Dodaj do ulubionych

jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD

26.09.09, 10:38
GRA polega na tym , że np .
ja piszę jak wyobrażam sobie jakiegoś użytkownika
np . jego wygląd po nicku .
i następna osoba robi to samo z użytkownikiem nad sobą .
ZACZYNAMY ; dd
Obserwuj wątek
    • pimpusia Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 26.09.09, 15:04
      no to dakota_ ciebie sobie wyobrazam jako niska blondynke big_grin
      • love_sick Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 26.09.09, 15:06
        pimpusia - masz brązowe proste włosy, i masz z 165 cm. xd.
        • kardolina Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 26.09.09, 15:49
          love_sick : blond włosoy, zielone oczy, 175 cm xD
          • mylipslikesugar Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 26.09.09, 15:51
            kardolina,
            szatynka, z niebieskimi oczami, jasnej karnacji, szczupła, 170 ; )
            • mylipslikesugar Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 26.09.09, 15:51
              cm . ; D
              • kardolina Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 26.09.09, 15:53
                haha troche inna hahaha xD nie no prawie trafiłaś xD

hmmm mylipslikesugar

169 cm brunetka, szaroniebiieskie oczy, ciemnej nkarnacji ;]
              • selgomez. Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 26.09.09, 15:53
                mylipslikesugar: masz grube usta, jesteś z grubości średnia i masz kręcone lekko
                włosy ;D scared
                • selgomez. Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 26.09.09, 15:55
                  oj, sory miałam kardolinę.
                  no to tak kardolina: wysoka, niebieskie oczy, kręcone włosy ;D surprised
                  • pariska65 Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 26.09.09, 15:56
                    selgomez. średniego wzrostu brunetka i niebieskie lub zielone oczy xd
                    • pimpusia Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 26.09.09, 16:16
                      pariska krotkie brazowe wlosy i zielone oczy tongue_out ok 165 cm
                      • love_sick Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 26.09.09, 16:20
                        pimousia - jak pisałam wyżej xdd

a ty nie zgadłaś xdd wszystko źle o mnie xdd
                        • cocomaroko Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 26.09.09, 16:27
                          love_sick - ciemna blondynka ( z tą "ciemną" chodzi o włosy x DD ) gdziieś z
                          1,69 wzrostu . : DD
                        • tayluver_ Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 26.09.09, 16:28
                          love_sick hmm... wysoka brunetka, szczupła, oczy brązowe ;d
                          nie mam zbyt dużo pomysłów ;p
                          • tayluver_ Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 26.09.09, 16:30
                            ups, coś nie wyszło ;d no to teraz cocomaroko ~ wysoka szatynka, niebieskie oczy smile
                          • rosalie Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 26.09.09, 16:30
                            tayluver_

blondynka. niska. szczupła. ;d
                            • kardolina Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 26.09.09, 16:31
                              rosalie

prościutkie rude włosy, wysoka, zielone oczy ;] (btw. chcialabym miec rude wloosy xd)
                            • sysiek4444 Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 26.09.09, 16:32
                              Ja wyobrazam rosalie jako :
                              Dziwczyne xD
                              Średniego wzorstu szczupłą
                              z czarnymi prostymi wloskami ^^
                              • pimpusia Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 26.09.09, 16:34
                                a ty sysiek nie iem czemu kojarzysz mi sie z rudymi wlosami big_grin
                              • rosalie Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 26.09.09, 16:35
                                omg. ha ha ha xD

sysiek4444
                                brązowe oczy.
                                poobgryzane paznokcie ;d
                                kręcone włosy.
                                • sysiek4444 Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 26.09.09, 16:37
                                  Haha poobgryzane paznokcie lol !
                                  Nigdy nieobgryzalam paznokci ;x
                                  dla mnie to obrzydliwe sciana
                                  oczy brązowe - prawda !
                                  czy krecone wlosy ?
                                  Tylko koncówki smirk
                                  • kardolina Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 26.09.09, 16:38
                                    hej xD ominęłyście mnie xD
                                    sysiek4444 hmm...

ciemny blond włosy, błękitne oczy, szczupła, jasna karnacja ;]
                                  • sysiek4444 Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 26.09.09, 16:39
                                    Pimpusia , mam takie ciemny blad bardzo ciemny ...
                                    czasami troche jak rude wyglądają wink
                                    Pimusia - ty mi sie kojazysz jako blond wlosy i szczupla no i wyyysoka dziwczyna tongue_out
                                    • sysiek4444 Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 26.09.09, 16:40
                                      Ojj kardolina - Blond włosy ...
                                      niska i taka no jakby to powiedziec nieszczupla ani gruba masz dobra figóre xdd
                                  • pariska65 Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 26.09.09, 16:40
                                    sysiek4444 średniego wzrostu ok.160 xd ciemna blondynka z prostą grzywką i
                                    ciemno-brązowe oczy xd
                                    • sysiek4444 Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 26.09.09, 16:41
                                      Kurde ! Pariska , widzialas mnie pewnie gdzies !
                                      Tak akurat wyglądam ...

A ja cb ,
                                      Ciemny blond , szare oczy i niska szczupla ;D
                                      • pariska65 Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 26.09.09, 16:45
                                        taa ciekawe gdzie w innej miejscowości mieszkam xd po prostu zgadywałam xd
                                        akurat nie wyglądam tak bo blondynką nie jestem i szarych oczu też nie mam ani
                                        niska nie jestem xd
                                      • mandy_ Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 26.09.09, 16:45
                                        syś
                                        ciemna blondynka
                                        proste wlosy ,
                                        niebieskie oczy lub brazowe . ; dd
                                        • leaveme_ Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 26.09.09, 16:48
                                          mandy_
                                          brązowe oczy , szatynka , niska

; dd
                                        • sysiek4444 Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 26.09.09, 16:49
                                          Mandy ,
                                          Brązowe wloski ,
                                          niebieske oczka ,
                                          niska oraz szczupła big_grin
                                          • sysiek4444 Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 26.09.09, 16:49
                                            Leaveme *
                                            Blondynka
                                            Wsoka
                                            Szczupła wink
                                            • kardolina . 26.09.09, 17:01
                                              O Boże ja i blond xDDDDD

Sysiek4444 postanowiłam sobie Ciebie inaczej wyobrazic ;]

Szatynka, 162cm ;] szarozielone oczy ;] szcuzpła ;]
                                              • pariska65 Re: . 26.09.09, 17:03
                                                karolinda- wzsoka brunetka o zielonych oczach,szczupła big_grin
                                                • rosalie Re: . 26.09.09, 17:06
                                                  blondynka.
                                                  zielone oczy.
                                                  duże stopy ;d

sorry, nie chce powtarzac xD
                                                  • dakota_ Re: . 26.09.09, 17:10
                                                    rosaline ja sobie cb wyobrażam jako ...
                                                    kogoś o kręconych włosach .
                                                    chyba rudawych .
                                                    ok . 1,77 cm . ; - DD
                                                  • sysiek4444 Re: . 26.09.09, 17:20
                                                    Dakota :
                                                    - Blond włosy za ramiona ,
                                                    Szczupła , wysoka big_grin
                                                  • oxygeniumoflife Re: . 26.09.09, 17:26
                                                    sysia, niska, drobna, o blondoszarych włosach. ładna.

Hym. no przyznam, widziałam twoje zdjęcie, to wiem . ;p
                                                  • pimpusia Re: . 26.09.09, 17:26
                                                    sysiek zgadlas co do tego ze jestem szczupla ale na pewno nie jestem wysoka i
                                                    nie mam blond wlosow tylko brazowe big_grin ok a teraz zapamietam ze masz ciemny
                                                    blond tongue_out
                                                  • leaveme_ Re: . 26.09.09, 17:27
                                                    sysiek

średniego wzrostu o jasnych ( prostych z grzywką ) włosach , przy sobie ,
                                                    ciemne oczy .
                                                  • leaveme_ Re: . 26.09.09, 17:28
                                                    ** pimpusia
                                                    sorry.
                                                  • sysiek4444 Re: . 26.09.09, 17:29
                                                    Oxy , ja ładna ?
                                                    buahahaha sciana
                                                    Wybryk natury ;x
                                                    kazdy na zdjeciach wychodzi inaczej , gdybys mnie widziala na zywo , odrazu bys
                                                    zemndala ze strachu scared
                                                  • pimpusia Re: . 26.09.09, 17:29
                                                    leaveme wydaje mi sie ze masz ciemny blond,prawie brazowe wlosy i jestes niska.
                                                    i masz oczy jak szparki-tak wynika z twojego nicka ale sie pewnie nie znam i sie
                                                    myle tongue_out
                                                  • honey__ Re: . 26.09.09, 17:32
                                                    Pimpusia, sory ale twój nick mi się z psem kojarzy ;x.
                                                    schodząc do ludzi, wysoka brunetka ;f.
                                                  • charlotte__ Re: . 26.09.09, 17:33
                                                    ehh. no nie wiem może
                                                    ciemne włosy i oczy.
                                                    wzrost 160..

nic nie wymyśliłam innnego.
                                                  • rosalie Re: . 26.09.09, 17:36
                                                    charlotte__

włosy- ciemny blond.
                                                    oczy- brązowe.
                                                    nosisz kolczyki ;d
                                                  • oxygeniumoflife Re: . 26.09.09, 17:37
                                                    Sysiu, haha :p bawisz mnie. ja z reguły nie kłamię. :p
                                                    Charlotta, kojarzysz mi się z Angielką. Taką wysoką, szczupłą, o
                                                    brązowych włosach układających się w pukle. i na dodatek bardzo inteligentną. :d

hym, śmieszna gra.
                                                  • smiley11 Re: . 26.09.09, 17:34
                                                    honey__
                                                    Wyobrażam sobie ciebie jako ładną, sympatyczną brunetkę z prostą grzywką i brązowymi włosami.
                                                  • honey__ Re: . 26.09.09, 17:36
                                                    smiley11, uśmiechnięta blondyna wyysoka strasznie ;d.

//mam grzywkę trochę na ukos ale tak to wszystko tak, jeszcze poza sympatyczną ;p
                                                  • rosalie Re: . 26.09.09, 17:36
                                                    smiley11

aparat na zęby.
                                                    blondynka.
                                                    niska.
                                                  • sysiek4444 Re: . 26.09.09, 17:38
                                                    Rosalie
                                                    Czarne włosy , niska ?
                                                    i szczupla tongue_out
                                                  • smiley11 Re: . 26.09.09, 17:39
                                                    Nie, nie mam blond włosów xD
                                                    sysiek4444
                                                    Ciemne, długie włosy, ciemne oczy, wysoka i szczupła.
                                                  • oxygeniumoflife Re: . 26.09.09, 17:39
                                                    jejku, a ja napiszę jeszcze raz, bo chcę żeby mnie ktoś ocenił. mawahaha :p

Rosalie, oczywiście wysoka piękna blondynka o złocistych oczach (gdy jest
                                                    najedzona xd) lub o czarnych (gdy jest głodna) na dodatek z deczka wredna i
                                                    narcyzowata.

chyba wiadomo dlaczego mi się tak kojarzy. :p

Rosalie, o tym narzyźmie to nie wierz. bo z Twoich komentarzy wynika, że jesteś
                                                    raczej miła i smart. :q
                                                  • rosalie Re: . 26.09.09, 17:44
                                                    ha ha ha. xd
                                                    padłam.! ;dd

no więc xD
                                                    jestem raczej średniego wzrostu,
                                                    a co do oczu.
                                                    złoto-brązowe ;dd
                                                    ale jak jestem głodna
                                                    to tak samo sadsad
                                                    xDxD

oo dziękuję kiss
                                                    ja miła.?
                                                    hm. zależy dla kogo i kiedy xD
              • 07tofik Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 30.09.09, 19:16
                ciemne włosy nie za długie, niebieskie oczy dośc szczupła
                mylipslikesugar to ty
                A kto mnie zgadnie???????big_grin
    • sophie_ x d 26.09.09, 17:40
      Syśek blondynka, niebieskie oczy. niska . ; dd
      • oxygeniumoflife Re: x d 26.09.09, 17:41
        matko, Sophie, to ja :p Oxygeniumoflife! hihi ^.
        • sysiek4444 Re: x d 26.09.09, 17:43
          Sophie ! =.=
          <3
          oxy
          blondynka , niska i niebieskie oczyy ^^
      • wyobraznia Re: x d 26.09.09, 17:42
        sofi ciemna blondynka , zielone oczy .
        taka średnia . lubiana x-D
      • smiley11 Re: x d 26.09.09, 17:42
        sophie_
        Ciemna blondynka, włosy rozpuszczone, zielone oczy, wzrost - 160 cm.
        • wyobraznia Re: x d 26.09.09, 17:44
          oxy jesteś niezauważalna . xd

smiley11 - brązowe włosy i oczy .
          niska, chuda , cicha xd
          • smiley11 Re: x d 26.09.09, 17:46
            Wszystko się zgadza oprócz oczu. smile

wyobraznia
            Brązowe włosy,rozpuszczone, bez grzywki, szare lub zielone oczy, wzrost średni.
          • sophie_ Re: x d 26.09.09, 17:46
            wyobraźnia brązowe oczy, brązowe włosy.

matko, wszyscy wiedzą jak wyglądam! xd
            • pariska65 Re: x d 26.09.09, 17:48
              sophie_blondynka,zielone oczy ok.162 wzrostu,szczupła xd
              • smiley11 Re: x d 26.09.09, 17:51
                pariska65 - ciemna blondynka, włosy - średnia długość, wesoła, śmiała, niebieskie oczy.
              • leaveme_ Re: x d 26.09.09, 17:51
                pariska

średniego wzrostu , zielone oczy , falowane włosy , drobnej budowy ; PP
          • oxygeniumoflife Re: x d 26.09.09, 17:50
            matko, wyobraznia, nie przeginaj! xdd ja właśnie tak się czuję, jakbym była
            niezauważalna. ;p i sądzę że tutaj zaledwie kilka osób mnie zna. tak może ze 4.
            pff. pff. to nie fair, bo ja Ciebie, Wyobraznio, znam :p ;dd jesteś
            niska, ubiera się kolorowo i wesoło i ma proste włosy. po prostu taka żyjąca w
            świecie marzeń ;p

Sysiu, jeżeli to było o mnie, to niestety, nie trafiłaś. nic nie pasuje .:p

Charlotto, wiem, zalezy dla kogo i kiedy. też tak mam ;p ale ogółem, mówię ;d
            • smiley11 Re: x d 26.09.09, 17:53
              oxygeniumoflife
              Czarne włosy, brązowe oczy, modna, śmiała, sympatyczna.
            • leaveme_ Re: x d 26.09.09, 17:53
              oxygeniumoflife

wysoka , szczupła , niebieskie oczy , długie blond włosy ; )
              • smiley11 Re: x d 26.09.09, 17:54
                leaveme_
                Brązowe włosy, ciemne oczy, szczupła, średniego wzrostu.
                • leaveme_ Re: x d 26.09.09, 17:58
                  smiley trafiłaś prawie bezbłędnie ;dd

• cheergirlz Re: x d 26.09.09, 18:13
                  smiley:
                  blondynka dłuuuugie, proste blond włosy, jasna karnacja, brazawe oczy
                  • pariska65 Re: x d 26.09.09, 18:14
                    cheergirlz no nie wiem xd niska,szczupła dziewczyna o brązowych lub czarnych
                    włosach z niebieskimi oczami
                    • smile23 Re: x d 26.09.09, 18:16
                      pariska no yyy średnia czrne długie włosy miłe usposobienie do ludzie ciemne oczy
                      • smile23 Re: x d 26.09.09, 18:17
                        smile23 napisał(a):

> pariska no yyy średnia czrne długie włosy miłe usposobienie do ludzie ciemne o
                        > czy

średniego wzrostu* big_grin wink piwo
                        • sophie_ Re: x d 26.09.09, 18:22
                          ciemny blond włosy, uśmiechnięta prawie ciągle : D
                          • leaveme_ Re: x d 26.09.09, 18:24
                            sophie_

rude włoski , niska , jasne oczy
                            • xooxoo Re: x d 26.09.09, 18:32
                              wydaje mi się, że leaveme jest wysoką brunetką o ciemno-brązowych oczach.;D
                            • my.sweet.dreams Re: x d 26.09.09, 18:32
                              leaveme_

wysoka nrunetka z zielonymi oczkami kiss

uncertain
                              • ketrin Re: x d 26.09.09, 18:39
                                my.sweet.dreams średniego wzrostu blondynka z niebieskimi oczami .

zgadłam ? xD
                                • sysiek4444 Re: x d 26.09.09, 18:43
                                  ketrinketrinketrin ..... big_grin
                                  Hmmm...
                                  Brunetka , brązowe oczka , niska i szczupła big_grin
                                  hmm cos mi sie przypomina ... chyba twoj fotke gdzies widzialam big_grin
                                • dakota_ Re: x d 26.09.09, 18:44
                                  katerin .
                                  ciemne włosy , dosyć wysoka ..
                                  tak mi się zdaje ; DD

a teraz uwaga :

pewnie dakota , kojarzy się wam z dakotą fanning .
                                  nie jestem blondynką , choć bym chciała .
                                  mam włosy jasny brąz . heh wink)
                                  • smile23 Re: x d 26.09.09, 19:00
                                    sophie_ skąd wiedziałaś ???? surprised smirkbig_grin

musiałaś mnie gdzieś widzieć smile kwiat
                                    • zoey Re: x d 26.09.09, 19:30
                                      Blondynka z dużym uśmiechem ;P
                                      • sysiek4444 Re: x d 26.09.09, 19:33
                                        Zoey :
                                        Czarne włosy , czarne oczy
                                        Wysoka i taka `przy sobie` <lol> kiss
                                        • jane_ Re: x d 26.09.09, 19:35
                                          brązowooka, niska blondynka. ;d
                                          • pimpusia Re: x d 26.09.09, 20:00
                                            jane ciemny blon proste wlosy,szczupla,wysoka tongue_out
                                            • kardolina ;p 26.09.09, 20:04
                                              pimpusia

złocisty odcień włosów, kręcone, miodowe oczy ;] niska i szczupła ;]
                                              • leaveme_ Re: ;p 26.09.09, 20:20
                                                kardolina

wysoka , ciemne falowane włosy , brązowe oczy , szczupła ; d
                                                • sysiek4444 Re: ;p 26.09.09, 20:27
                                                  Leaveme
                                                  Czarnowłosa szczopła , niska dziewczyna wink
                                                  • nikt. Re: ;p 26.09.09, 20:45
                                                    ee.. niska, brunetka. ^^
                                                  • dakota_ Re: ;p 26.09.09, 21:01
                                                    nikt : - >
                                                    pomyślmy ....

blondynka ,dość wysoka .
                                                    tak mi się kojarzy ; PP
                                                  • mandy_ Re: ;p 26.09.09, 21:56
                                                    dakota_
                                                    emm ; dd
                                                    niska jasna blondynka .
                                                  • jane_ Re: ;p 26.09.09, 22:14
                                                    mandy. ;d
                                                    jasne włoski, oczka niebieskie. malutka, szczuplutka. uśmiechnięta. ;d
                                                  • love_sick Re: ;p 26.09.09, 22:32
                                                    jane - niska, jasne brązowe włsoy, zielone oczy. xdd.
                                                  • kinga15rbd Re: ;p 26.09.09, 22:36
                                                    love_sick - Ciebie wyobrażam sobie jako blondynke z niebieskimi oczami , 164 cm wink
                                                  • love_sick Re: ;p 26.09.09, 22:39
                                                    niestety. xdd.

kinga - nosisz okulary, 150 cm, blond włosy. nie pytaj czemu xdd
                                                  • mill. Re: ;p 26.09.09, 22:40
                                                    masz czarne wlosy jestes wysoka ladne oczy mila
                                                  • katka_94 Re: ;p 26.09.09, 22:46
                                                    Mill : masz odrobine mysie włosy zawsze związane w krótki kucyk. Niśmiały uśmiech szare
                                                    oczy i okulary
                                                  • hepii. Re: ;p 26.09.09, 22:53
                                                    katka_94 - ciemna blondynka ,
                                                    niskiego wzrostu wink
                                                  • chocolatediet Re: ;p 26.09.09, 22:55
                                                    hepii.
                                                    Niska, szcupła blondyka z koloroeym pasemkiem we włosach xD
                                                  • love_sick Re: ;p 26.09.09, 23:01
                                                    moja szoko <3

a wiesz że nie wiem. xdd.
                                                    ciemne włsoy, 164 cm, zielone oczy xd
                                                  • katka_94 Re: ;p 26.09.09, 23:32
                                                    Love_sick: rude włosy ledwie sięgające za uszy niesamowite zielone oczy średniego wzrostu
                                                    szczupła
                                                  • jane_ Re: ;p 27.09.09, 08:42
                                                    brązowe włosy do ramion, tego samego koloru oczka. jak na swój wiek wyskoa. ;d
                                                  • michaelmontana Re: ;p 27.09.09, 10:02
                                                    174, czarne długie włosy, jakieś takie ciemniejsze oczka. jasna cera....

Do następnej osoby opisującej mnie pzypominam że jestem facetem big_grinbig_grin !!!!
                                                  • jane_ Re: ;p 27.09.09, 10:18
                                                    174, marzenie. *.*

krótkie włosy o jakimś ciemniejszym odcieniu, niebieskie oczy. ;d
                                                  • michaelmontana Re: ;p 27.09.09, 10:23
                                                    wsyzstko trafiłaś oprócz ozu ;p mam zielone ale chciałbym mieć niebieskie ;* big_grin

No ja cię nie będę opisywał bo zrobiłęm to chwile temu big_grin
                                                  • jane_ Re: ;p 27.09.09, 10:39
                                                    zielone są fajne, ja mam takie szarawo-zielone własnie. ;d
                                                  • kolorowo Re: ;p 27.09.09, 10:41
                                                    jane_ wydaje mi sie że masz czarne włosy takie do ramion, jestes szczupła i wysoka . tongue_out
                                                  • rozpieszczonaa_ Re: ;p 27.09.09, 14:52
                                                    - wesooła . ;]
                                                    Wysok, szczupła, czarne włosy, piwne oczy ..
                                                  • lolcia66 Re: ;p 27.09.09, 15:03
                                                    Ciebie wyobrażam sobie jako taką pozytywnie nastawioną do życia szczęśliwą i
                                                    zabawną smile A z wyglądu długie jasno brązowe włosy smile
                                                  • madziia Re: ;p 27.09.09, 15:05
                                                    zachowanie ; mila wesoła itd .

wygląd ; ..... - nie mam pojęcia
                                                  • szysza_xd Re: ;p 27.09.09, 15:06
                                                    blondynka z takimi oczami jak z mangi ^^
                                                  • madziia Re: ;p 27.09.09, 15:07
                                                    ku#wa szysza_xd trafiłaś

brunetka .
                                                  • szysza_xd Re: ;p 27.09.09, 15:08
                                                    kur... jak cos to było do lolci <jak przekrecilam, to sorry>
                                                    madzia- brazowe oczy, wysoka, zielone oczy wink
                                                  • szysza_xd Re: ;p 27.09.09, 15:09
                                                    no i po co pisalam xD
                                                    ale jestem brunetka wink
                                                  • madziia Re: ;p 27.09.09, 15:10
                                                    hehee .
                                                  • madziia Re: ;p 27.09.09, 15:14
                                                    a sysza_xd wiesz juz jak sb . ciebie wyobrażam .
                                                  • pink_rose Re: ;p 27.09.09, 15:15
                                                    madziaa wyobrazam sobei ciebie jako wysoka szczupla blondynke z brazowymi oczami wink
                                                  • madziia pink_rose 27.09.09, 15:20
                                                    niebieskimi .

pink_rose

wysoka , szczupła , brunetka
                                                  • blah___rock Re: ;p 27.09.09, 15:22
                                                    Pink.. Średniego wzrostu brunetka o zielonych oczach ;PP
                                                  • madziia blah___rock 27.09.09, 15:24
                                                    blah___rock

nie za niska , nie za wysoka , brunetka
                                                  • pati_ Re: blah___rock 27.09.09, 15:45
                                                    madziia.
                                                    szatynka średniego wzrostu ; )
                                                  • jane_ pati 27.09.09, 15:46
                                                    ciemna blondynka o niebieskich, dużych oczkach, malutka. ;d
                                                  • ardnaskela Re: pati 27.09.09, 15:52
                                                    Ciemna blondynka, średniego wzrostu, o ironicznym spojrzeniu, pewna siebie. tongue_out
                                                  • leaveme_ Re: pati 27.09.09, 15:59
                                                    wysoka , kobiecej budowy , jasne oczy , blond włosy ; d
                                                  • jane_ leaveme 27.09.09, 16:06
                                                    rudawe, wpadające w brąz włosy i jasnozielone oczy, niska i baaardzo chuda. ;d
                                                  • sysiek4444 Re: leaveme 27.09.09, 16:19
                                                    dżejn
                                                    Ciemny blond włosów ...
                                                    brązowe oczy
                                                    szczupla i niska laska wink
                                                  • klaudysia Re: leaveme 27.09.09, 16:21
                                                    jane :
                                                    brązowe włosy, oczy takie same ; d
                                                    szczupla, ale nie za wysoka okolo 158 cm XDD
                                                  • michaelmontana Re: leaveme 27.09.09, 16:33
                                                    kaydysia ..... brązowe włosy do ramion często nosisz kucyk... z jakieś 1,63m
                                                    oczy brązowe
                                                  • nikt. Re: leaveme 27.09.09, 17:02
                                                    eee.. 1. 60, blondyn, brązowe oczy ? xD
                                                    takj sobie Ciebie wyobrażałam, michaelmontana. ;3
                                                  • jane_ nikt. <3. 27.09.09, 17:09
                                                    peszek, bo ja wiem, jak wyglądasz, ale z tego co pamiętam, to myślałam, że Ty brązowowłosa jesteś. ;d
                                                  • colors Re: jane_ 27.09.09, 17:17
                                                    a ja cxhyba kiedyś Twe zdjęcie widziałam ; d.
                                                    chyba masz takiee orzechowe włosy do ramion...niebieskie lub zielone oczyy .. i jakieś
                                                    1.65 wink) . oo. ! i szczupła jesteś ;D i masszz fajny styl ; p
                                                  • pimpusia Re: jane_ 27.09.09, 17:33
                                                    colors ciebie sobie wyobrazam z wycieniowanymi wlosami brazowymi do ramion i
                                                    zielonymi oczami tongue_out i ok. 163 cm wzrostu smirk
                                                  • jane_ pimpusia 27.09.09, 17:38
                                                    jasna blondynka o głębokich niebieskich oczach. dość wysoka. ;d
                                                  • zuaona Re: pimpusia 27.09.09, 18:21
                                                    ej no, ja widziałam twoje zdjęcia i trudno jest mi sobie ciebie inaczej wyobrazić. >.<

no okeeej. rude włosy, szare oczy. ;q
                                                  • colors Re: pimpusia 27.09.09, 18:27
                                                    czarne proste włosy z prostą grzywką . Duże, niebieskie oczy . dosyć wysoka ;p
                                                  • madziia Re: pimpusia 27.09.09, 18:29
                                                    niebieskie oczy , niska i czarne włosy .
                                                  • michaelmontana Re: leaveme 27.09.09, 19:34
                                                    zupełne przeciwieńatwo ;D wyższy zielone oczy i brunet;D
                                                  • dakota_ michelmontana 27.09.09, 19:44
                                                    to będzie problem ; - dd
                                                    nie mam wyobrażenenia ! < ;
                                                  • jane_ dakota 27.09.09, 19:47
                                                    włosy o kolorze takim miodowym, o. niebieskooka. wysoka. ;d
                                                  • mileydemi Re: dakota 27.09.09, 19:50
                                                    wysoka, szczupła brunetka z mocym makijażem. xD
                                                  • dakota_ Re: dakota 27.09.09, 19:52
                                                    prawie ; DD
                                                    mam włosy jasnybrąz .
                                                    zielone oczy.
                                                    wysoka ; PP
                                                  • madziia dakota_ 27.09.09, 20:04
                                                    ni niska , ale nie wysoka
                                                    brązowe włosy .

(((( ;
                                                  • xooxoo dakota_ 27.09.09, 20:04
                                                    hmm.
                                                    brunetka---napisałaś.;D
                                                    brązowe oczy?
                                                    niska
                                                  • lauren.x3 Re: dakota_ 27.09.09, 20:05
                                                    Brunetka .
                                                    Zielone oczy .
                                                    Średni Wzrost .
                                                  • jane_ lauren 27.09.09, 20:09
                                                    blondynka o jasnej cerze i brazowych oczach, szkieletowata. ;>
                                                  • lauren.x3 Re: lauren 27.09.09, 22:04
                                                    Tylko oczy mam zielone ;D
                                                  • dakota_ Re: dakota_ 27.09.09, 20:15
                                                    lauren .
                                                    brązowe włosy , ciemne oczy .
                                                    dość wysoka ; pp
                                                  • q. Re: dakota_ 27.09.09, 20:18
                                                    Dakota, blondynka, zielone oczy, blada cera, wzrost umiarkowany. xD
                                                  • madziia q. 27.09.09, 20:22
                                                    q.

niska
                                                    brunetka
                                                    zielone oczy
                                                  • q. Re: q. 27.09.09, 20:24
                                                    Z tą niską to trafiłaś, brunetka to też jako taka. Tylko, że farbowałam na odrobię jaśniejszy ;D
                                                  • diamond_girl12 ..... 27.09.09, 20:37
                                                    q. Wybrażam sobie Ciebie jako brunetkę, z włosami za ramię, z brązowymi oczami, ok. 170 wzrostu.
                                                  • dakota_ Re: ..... 27.09.09, 20:39
                                                    diamond_girl12

blondynka , zielone oczy ..
                                                    średniego wzrostu : PP
                                                  • madziia dakota_ 27.09.09, 20:40
                                                    dakota_

już pisałam .
                                                  • jane_ madzia 27.09.09, 20:43
                                                    ciemnowłosa o brązowych oczach, niska.

może to przez izabele w awatarze. XD
                                                  • diamond_girl12 madziia 27.09.09, 20:44
                                                    madziia
                                                    Szatynka, zielone oczy, niska.
                                                  • madziia Re: madziia 27.09.09, 20:46
                                                    hehe

no to tak ;

ja ;

blondynka
                                                    niebieskie oczy
                                                    168 .
                                                  • madziia diamond_girl12 27.09.09, 20:47
                                                    diamond_girl12

szatynka
                                                    około ; 170
                                                    zielone oczy .
                                                  • concertino Re: diamond_girl12 27.09.09, 22:02
                                                    madziia

Krótkie, brązowe włosy czarne oczy ;d
                                                  • bella96 Re: diamond_girl12 27.09.09, 22:05
                                                    concertino- niska blondynka z piwnymi oczami

• q. Re: diamond_girl12 27.09.09, 22:08
                                                    bella96
                                                    Czarne włosy, piwne oczy, zaróżowione policzki, wzrost średni, uśmiechnięta . wink
                                                  • q. Re: diamond_girl12 27.09.09, 22:07
                                                    concertino
                                                    Hmmm, to trudne jak kogoś nie znasz ;P
                                                    postaram się.
                                                    Więc... mleczno czakoladowe włosy, zielone lub niebiesko- szare oczy, opalona, wysoka. ;D
                                                  • zmierzchoomania Re: diamond_girl12 27.09.09, 22:17
                                                    u la la xd ciężko ;p to może q. jest wysoką, szczupłą brunetką o ciemnych oczach i
                                                    pogodnym uśmiechu wink
                                                  • w_paski Re: ;p 27.09.09, 22:20
                                                    czerwone włosy duże zęby obłęd w oczach
                                                    bez uray
                                                  • zmierzchoomania Re: ;p 27.09.09, 22:34
                                                    czerwone włosy, duże zęby, obłęd w oczach xd wierz mi, wyglądam inaczej big_grin
                                                  • colors Re: ;p 27.09.09, 22:36
                                                    niiska blondynka o zielonych oczach ; p
                                                  • zmierzchoomania Re: ;p 27.09.09, 22:49
                                                    Blondynka to fakt, ale nie niska i nie z zielonymi oczami ; )

a Ty colors masz długie czarne włosy, brązowe oczy i jesteś średniego wzrostu tongue_out
                                                  • nikt. Re: ;p 28.09.09, 07:38
                                                    haha, mam podpowiedź. xD
                                                    ale ja sobie Ciebie wyobrażałam jako niską szatynkę z niebieskimi oczami, zmierzchoo. ;d
                                                  • chocolatediet Re: ;p 28.09.09, 15:15
                                                    nikt.
                                                    Blondyna z niebieskimi oczami.
                                                    Ciagle w kucykusmile
                                                    Wysoka i szczupłasmile
                                                    Kurczę. Jakis ideał mi wyszedłsmile
                                                  • madziia chocolatediet 28.09.09, 16:44
                                                    chocolatediet

nie za niska , nie za wysoka
                                                    brązowe włosy
                                                    zielone oczy .
                                                  • wyobraznia ; d 28.09.09, 16:49
                                                    niebieski oczy , blondynka o średenim wzroście .
                                                    tak z 165 . x
                                                  • wachniczka Re: ; d 28.09.09, 16:53
                                                    szatynka 167m piwne oczysmilesmilesmilesurprisedsurprisedsurprised
                                                  • wyobraznia Re: ; d 28.09.09, 16:59
                                                    a właśnie, że nie . xdd

blondynka , zielone oczy .
                                                    krótkie nogi , długi tułów . ; d
                                                    165 cm . x
                                                  • lola234 Re: ;p 05.10.09, 19:17
                                                    chocolatediet:
                                                    wielka tabliczka mlecznej czekolady z orzechami xDDD
                                                  • satini Re: ;p 05.10.09, 19:28
                                                    chocolatediet:
                                                    Brunetka z ciemną karnacją i czekoladą w ustach xD.
                                                  • cosik Re: ;p 06.10.09, 18:44
                                                    chocolatediet średnia brązowe włosy i oczy blada cera

• th4ever Re: ;p 06.10.09, 18:49
                                                    Brunetka...
                                                    gdzies 165 xd
                                                    no i normalna (nie za chuda nie za gruba)smirk
                                                  • charlotta Re: ;p 19.10.09, 17:50
                                                    Sympatyczna miła kochająca czekoladę smile
                                                  • princesssska Re: ;p 22.10.09, 19:29
                                                    chocolatediet
                                                    średniego wzrostu szczupła brunetka wink
    • miqusia łihihihi ; 3 28.09.09, 17:24
      cóż, wyobraźnio, widziałam cię .
      ale wyobrażałam sobie tak:

blondynka, włosy za ramiona wycieniowane. wysoka i zgrabna.
      nie ma grzywki, śliczny uśmiech, nie posiada dołków w policzkach.
      ma ładne nogi i małe oczy xd

miqusi opisy wymiatają ; d
      • wyobraznia Re: łihihihi ; 3 28.09.09, 17:29
        a ja też Cię widziałam . : DD
        w teej kafejce po lewej. x-D
        paatrz . nawet w połowie się nie zgadza . x d
        zgrabna ? buhaha ładne nogi ? buhaha . x d
        i mam średnie ooczy .x d jak coś . <lol2>
        a zreszta nie wiem . więc ja cb tak .

niska , mała , taka cicha , blondyna , falowane brązowe włosy ,
        tam tak do ramion . grzywka na bok , brązowe oczy ,
        megaśne usta . i chyba tylee .
        nie pamiętam jak sobie cb wyobrażałam za bardzo . xd
        • miqusia Re: łihihihi ; 3 28.09.09, 17:34
          ej, w jakiej kafejce ? mówiłam ci, że jestem niekumata ; 3

mam duże usta ! ale nic więcej się nie zgadza, kurde, a chciałabym
          tak wyglądać .nie zrozumiałam tylko zwrotu : blondynka, brązowe włosy XD
          • wyobraznia Re: łihihihi ; 3 28.09.09, 17:39
            no w teej . u Ciebie
            po lewej . xdd tongue_out
            lol2 . nie no bo ja chciałam
            napisać pofalowane ( czy jakoś tak ) oczy .
            <lol2 > a potem , że co ?
            i wyszło włoosy .
            dobra , dobra .
            jesteś blondynką nie .
            to kummaj blondynka .
            ..brązowe.. - wykreśl . xd
            • madziia wyobraznia 28.09.09, 17:40
              to co o mnie pisałaś to prawda .

wyobraznia

średni wzrost
              zielone oczy
              czarne włosy .
              • colors Madziia 28.09.09, 19:15
                brunetka
                zielone oczy
                1.60 .
                jasna karnacja...

; )
                • pati_ colors. 28.09.09, 19:17
                  wysoka,długie brązowe włosy z grzywką,czekoladowe oczy ;d
                  • madziia pati_ 28.09.09, 19:28
                    pati_

zielone oczy
                    brązowe włosy
                    • katiediamond Re: pati_ 28.09.09, 19:32
                      wyobrażam sobie Ciebie jako szatynkę z grzywką i zielonymi oczami wink
                    • beniaxd Re: madziia 28.09.09, 19:32
                      madziia
                      średniej wysokości blondynka wink
                      • dakota_ Re: madziia 28.09.09, 19:34
                        beniaxd
                        no więcc ; - dd
                        ekhem ..
                        szatynka , niska ..
                        kolor oczu .. piwny ?
                        więc jak ??
                        • madziia dakota_ 28.09.09, 20:13
                          dakota_

wiesz już .

big_grin
                          • wyobraznia ; d 28.09.09, 21:21
                            hah . madziia nie zgadłaś . ;D
                            tylko jedna rzecz tak pół na pół .. x-D
    • miqusia hahahha ; ] 28.09.09, 21:57
      dajcie mi kogoś innego ! < 3
      • madziia miqusia 29.09.09, 14:37
        miqusia

niska
        blondynka
        • rosalie Re: miqusia 29.09.09, 14:43
          madziia

krótkie, czarne włosy.
          niska.
          • sunsmile_ Re: miqusia 29.09.09, 14:48
            rosalie

' Sredni wzrost
            szczupła
            włosy do ramion brazowe
            wink
            • andziulkaxd Re: miqusia 29.09.09, 15:58
              sunsmile_
              hmm...xD
              Brunetka
              Włosy do ramion
              wzrost ok 1,70
              • jassmin888 hmm .. :P 29.09.09, 16:08
                wesoła, średniej wielkości blondynka z niebisekimi lub zielonymi oczami ?

xdd tongue_out
                • madziia jassmin888 29.09.09, 16:14
                  jassmin888

czarne włosy .
                  duuże zielone oczy .
                  średni wzrost .
                  • andziulkaxd Re: jassmin888 29.09.09, 16:30
                    jassmin888
                    hehe tylko oczy się zgadzają(niebieskie) i wesoła
                    jestem dość wysoka 175cm
                    Brunetkabig_grin
                    • dakota_ Re: jassmin888 30.09.09, 19:27
                      adziulkaxd

yy : blondynka , średni wzrost , zielone oczy ? : PP
                      • madziia dakota_ 30.09.09, 19:30
                        dakota_

czarne włosy .
                        zielone oczy .
                        średni wzrost .
                        • lilii_95 Re: dakota_ 30.09.09, 19:32
                          średni wzrost
                          yyy... niebieskie oczy
                          kruczoczarne wlosy.
                          • elisss92 Re: dakota_ 30.09.09, 19:42
                            lilii_95
                            Drobna blondynka z łagodnym charakterem i książką w dłoni ;P
                            • agnes_cerk Re: dakota_ 30.09.09, 20:18
                              elisss92
                              -szczupła
                              -średniego wzrostu
                              -brunetka z długimi włosami
                              - uwielbia czarny i czerwony
                              -pewna siebie, ambitna
                              • vanella Re: dakota_ 30.09.09, 21:42
                                agnes_cerk:
                                -Ładna
                                -odważna
                                -czarnowłosa
                                -sredniego wzrostu
                                • seneka4 Re: dakota_ 30.09.09, 21:46
                                  vanella :
                                  ładna dziewczyna z czarnymi lekko kręconymi krótkimi włosami ,szczupła ,niska i
                                  raczej rozważna i romantyczna. wink
                                  • sarusia300k Re: dakota_ 05.10.09, 18:03
                                    seneka4 - długie brązowe włosy. śliczny uśmiech i brązowe oczy niska
                                    około 155 - 160 i szczuplutka
                                    • szysza_xd Re: dakota_ 05.10.09, 18:20
                                      blondynka, krecone włosy, oczy zielone,155 cm wink
                                      • margaryna Re: dakota_ 05.10.09, 18:31
                                        twoje włosy sa koloru ciemnego blondu, prawie brązowe. Masz grzywkę, ale taka na
                                        ukos. Oczy sa piwne. jesteś średniego wzrostu, masz ok 156 cm. Masz maly
                                        pieprzyk na lewym policzku ;p
                                        • madziia margaryna 05.10.09, 18:46
                                          margaryna

włosy ; czarne .
                                          oczy ; niebieskie .
                                          • blah___rock Ffff.. 05.10.09, 18:58
                                            madzia : Ślredniego wzrostu blondynka o zielonych oczach ? ;pp
                                            • szysza_xd Re: Ffff.. 05.10.09, 19:01
                                              dłuugie brązowe włosy, wysoka(1.70), oczu nie wiedzę, bo w mojej wyobraźni masz
                                              na sobie okulary przeciwsloneczne tongue_out
                                              A co do margaryny, to rzeczywiscie mam tego pieprzyka xD Tyle tylko, że mam
                                              niebieski oczy i jestem troszke wyzsza big_grinbig_grin
                                              • szysza_xd Re: Ffff.. 05.10.09, 19:02
                                                aha, jeszcze kiedys mialam ta grzywke na ukos;P
                                              • margaryna Re: Ffff.. 05.10.09, 19:03
                                                szysza:
                                                jejeeeje zgadłam, prawie.
                                                ;d
                                            • margaryna Re: Ffff.. 05.10.09, 19:01
                                              blah :
                                              czarne włosy, delikatna grzywka, raczej wysoka, ciemne oczy,

widziałam twoje zdjęcie blablabla i szpanuje ze wiem ;d
                                              • madziia margaryna 05.10.09, 19:03
                                                wiesz już . '

blah___rock prawie , prawie .
                                                • satini Re: margaryna 05.10.09, 19:30
                                                  madziia:
                                                  Ciemne bląd włosy i zielone oczy
                                                  • margaryna Re: margaryna 05.10.09, 19:35
                                                    satini:
                                                    brązowe wlosy, tak mniej więcej za ramiona, okulary, zielone oczy ;d yy no nie
                                                    wiem ;d
                                                  • seneka4 Re: margaryna 05.10.09, 19:47
                                                    margaryna: ładna ,dziewczęca dziewczyna. Brązowe falowane włosy ,brązowe oczy.
                                                    Wysoka gdzieś. 1.70 i szczupła. wink
                                                  • daylight ^^ :) 06.10.09, 15:12
                                                    seneka4 ->
                                                    -krótkie (do ramion), czarne, kręcone włosy
                                                    -zielone oczy
                                                    -szczupła
                                                    -mająca swój styl w ubieraniu się
                                                    -jasna karnacja
                                                    -1.60 wzrostu? tongue_out
                                                  • katiediamond Re: ^^ :) 06.10.09, 15:39
                                                    - włosy średniej długości
                                                    - brunetka
                                                    - 1.57 zrostu
                                                    - brązowe oczy
                                                    - inteligentna
                                                    - realistka
                                                  • asiek25 lololoollllllllllllllllll 06.10.09, 15:42
                                                    no to :
                                                    -lubisz różowy
                                                    -lubisz spódnice
                                                    -jesteś blondnką
                                                    -masz już narazie 3 jedynki w sh.
                                                    -niebieskie oczy
                                                    oraz masz wielu przyjaciol
                                                    xD
                                                  • seneka4 Re: lololoollllllllllllllllll 06.10.09, 18:39
                                                    asiek25: krótkie brązowe włosy związane w kucyk.
                                                    mała 155-160 i chuda. Mająca swoje zdanie ,z wielkim
                                                    poczuciem humoru ,ma dużo przyjaciół jest zawsze
                                                    radosna ,ale nieśmiała. Lubi się ubierać na sportowo.
                                                  • asiek25 Re: lololoollllllllllllllllll 07.10.09, 15:03
                                                    seneka - praktycznie wszystko sie zgadza xD tongue_out
                                                  • halo_ Re: lololoollllllllllllllllll 21.10.09, 21:02
                                                    Seneka4-
                                                    dość wysoka szatynka,włosy trochę za ramiona smile
                                                    Ma cięty język ,jest asertywna ,potrafi wyrażać swoje zdanie.
                                                  • daylight Re: lololoollllllllllllllllll 21.10.09, 21:06
                                                    halo_
                                                    hmm...
                                                    -długie, proste, czarne włosy + grzywka na bok?tongue_out
                                                    -brązowe oczy
                                                    -średniego wzrostu
                                                    Pozytywnie zakręcona, miła, pomocna?, realistka wink
                                                  • halo_ Re: lololoollllllllllllllllll 21.10.09, 21:15
                                                    z wyglądu całkiem jestem inna, niż w twoim opisie wink
                                                  • miley.fun Re: lololoollllllllllllllllll 21.10.09, 22:19
                                                    daylight
                                                    Blond włosy do łopatek (lekko pocieniowane) ^^
                                                    Ok1,65m, ładna sylwetka,
                                                    (prawie) zawsz eUchachana buzia,
                                                    cyli ładna i promienna smile
                                                  • maddie2909 Re: lololoollllllllllllllllll 21.10.09, 22:27
                                                    miley.fun
                                                    szczupła, brązowe długie włosy, brązowe oczy, z 165 cm wzrostusmile
                                                  • rukola Re: lololoollllllllllllllllll 21.10.09, 22:30
                                                    o,widze ze mnie wyprzedzilas,no to

maddie2909

wysoka, ok169cm
                                                    wlosy blond
                                                    ladna sylwetka,
                                                    miła, ufna,przyjacielska
                                                    oczy ... niebieskie

zgadłam cos?P

• maddie2909 Re: lololoollllllllllllllllll 21.10.09, 22:36
                                                    rukola prawie zgadłaś oprócz wzrostu bo jestem dość niska a tak to reszta sie zgadzasmile
                                                  • rukola Re: lololoollllllllllllllllll 21.10.09, 22:28
                                                    miley.fun...
                                                    eee....

fanka Miley Cyrus^^
                                                    Wyglad....
                                                    wzrost: ok 164cm
                                                    wlosy blond, dlugie
                                                    ladna sylwetka,
                                                    przyjazna,
                                                    oka braz...

zgadłam cokolwiek?;pp
                                                  • selcia17 Re: lololoollllllllllllllllll 21.10.09, 22:33
                                                    Rukola wydaje mi się ,że jesteś:

Pewna Siebie
                                                    Chodzisz do Gim
                                                    Masz swoje zdanie
                                                    Jesteś optymistką
                                                    Miła
                                                    Włosy...ciemne
                                                    Lubisz zmiany ale Twój wygląd Tobie odpowiada
                                                  • rukola Re: lololoollllllllllllllllll 21.10.09, 22:34
                                                    Pragne ci powiedzieć,ze w 100% zgadlaś:] tongue_outP
                                                  • selcia17 Re: lololoollllllllllllllllll 21.10.09, 22:38
                                                    Widzisz ja jestem jak wyrocznia...; ))
                                                  • michelle_ Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 21.10.09, 22:39
                                                    a więc ( tak, wiem że tak się nie zaczyna zdania ),
                                                    myślę że :
                                                    - jesteś zabawna
                                                    - jesteś pewna siebie
                                                    - masz ciemne włosy i oczy
                                                    - jesteś jedynaczką
                                                    - lubisz dobrą zabawę
                                                    - masz słabość do chłopaków o pięknych oczach, ; p
                                                  • michelle_ Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 21.10.09, 22:40
                                                    selcia, jakby co to poprzedni opis był
                                                    do rukol ; - ) a ciebie już w sobotę poznam
                                                    więc nie będę sobie wyobrażać. ale z tego
                                                    co wiem jesteś blondynką ; p
                                                  • kardolina Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 22.10.09, 14:56
                                                    jako brunetkę ;]
                                                    170 cm ;]
                                                  • kapi Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 22.10.09, 15:07
                                                    Jak sobie wyobrażam Kardolinę ; >

Jest pewna siebie
                                                    Lubi kolor fioletowy
                                                    Nie lubi Jonas
                                                    Ma zielone oczy
                                                    Ma pasemka (chociaż jedno)
                                                    Ma wadę wzroku (małą,dużą ; d)

Zgadłam chociaż jedno ?; >
                                                  • julii Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 22.10.09, 15:25
                                                    jak sobie wyobrażam kapi
                                                    - niska
                                                    - ma ładny głos
                                                    - szczera
                                                    - ma brązowe oczy
                                                    ; )
                                                  • v. Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 22.10.09, 15:34
                                                    JULII: romantyczka o spokojnej naturze, ciemnych włosach
                                                    średniej długości. utalentowana wokalnie.
                                                  • ladyyxd Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 22.10.09, 15:39
                                                    v. wyobrażam sobie ciebie jako wysoką ciemnooką brunetkę big_grin
                                                  • kapi Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 22.10.09, 19:23
                                                    Julii ! ; d
                                                    Ty czarodziejko ; d

Zgadłaś we wszystkim tylko nie o brązowych oczach , mam zielone ,ale to szczegół ; d

Gratuluję ; *
    • ladyyxd Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 22.10.09, 15:41
      szatynkę znaczy się big_grin
      • v. Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 22.10.09, 15:48
        hahaha smile jestem niską, błękitnooką blondynką.
        LADYYXD - rudowłosa dziewczyna o zielonych oczach.
        • miley.fun Re: jak sobie ciebie wyobrażam . gra xDD 22.10.09, 17:13
          Do rukola i maddie2909
          Tak więc mam ładną sylwetkę^^ (tylko że czsami mi się troszkę garbi xD)
          Długie, brązowe włosy...
          170 cm wzrostu.
          Jestem przyjazna ;p
          I uwaga... najtrudniejsze, co udało sięodgadnąć rukoli:
          JESTEM FANKĄ MILEY CYRUS^^

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka