reden Re: high school musical - lubliście to lub lubici 11.10.09, 09:57 HSM to dno. Fabuła jest oklepana, nic nadzwyczajnego. Idzie Zack z doklejonym uśmiechem zaczyna śpiewać, zza szafy, z pudeł, spod stołu i Bóg wie jeszcze skąd wyskakują ludzie, wszyscy znają układ i piosenkę i zaczynają śpiewać, tańczyć i turlać się po podłodze. Żałosny film dla napalonych na mordę Zacka hot-11. Odpowiedz Link Zgłoś
julka6655 Re: high school musical - lubliście to lub lubici 11.10.09, 10:26 reden: na tym właśnie polega musical, ze wszyscy śpiewają i tańczą, oglądanij sobie np "Mamma mia!", to nie jest akurat kwestia hsm. Odpowiedz Link Zgłoś
reden Re: high school musical - lubliście to lub lubici 11.10.09, 10:33 julka6655 wiem na czym polega musical, ale HSM jest aż żałosne . Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ high school musical - lubliście to lub lubicie ? 11.10.09, 10:27 Kiedyś ten film uwielbiałam.. teraz już mnie nie interesuje. ale Ashley dalej lubię... Odpowiedz Link Zgłoś
oleska Re: high school musical - lubliście to lub lubici 11.10.09, 10:37 Ja kiedyś to uwielbiałam, a teraz jest mi już obojętnie (może dlatego, że jest starsza) ale czasem lubie sobie obejżeć. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ala_us5 hsm 11.10.09, 10:41 fajen to bylo , czekam na 4 czesc ale cos dlugo jej nie ma......ale bez tych aktorow nie bedzie to juz to samo Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: high school musical - lubliście to lub lubici 11.10.09, 10:50 kiedyś kochałam tak jak każdy zresztą. x]] a teraz.? po obejrzeniu trójki byłam mega rozczarowana. taka bajeczkaa. pff. nic szczególnego. teraz nie mogę uwierzyć, że ja to kiedyś lubiłam. x] za pare lat będzie pewnie tak samo ze Zmierzchem Odpowiedz Link Zgłoś
ilona1023 Re: high school musical - lubliście to lub lubici 11.10.09, 10:56 Ja to kiedyś uwielbiałam teraz już nie tak bardzo...po trójce mi przeszło/ Nie tam że się wtrącam ale pewnie dalej to by inni kochali dyby nie Zmierzch(zmierzch-ok kryśka i robert-blee;//) Odpowiedz Link Zgłoś
ilona1023 Re: high school musical - lubliście to lub lubici 11.10.09, 10:56 Ale dalej lubię Ashley Tisdale Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: high school musical - lubliście to lub lubici 11.10.09, 12:18 Dla mnie to serialik dla dzieci. nie czekam na następną częsc bo mnie to nie interesuje. Nie moge powiedziec złego słowa o aktorach z HSM bo ich nie znam... Nie cierpię tylko Zaca Efrona. Laluś nie powiem z kim mi się kojarzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
mia9 Re: high school musical - lubliście to lub lubici 11.10.09, 12:22 nie lubie HSM już od 3części. 2 jeszcze chętnie obejrzałam, 1oglądałam codziennie w wakacje, ale teraz nie lubie tego pustego Efrona, hudgensowej która myśli, że jest w ogóle.. Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: high school musical - lubliście to lub lubici 11.10.09, 12:32 mia9 napisał(a): > nie lubie HSM już od 3części. 2 jeszcze chętnie obejrzałam, 1oglądałam > codziennie w wakacje, ale teraz nie lubie tego pustego Efrona, hudgensowej któr > a > myśli, że jest w ogóle.. Łoł mądre słowa rzeczywiście oni już zbzikowali. tylko Ashley trzyma się kupy... Odpowiedz Link Zgłoś
misia_147 Nie luuuuubię ;P 11.10.09, 12:32 nieeee.. jak jakoś tego nie lubiłam na samym początku. Teraz też tego nie lubię... dla mnie jest to takie jakieś.. hmmm. SZTUCZNE ???? Odpowiedz Link Zgłoś
misia19978 Re: high school musical - lubliście to lub lubici 11.10.09, 12:35 Nigdy nie lubiłam Hsm 'u I nawet już nie pamietam o czym to jest prawda kiedy miała 8 lat a to było 2005 roku To lubiłam to ale teraz to jest takie badziewne i wgl Odpowiedz Link Zgłoś
any13x Re: high school musical - lubliście to lub lubici 11.10.09, 17:05 Ja to kiedys kochałam<33 ale przeszło miAle 4 z chęcia oglądne;D) Odpowiedz Link Zgłoś
kamulka97 Re: high school musical - lubliście to lub lubici 11.10.09, 17:26 ja to normalnie kochałam! miałam bzika na punkcie HSM! ja mam nawet piórnik z Zackiem Efronem! a teraz do mnie dotarło że HSM to dziadostwo!! a ten iórnik pomalowałam i zrobiłam mu wąsy, brode i okulary!! heh Odpowiedz Link Zgłoś
truflowa Re: high school musical - lubliście to lub lubici 11.10.09, 18:20 O, ludzie pamietam jak kiedys to kochałam, och high shool musical, kocham, love, love, ble, ble, srata, tata. Teraz nie powiem, że tego nie nawidze, ale poprostu jakoś nie lubie Obrzydło mi. jak przypomne sobie, że ogladałam to 10000 razy dziennie, koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
midnight_sun Re: high school musical - lubliście to lub lubici 11.10.09, 21:38 Taa... Kiedyś to kochałam, aż do czasu... Niektóre piosenki są nadal fajne, ale już czwartej części raczej nie obejrze ;] Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: high school musical - lubliście to lub lubici 13.10.09, 20:02 Kochałam, nie mogłam przestać o tym myśleć do tego stopnia, że miałam już sny o tym. Nie czekam na 4. Przeszło mi już .... Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka Re: high school musical - lubliście to lub lubici 13.10.09, 20:43 Ja to niby lubiłam, ale tak naprawdę uważałam, ze HSM to żenada. Byla na to moda i też sie tak tym ekscytowałam, ale to nie było szczere. Teraz na szczęście mam wlasne zdanie na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
emily. Re: high school musical - lubliście to lub lubici 15.10.09, 16:33 Weż już nawet nic nie mów XD Głupio mi pisać, ale normalnie UWIELBIAŁAM to kiedyś. Nawet w szkole to odgrywaliśmy i byłam Taylor. Ale wstyd XD Ale żeby nie było - teraz wiem, jaki błąd popełniłam. Odpowiedz Link Zgłoś
guma_arbuzowa Re: high school musical - lubliście to lub lubici 15.10.09, 16:38 kiedyś to lubiłam. teraz to mnie cholernie irytuje swoją super sztucznością. Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowanaxdd Re: high school musical - lubliście to lub lubici 16.10.09, 13:40 o boże.. kiedyś to Kochałammm a teraz to coś mi sie bierze jak to widze 3 to był jakiś horror najgorsza częśc ze wszystkich .! Odpowiedz Link Zgłoś
luzia1 Re: high school musical - lubliście to lub lubici 28.10.09, 14:05 kochałam ten film i byłam nawet na HSM na lodzie. Kupiłam sobie nawet tą literkę "T" którą Troy dał Gabrielli ale z jakimś czasem przeszło mi. nie wiem czemu.. Odpowiedz Link Zgłoś
miley112 Re: high school musical - lubliście to lub lubici 28.10.09, 14:08 ` ja tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
dripdrop Re: high school musical - lubliście to lub lubici 28.10.09, 14:12 Ja osobiście uwielbiam HSM. Czekam na czwórkę i mam nadzieję, że będzie równie genialna co 1 2 i 3 Odpowiedz Link Zgłoś
kaasia96 Re: high school musical - lubliście to lub lubici 28.10.09, 19:11 Ja tego nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside high school musical. 28.10.09, 19:22 nigdy tego nie oglądałam, ale czytają o aktorach tam grających jeszcze bardziej zniechęcam się do obejrzenia wszystkich części. Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: high school musical - lubliście to lub lubici 28.10.09, 19:29 eh,ja też to lubiłam.ale nie tak bardzo jak zaca i vanesse,na ktorych punkcie miałam poprostu obsesję przez ponad 3 lata!dzisiaj wlasnie cos przypomnialo mi sie o hsm i wlaczylam trójkę.po 3 minutach umarłam i zawstydziłam się przed samą sobą,że ja to kiedyś lubiłam,haha Odpowiedz Link Zgłoś
jonaskowa Re: high school musical - lubliście to lub lubici 28.10.09, 19:31 to jest głupie ; / . nie trawię ; / . Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: high school musical - lubliście to lub lubici 28.10.09, 19:36 Szajs Odpowiedz Link Zgłoś