skasia94 22.09.09, 17:36 potrzebuję pomocy, muszę przygotować otrzęsiny dla Igim czy macie może jakieś pomysły na zadania dla nich??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziia Re: otrzęsiny 22.09.09, 17:57 nie wiem , ( u mnie takiego czegoś nie ma , a szkoda ) ; - /// . możesz kazać im ; zaśpiewać piosenke , zatańczyć ( np ; na rurze ^^ ) , jakieś ćwiczenie nie wiem .... ; - /// Odpowiedz Link Zgłoś
icona. . 22.09.09, 18:04 jeje < 33 a co to ? bo u nas wiesz, jak to w większości ,, wkładają głowę do kibli. albo jeszcze coś gorszego ;x hymn kota jest najgorszy ^^ ale da się przeżyć : D serio d; a co to twojego ,, to jak wytłumaczysz co to postaram się pomóc ; - * Odpowiedz Link Zgłoś
skasia94 Re: . 22.09.09, 18:07 hmm trzeba mi jakieś zadania właśnie związane z kotem, np. picie mleka na czas i coś w tym rodzaju Odpowiedz Link Zgłoś
icona. Re: . 22.09.09, 18:11 Haha ^^ no to dobre ,, ! ołkej . spróbuję coś pogłówkować ; - o [/myśl,myśl,puchatku/] jeje ; D jak coś z piciem to olej ; - d bo mleko ktoś może lubić ^^ a olej ,, ? hyhy ; )) jak coś wymyślę, to napiszę ^^ amen Odpowiedz Link Zgłoś
icona. Re: . 22.09.09, 18:12 albo ! żeby sprzezywać nauczyciela ,, i na muzyce zaśpiewać ten hymn kota ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: . 22.09.09, 18:20 u nas w jednym z gimnazjum tak jest . tańczą, śpiewają, możną też np. wyciągnąć trzy truskawki z rosołu, zębami, blee -_- coś w ten teges ; d udawać np. paris hilton czy coś ;d Odpowiedz Link Zgłoś
stoooo Re: SIEMKA KASKA:) 22.09.09, 19:36 JA TEZ NAD TYM MYŚLE POWIEM CI JUTRO W SZKOLE Odpowiedz Link Zgłoś