historie miłosne" to chyba wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl ;p 29.12.09, 19:32 Czytałaś Harrego Pottera i Insygnie Śmiercii ? Fajna ;dd Władcę pierścieni ? Planeta zła ? sience fiction mi sie spodobała xdd Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Ciekawe Książki. Polećcie plis :D 29.12.09, 19:33 laura lippman - to, co ukryte. kryminał, książka wstrząsa i niepokoi. kelly mckain - to ja, lucy. cała seria tak się nazywa. najśmieszniejsze książki. lekkie, łatwe, ale tylko na jeden wieczór (tylko sto stron). thomas brezina - obłęd! jestem gwiazdą. również bardzo śmieszna książka, aczkolwiek dość długa, jak na komedię, w związku z czym nudzi się po dwustu stronach. nicholas sparks - anioł stróż. moja ulubiona książka, thriller i romans w jednym. o dziewczynie, która odrzuca wielbiciela. on jest psychopatą opętanym żądzą zemsty, powoli zmienia jej życie w koszmar i morduje bliskich. napięcie w książce gwarantowane. miłych lektur. c: Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx Re: Ciekawe Książki. Polećcie plis :D 31.12.09, 00:02 trylogia" Eragona" . Charie Bone ( jest kilka części, ale to troszkę przypomina Pottera, ale według mnie o wieeeele lepsze ) Przygody Mikołajka. Gobelin i jego druga część. xd a ostatnio czytam taką fajną, nie wymagającą myślenia książkę "Trzynasta na karku " i jeszcze jest taka o nawiedzonym domu, ale nie pamiętam tytułu chyba niemiecka jakaś taka, ale fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
wtf.owa moooje ulubione <3 31.12.09, 00:14 dziennik cwaniaczka autora nie pamiętam, ale book przeczytam w pół godziny ^ amy na czacie - mary hooper szczęśliwy t-shirt to moja ulubiona chyba autorka to Kate Brian. dziennik narkomanki my dzieci z dworca zoo Odpowiedz Link Zgłoś
luciferian Re: Ciekawe Książki. Polećcie plis :D 31.12.09, 00:40 Wiec tak polecam "Motyl na wietrze" Rei Kimura, dosc wzruszajaca i tragiczna ksiazka Polecam tez serie "Jeżycjada" Małgorzaty Musierowicz, przyjemne, krotkie ksiazeczki o nastolatkach Fajne tez bylo "Angus, Stringi i przytulanki", nie pamietam tylko autora tak samo "Dziewczyny sie odchudzaja" tez nie pamietam autora Chociaz jezeli wolisz cos bardziej doroslego to polecam "Opowiesci Rodu Otori", 5 dosc grubych tomow, ale uwierz mi z bohaterami tak sie zzyjesz, ze bedziesz plakac i smiac sie razem z nimi, polecam zaczac czytac od 5 tomu i wtedy wrocic do 1 itd. Mysle, ze cos z moich propozycji przypadnie Ci do gustu Odpowiedz Link Zgłoś
kadx981 Re: Ciekawe Książki. Polećcie plis :D 31.12.09, 13:12 Kaśka podrywaczka Marty Fox Pamiętnik Jedynaczki Hanna Kowalska Pamięta Sekret dzikiego (pamiętnik jedynaczki2)HKP Kto nie lubi klary? Hanna Kowalska Pamięta mistrz i Małgorzata polecam Odpowiedz Link Zgłoś
qazudi Re: Ciekawe Książki. Polećcie plis :D 31.12.09, 14:19 Najlepsze książki jakie czytałam to trylogia Dary Anioła <br /> Czyli wskład tego wchodzą m.in Miasto Kości, Miasto Popiołów, oraz jeszcze nie wydane Miasto Szkła ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bellaswancullen Re: Ciekawe Książki. Polećcie plis :D 31.12.09, 15:05 Anne Rice - Wywiad z wampirem. Odpowiedz Link Zgłoś
heb Re: Ciekawe Książki. Polećcie plis :D 31.12.09, 15:07 Może zaciekawi Cie trylogia Lici Troisi "Wojny Świata Wynurzonego". Odpowiedz Link Zgłoś
kingusska190 Re: Ciekawe Książki. Polećcie plis :D 31.12.09, 15:07 czytałam Pamiętnik Nastolatki- podobał mi się Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Ciekawe Książki. Polećcie plis :D 31.12.09, 15:15 Zdecydowanie polecam 'Nigdziebądź' Neila Gaimana. Świetna książka ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mychaxd3 Re: Ciekawe Książki. Polećcie plis :D 31.12.09, 17:57 polecam książkę idealną na długie wieczory Jodi Picoult "Karuzela uczuć" Odpowiedz Link Zgłoś
kasiarzynka Re: Ciekawe Książki. Polećcie plis :D 31.12.09, 18:05 "Księga Powietrza i Cieni" Michaela Grubera. Doskonały kryminał! Po prostu nie można się oderwać! Sposób przekazania jest w prost rewelacyjny i czasami wręcz bawi swą bezpośredniością, jednak pomimo wszystko książka warta przeczytania Odpowiedz Link Zgłoś
techno14 To jeest bardzo ciekawe 31.12.09, 18:09 Ulysses Moore i Century jeskli lubisz kryminały to tez Agaty Christen ksiazki polecam kazda inna (do tej agaty) strasznie ciekawe uwielibam Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 Re: Ciekawe Książki. Polećcie plis :D 31.12.09, 18:09 "Pamiętnik Cathy". ; D albo "Pamiętnik narkomanki" jest super. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
ollciia Re: Ciekawe Książki. Polećcie plis :D 31.12.09, 18:09 Ja polecam ci Władzy Pierścienia bądź Pamiętniki Wampirów ...Myślę że jakieś książka Małgorzaty Musierowicz Ci się spodoba np.Kłamczucha Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Ciekawe Książki. Polećcie plis :D 31.12.09, 22:40 mychaxd3 : przeczytaj sobie "Siedemnaście minut" Jodi Picoult (o ile jeszcze nie czytałaś), a nie... polecam książkę Nicka Hornby'ego "About a boy" czy "High fidelity". chociaż nie, ja tu daję same 'trudne' pozycje ;< Odpowiedz Link Zgłoś
milsarana Re: Ciekawe Książki. Polećcie plis :D 01.01.10, 00:17 Polecam ci "pana samochodzika" wszystkie czesci tytul jest dziecinny ale to normalna ksiazka o charakterze detektywistycznym, "pamietnik ksiezniczki" fajna jest tez seria jezycjady czyli ksiazki malgorzaty musierowicz i niewiem jeszcze jakie ....narazie tyle Odpowiedz Link Zgłoś