weliangel Re: Cullen vs. Potter 29.11.09, 12:08 Lubię Pottera ;] ale zdecydowanie wole Cullena . czemu ? hmmm... ...za długo by wymieniać ;D Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Cullen vs. Potter 29.11.09, 12:43 Osobiście wolę Pottera. Wertuje mnóstwo blogów w poszukiwaniu prawdziwej perły: ) Może i Rowling przedstawiła Pottera jako Mary Sue, ale niektórzy potrafią stworzyć fascynujące historie o młodym czarodzieju : ) Odpowiedz Link Zgłoś
aab Re: Cullen vs. Potter 29.11.09, 13:08 Kiedyś bardzo lubiłam Harrego Pottera, ale teraz zdecydowanie wybrałabym Sage: Zmierzchu. Moim zdaniem książki o Harrego Pottera nadają się więcej dla dzieci ze starszych klas podstawówki, wiem jednak, że starsi też je czytają i lubią. Zmierzch za to jest dla osób, które dojrzewają, a zwłaszcza dla dojrzewających dziewczyn, które szukają swojej bratniej duszy... Osobiście wybieram Cullenów! Ale nadal lubię Harrego, tyle że mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
ika__94 Re: Cullen vs. Potter 29.11.09, 14:08 Oczywiście że Potter :p ^^bo chociaż przeczytałam setki książek do tych o Harrym mogę zawsze wracać i czytać od nowa, bo one jako jedyne mi się nie znudzą ;] mają w sobie po prostu coś niesamowitego Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_dudee Re: Cullen vs. Potter 06.12.09, 23:19 Potter Potter Potter. Dlaczego ? Kocham wszystkie ksiazki jak i filmy. Harry ciagle mnie zaskakujee. I tak moglabym wymieniac bez konca. Za Zmierzchem nie przepadam jakos. No coz. Moim zdaniem Cullen jest zbyt idealny. I szczerze mowiac ten film mnie nudzi. Nie lubie takich romansidel. Bez urazy dla fanek Twilight. Poprostu wyrazilam swoje zdanie. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
stefaa Re: Cullen vs. Potter 07.12.09, 14:35 uwielbiam sage zmierzch !.. to oczywiście że cullen Odpowiedz Link Zgłoś