Dodaj do ulubionych

high school musical - lubliście to lub lubicie ?

• reden Re: high school musical - lubliście to lub lubici 11.10.09, 09:57
      HSM to dno. Fabuła jest oklepana, nic nadzwyczajnego. Idzie Zack z doklejonym
      uśmiechem zaczyna śpiewać, zza szafy, z pudeł, spod stołu i Bóg wie jeszcze skąd
      wyskakują ludzie, wszyscy znają układ i piosenkę i zaczynają śpiewać, tańczyć i
      turlać się po podłodze. Żałosny film dla napalonych na mordę Zacka hot-11.
      • julka6655 Re: high school musical - lubliście to lub lubici 11.10.09, 10:26
        reden: na tym właśnie polega musical, ze wszyscy śpiewają i tańczą, oglądanij
        sobie np "Mamma mia!", to nie jest akurat kwestia hsm.
        • reden Re: high school musical - lubliście to lub lubici 11.10.09, 10:33
          julka6655 wiem na czym polega musical, ale HSM jest aż żałosne .
    • charlotte__ high school musical - lubliście to lub lubicie ? 11.10.09, 10:27
      Kiedyś ten film uwielbiałam..
      teraz już mnie nie interesuje.
      ale Ashley dalej lubię...
    • oleska Re: high school musical - lubliście to lub lubici 11.10.09, 10:37
      Ja kiedyś to uwielbiałam, a teraz jest mi już obojętnie (może dlatego, że jest starsza) ale czasem lubie sobie obejżeć. ;]
    • ala_us5 hsm 11.10.09, 10:41
      fajen to bylo , czekam na 4 czesc ale cos dlugo jej nie ma......ale bez tych aktorow nie
      bedzie to juz to samobig_grin
    • pauliska1212 Re: high school musical - lubliście to lub lubici 11.10.09, 10:50
      kiedyś kochałam sercekiss
      tak jak każdy zresztą. x]]

a teraz.?
      po obejrzeniu trójki byłam mega rozczarowana.
      taka bajeczkaa.

pff. nic szczególnego. tongue_outtongue_out
      teraz nie mogę uwierzyć, że ja to kiedyś lubiłam. x]

za pare lat będzie pewnie tak samo ze Zmierzchem tongue_out
      • ilona1023 Re: high school musical - lubliście to lub lubici 11.10.09, 10:56
        Ja to kiedyś uwielbiałam teraz już nie tak bardzo...po trójce mi przeszło/
        Nie tam że się wtrącam ale pewnie dalej to by inni kochali dyby nie
        Zmierzch(zmierzch-ok kryśka i robert-blee;//)
        • ilona1023 Re: high school musical - lubliście to lub lubici 11.10.09, 10:56
          Ale dalej lubię Ashley Tisdale
          • selcia17 Re: high school musical - lubliście to lub lubici 11.10.09, 12:18
            Dla mnie to serialik dla dzieci. nie czekam na następną częsc bo mnie to nie
            interesuje. Nie moge powiedziec złego słowa o aktorach z HSM bo ich nie znam...tongue_out
            Nie cierpię tylko Zaca Efrona. Laluś nie powiem z kim mi się kojarzy....
            • mia9 Re: high school musical - lubliście to lub lubici 11.10.09, 12:22
              nie lubie HSM już od 3części. 2 jeszcze chętnie obejrzałam, 1oglądałam
              codziennie w wakacje, ale teraz nie lubie tego pustego Efrona, hudgensowej która
              myśli, że jest w ogóle.. wink
              • selcia17 Re: high school musical - lubliście to lub lubici 11.10.09, 12:32
                mia9 napisał(a):

> nie lubie HSM już od 3części. 2 jeszcze chętnie obejrzałam, 1oglądałam
                > codziennie w wakacje, ale teraz nie lubie tego pustego Efrona, hudgensowej któr
                > a
                > myśli, że jest w ogóle.. wink

Łoł mądre słowa rzeczywiście oni już zbzikowali. tylko Ashley trzyma się kupy...surprised
    • misia_147 Nie luuuuubię ;P 11.10.09, 12:32
      nieeee.. jak jakoś tego nie lubiłam na samym początku. Teraz też tego nie
      lubię... dla mnie jest to takie jakieś.. hmmm. SZTUCZNE ???? surprisedbrawodevil
    • misia19978 Re: high school musical - lubliście to lub lubici 11.10.09, 12:35
      Nigdy nie lubiłam Hsm 'u
      I nawet już nie pamietam o czym to jest prawda kiedy miała 8 lat a to było 2005
      roku
      To lubiłam to ale teraz to jest takie badziewne i wgl
    • any13x Re: high school musical - lubliście to lub lubici 11.10.09, 17:05
      Ja to kiedys kochałam<33 ale przeszło miwinkAle 4 z chęcia oglądne;Dwink)
    • kamulka97 Re: high school musical - lubliście to lub lubici 11.10.09, 17:26
      ja to normalnie kochałam! miałam bzika na punkcie HSM! ja mam nawet piórnik z Zackiem
      Efronem! a teraz do mnie dotarło że HSM to dziadostwo!! a ten iórnik pomalowałam i zrobiłam
      mu wąsy, brode i okulary!!tongue_outtongue_outtongue_out hehbig_grin
    • truflowa Re: high school musical - lubliście to lub lubici 11.10.09, 18:20
      O, ludzie pamietam jak kiedys to kochałam, och high shool musical, kocham, love, love,
      ble, ble, srata, tata. Teraz nie powiem, że tego nie nawidze, ale poprostu jakoś nie lubie uncertain
      Obrzydło mi. jak przypomne sobie, że ogladałam to 10000 razy dziennie, koszmar sciana
    • midnight_sun Re: high school musical - lubliście to lub lubici 11.10.09, 21:38
      Taa...
      Kiedyś to kochałam, aż do czasu...
      Niektóre piosenki są nadal fajne, ale już czwartej części raczej nie obejrze ;]
    • montanacyrus Re: high school musical - lubliście to lub lubici 13.10.09, 20:02
      Kochałam, nie mogłam przestać o tym myśleć do tego stopnia, że miałam już sny o tym.
      Nie czekam na 4. Przeszło mi już ....
    • czekoladka Re: high school musical - lubliście to lub lubici 13.10.09, 20:43
      Ja to niby lubiłam, ale tak naprawdę uważałam, ze HSM to żenada. uncertain Byla na to
      moda i też sie tak tym ekscytowałam, ale to nie było szczere. Teraz na
      szczęście mam wlasne zdanie na ten temat. smile
    • emily. Re: high school musical - lubliście to lub lubici 15.10.09, 16:33
      Weż już nawet nic nie mów XD
      Głupio mi pisać, ale normalnie UWIELBIAŁAM to kiedyś.
      Nawet w szkole to odgrywaliśmy i byłam Taylor.
      Ale wstyd XD

Ale żeby nie było - teraz wiem, jaki błąd popełniłam.
    • guma_arbuzowa Re: high school musical - lubliście to lub lubici 15.10.09, 16:38
      kiedyś to lubiłam. teraz to mnie cholernie irytuje swoją super sztucznością.
    • zbuntowanaxdd Re: high school musical - lubliście to lub lubici 16.10.09, 13:40
      o boże.. sciana

kiedyś to Kochałammm kiss

a teraz to coś mi sie bierze jak to widze uncertainuncertain
      3 to był jakiś horror najgorsza częśc ze wszystkich .!devil
    • luzia1 Re: high school musical - lubliście to lub lubici 28.10.09, 14:05
      kochałam ten film i byłam nawet na HSM na lodzie. Kupiłam sobie nawet tą literkę
      "T" którą Troy dał Gabrielli ale z jakimś czasem przeszło mi. confused nie wiem czemu..
    • miley112 Re: high school musical - lubliście to lub lubici 28.10.09, 14:08
      ` ja tak samo.
    • dripdrop Re: high school musical - lubliście to lub lubici 28.10.09, 14:12
      Ja osobiście uwielbiam HSM. Czekam na czwórkę i mam nadzieję, że będzie równie
      genialna co 1 2 i 3
      • kaasia96 Re: high school musical - lubliście to lub lubici 28.10.09, 19:11
        Ja tego nie lubię.
    • mrs.brightside high school musical. 28.10.09, 19:22
      nigdy tego nie oglądałam, ale czytają o aktorach tam grających jeszcze bardziej
      zniechęcam się do obejrzenia wszystkich części.
    • vaniney Re: high school musical - lubliście to lub lubici 28.10.09, 19:29
      eh,ja też to lubiłam.ale nie tak bardzo jak zaca i vanesse,na ktorych punkcie miałam
      poprostu obsesję przez ponad 3 lata!dzisiaj wlasnie cos przypomnialo mi sie o hsm i
      wlaczylam trójkę.po 3 minutach umarłam i zawstydziłam się przed samą sobą,że ja to
      kiedyś lubiłam,hahabig_grin
    • jonaskowa Re: high school musical - lubliście to lub lubici 28.10.09, 19:31
      to jest głupie ; / . nie trawię ; / .
      • selcia17 Re: high school musical - lubliście to lub lubici 28.10.09, 19:36
        Szajs

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka