alanta 20.09.09, 20:55 Lubicie czasami marzyć? Ja uwielbiam przed snem! Myśle wtedy o tym, jak miałby wyglądać kolejny dzień, tyldzień, miesiąc... Czasami sa to myśli, tak smutne, że potrafie się rozpłakać, ale najczęściej są to marzenia romantyczne!<br /> <br /> A Wy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_ Re: Marzenia! 20.09.09, 20:56 muszę się oduczyć, bo później nie umiem przeżyc rozczarowania. Odpowiedz Link Zgłoś
alanta Re: Marzenia! 20.09.09, 20:59 No ja się już przyzwycziłam Czas nie leczy ran tylko przyzwyczaja do bólu... Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Marzenia! 20.09.09, 21:01 ja zawsze przed snem i na matematyce . na majcy o tym ze baba zachoruje i nie bedzie nam o % , pierwiastkach itd , itp , pieprzyc ..... marzenia Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo Re: Marzenia! 20.09.09, 21:04 lubię marzyć... ale potem się rozczarowuję, bo nigdy nie jest tak, jak tego chciałam. Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Marzenia! 20.09.09, 21:04 oj uwielbiam marzyć niestety me marzenia nie realne są wszystkie!! Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Marzenia! 20.09.09, 21:42 kocham marzenia... tam szystko jest idealne...takie jakie chce Odpowiedz Link Zgłoś
colors Re: Marzenia! 20.09.09, 22:01 łojj ;d bardzo, bardzo często marzęę ; D .marzę o rzeczach , które nigdy się nie spełnią ! <lol2>; ))) . Alee spoko ;d ja jakoś masakrycznie się nie rozczarowuję ; p. Odpowiedz Link Zgłoś