Dodaj do ulubionych

Muse na soundtracku do New Moon

21.09.09, 19:59
Wiadomość z ostatniej chwili. Zespół Muse pojawi się na soundtracku do 'New Moon'.
Wokalista Matt Bellamy potwierdził, że ulubiony zespół Stephenie Meyer umieści swój
przerobiony utwór z nowej płyty 'The Resistance' w filmie. Bellamy przyznał angielskiemu
MTV, że rozmawiał już z reżyserem, Chrisem Weitzem, na temat remiksu fortepianowego
kawałka "I Belong to You."
"On chce tego wykonania, ale chcą zrobić tak, żeby piosenka była nagrana specjalnie dla
tego filmu" wyznaje Bellamy. "Zapytał więc czy nie mamy nic przeciwko nagrania
alternatywnej wersji tego kawałka."
Wokalista Muse przyznał, że zespół jest gotów podjąć to wyzwanie. "Sądzę, że taki układ
jest w porządku. Gdyby była to główna piosenka z naszej płyty, nigdy nie zgodzilibyśmy
się na coś takiego. Ale prawdę mówiąc, jest to jeden z najdziwniejszych utworów. Coś w
stylu ' nie możemy uwierzyć, że coś takiego nagraliśmy'. Dlatego uważamy, że
powinniśmy to zrobić, ponieważ ta piosenka raczej nie będzie grana zbyt często na
koncertach. Nowa wersja nada jej nowe życie"

Cieszycie się ? ;D
big_grinbig_grinbig_grinsurprised
Obserwuj wątek
    • beniaxd Re: Muse na soundtracku do New Moon 21.09.09, 20:05
      Uwielbiam ich !!!
      • jane_ Re: Muse na soundtracku do New Moon 21.09.09, 20:10
        nie wiem, czy bardziej żal mi muse czy księżyca.
    • q. RE: Muse na soundtracku do New Moon 21.09.09, 21:10
      Jak oni mogą... Jak oni mogą... eh. xD
      Nieeee! Chlip, dlaczego . ;dd
      A ja lubiłam Muse.

Cicho! odkąd są w Zmierzchu i tak lubię, ale odrobinę mniej.
      I jeszcze z nowej płyty, którą mam już w swoim domu. O nieee. ;DD
    • independent_ Re: Muse na soundtracku do New Moon 22.09.09, 14:16
      jane, mi bardziej żal Muse.
      • lubiekotki Re: Muse na soundtracku do New Moon 22.09.09, 18:17
        a mi najbardziej zal siebie, bo cierpie. xd
    • d.vampire Re: Muse na soundtracku do New Moon 26.09.09, 20:22
      ale czemu żal? Nie łapię : dlatego że Muse jest za dobre do new moon ? przesada.. pewnie
      za takie coś jest niezła kaskasuspicious a że jedna piosenka.. ja tam się cieszę że na soundtracku
      są przyzwoite zespoły big_grin Niektórzy uważają zmierzch za kicz ; zapominając o gwiazdkach
      disnejka, hanach montanach, Rbd i innych pierdołach. BTW. pamiętam jak na kocie były
      artykuły w stylu : Paris Hilton obejrzała zmierzch, albo Jonaski i piosenka do nm lub
      Vaneska jjako Leah ...uech.. są ludzie trzymający poziom i ludzie, którzy się lansują na
      podstawie dorobku tych pierwszych. smile
      • jane_ Re: Muse na soundtracku do New Moon 26.09.09, 20:33
        lol, muse jest za dobre na zmierzch? muse nie są dobrzy, zacznijmy od tego. zmierzch swoją drogą też ssie, bardziej poirytowana jestem resztą ogłoszonych już wykonawców, bo dotychczas zwano ich alternatywą - teraz nie wiem, czy brutalnie im tej łatki nie odebrać - nie zasługują. choć cały czas cenię ich muzykę.
      • independent_ Re: Muse na soundtracku do New Moon 26.09.09, 20:57
        d.vampire - mi chodzi o to, że będzie tak jak z Paramore w zeszłym roku;
        kocham paramore, a decode jest genialne!
        a tak naprawdę to połowa fanów, którzy zaczęli ich lubić dopiero po Zmierzchu,
        znają tylko decode i i caught myself.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka