greendayfan Re: Green Day 07.05.10, 14:13 wszystkie kocham ale najbardziej 21 guns Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 07.05.10, 15:08 wąteczek się kończy... . dobra. kurde. nie wiem co pisać. jadę do babci i znów mnie nie będzie. :c Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 07.05.10, 16:21 chyba trzeba zdecydować, czy zostajemy tu czy się przenosimy. ja nie piszę, bo cóż, szkoła. i jestem na skraju załamania nerwowego. Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: Green Day 07.05.10, 16:28 Ja wam mogę powiedzieć, że jestem chora i ogromnie z tego powodu cierpię. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 07.05.10, 17:14 Ojejq. Oczywiście nawet nie wiedziałam, że Mike ma urodziny. Pff -.- Więc moja głupiutka osóbka składa ci, Mike, życzenia! Zdrowia, szczęścia, pomyślności. Taak. Moje... eee, zdolności humanistyczne w tym kierunku się zerowe xd No-ale liczy się gest. I tak wiem, że tego nie przeczytasz ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 07.05.10, 19:25 to ja wam nie będę dobijać humoru, bo mi się, dość, powodzi. :q Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 07.05.10, 20:35 w takim razie możesz mi przesłać humor przez internet. tu i teraz, na forum ; ). ogólnie za tydzień mam wywiadówkę. ojezubożeświętyjaniechcę. a właściwie chcę mieć to za sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 07.05.10, 21:16 to nie jest humor, to jest moje powodzenie w życiu, i nie muszę się niczym chwalic. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly_97 Re: Green Day 07.05.10, 22:45 american idiot - wiem stare ale ja i tak kocham ta piosenke Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 08.05.10, 09:33 ja kocham starsze piosenki bo i z lat sześćdziesiątych i siedemdziesiątych, haha <33 Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 08.05.10, 10:09 wącio się kończy, a my nic z tym nie robimy. :cc Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 08.05.10, 13:41 Nie wiem. Zapodajcie jakiś temat tak na piękne zakończenie wątku ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 08.05.10, 14:08 njlepiej grindejowy. ale napiszę po raz kolejny: zakładamy część drugą czy się przenosimy?. ja po głębokich przemyśleniach wolałabym drugą część na kocie. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 08.05.10, 14:47 Nie badzcie na mnie złe, ale ja... Najchetniej nie zakladalabym nic nowego. Wolałabym zostawić wątki i inne sprawy w spokoju. Nie mamy gg? Nie mamy lastfm? Mamy. Nie wiem, no, mi to wystarcza, bo na kota wchodze głownie dla wątku. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 08.05.10, 19:47 ja bym się dziwnie bez tego czuła i nie miałabym już powodów, żeby tu wchodzić. ale masz trochę racji ;d. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 08.05.10, 21:27 ja kocuro-potrzeby nie czuję gdyby nit to tu. :q Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 09.05.10, 21:35 w sumie to mamy jeszcze offtop. ale chyba last i gg to najlepsze wyjście, bo kotkowe społeczeństwo mnie dobija... . tak więc najlepsze gg i last. ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 09.05.10, 21:44 a widzicie. a forum można szybko i sprawnie u su nąć. bo jak myślę, zróbmy głosowanie, lol, nie będzie nam przydatne. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 10.05.10, 11:55 Ale nie ma potrzeby go usuwać. można zostawić. Zawsze możemy się tam spotkać. Bądź co bądź i tak zapiszemy sie w historii forum więc Tak jakby. Bo nie pamiętam by były kedyś takie wielkie wątki Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 10.05.10, 13:43 może najwyżej offtop sławnych kocurów, lub ewentualnie wątek mcr. ale to nie to co my, muahaha <3. Odpowiedz Link Zgłoś
slipknot. Re: Green Day 10.05.10, 14:06 hmm... w zasadzie podobają mi się wszystkie piosenki tego zespołu, ale jeśli miałabym wybierać naj , to wybrałabym tą, którą usłyszałam jako pierwszą - American Idiot. : - 33 Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 10.05.10, 15:28 wiecie co. tak jakoś smutno mi, że kończymy ten wątek. :łezka w oku: podajcie mi chusteczkę, bo się zaraz poryczę. nawet nie ma co o nich pisać na zawieńczenie tego wątku. zero. :c Odpowiedz Link Zgłoś
marcela260 Re: Green Day 10.05.10, 15:31 Teraz to żadna, ale w lato podobało mi się 21 Guns. . Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 10.05.10, 15:58 :hahaha: . zgadnijcie dlaczego Billie założyła takie wysokie buty i kapelusz. xD Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 10.05.10, 18:04 załozył. bo jest niski, i żona go przerasta :d Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 10.05.10, 18:16 Założyła? ;> Być kobietą, być kobietą... Ma kompleks niższości Odpowiedz Link Zgłoś
kammi proszę o gromkie przybycie, i wyrażenie opinii. c: 10.05.10, 18:35 no wiec, te nasze kochane rozważania, co zrobić, więc otóż, poukładałam wszystko w całość, i przemyślenia ułożyły się w oto, to. po pierwsze: wątek się kończy. chyba, przepraszam, jeśli wszystko pomyliłam. ja po prostu nie pamiętam, cholera. ale najprawdopodobniej. jest już tego trochę, c'nie. a teraz prawidłowo (po drugie :q) - niektórzy chcą zostać, niektórzy nie. 'offtop' po coś został założony, więc chyba nie ma sensu go usuwać. cóż, pomyślałam, że najlepiej będzie, jeśli kocura zostawimy w spokoju, to znaczy, jak kto chce z kocurkiem, ale wątek przynajmniej. nie będziemy zakładać nowego, sensu nie ma. jednakże, mamy 'offtop', jak już mówiłam. według mnie, nie musicie się z tym zgadzać, najlepszym rozwiązaniem będą niezobowiązujące posty na 'offtopie', no i oczywiście wszystko inne, czyt. lastfm, twitter, no i gadu, no i wszystkowszystkowszystko inne, na czym może kiedyś się zalogujecie, albo ja na waszych. c: z tymi niezobowiązującymi, to możecie nie rozumieć, chaos <3, chodzi mi po prostu o to, że nic wam nie zrobimy, jeśli pisać się chciało nie będzie. :q. może wiecie o co chodzi, mam nadzieję. ;3 TERAZ ŁADNIE PROSZĘ O WYRAŻENIE WASZEJ OPINII O MOIM POMYŚLĘ, BO NIE ŁADNIE BYĆ EGOISTKĄ, NIE CHCĘ BYĆ EGOISTKĄ, WIĘC NIC WAM NIE NARZUCAM, TO TYLKO MÓJ POMYSŁ. ;33 a to na osłodę. XD X 33 Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: proszę o gromkie przybycie, i wyrażenie opini 10.05.10, 20:36 najpierw do tego zdjęcia- ile Adrienne mierzy? ;DD. I widziałam taki filmik, gdzie Billie mówił coś tam dla MTV i musiał stać na takiej opasłej książce, bo inni wokaliści byli o głowę wyżsi ;D. boskie to było < 33 co do powyższego postu- zgodzę się. chrzanię kocurka, bo ogólnie jako społeczność ludzi wolę deviantart i lastfm ;x. i w ogóle, mam takie fajne ikonki z Tre z livejournal. założyłabym sobie tam blodża, ale nie umiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: proszę o gromkie przybycie, i wyrażenie opini 10.05.10, 21:11 kochana, poradziłam sobie z tumblrem, to i z livejournal sobie poradzę. ale daj mi kilka dni. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: proszę o gromkie przybycie, i wyrażenie opini 10.05.10, 21:15 taak. założył. xD co do ciągu dalszego wątka: uważam, iż należy pozostawić to tutaj samemu sobie (zapewne jane_ go usunie). no ale nie ważne. lastrebel częściej będzie wchodzić na gg i będzie git. ; D i mam nadzieję, że koniec wątku nie będzie także końcem naszej internetowej znajomości. ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: proszę o gromkie przybycie, i wyrażenie opini 10.05.10, 21:40 czemu jane_? nie tylko ona jest modem. poza tym mam jednak nadzieję, że wątek zwyczajnie zarchiwizują, jak wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: proszę o gromkie przybycie, i wyrażenie opini 10.05.10, 21:49 nie wiem dlaczego. ; p po prostu ona kojarzy mi się z usuwaniem wątków. xD Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: proszę o gromkie przybycie, i wyrażenie opini 10.05.10, 22:07 no, bo jest modem? tak, podlizuje się, dżejni, zobacz to jak Cię lovciam. ale będę bronić, bo nieprawdą jest, iż tylko ona usuwa. ona się najbardziej z modów udziela na forum. jeszcze katsuumi_17, ale ona zawsze jest miła, nigdy nie stosuje ironii {lol}, nawet w najbardziej bezsensownym wątku potrafi odpowiedzieć sensownie i tak, jak gdyby to naprawdę był problem, co jest naprawdę czymś... wielkim. dream pisze rzadko, a blah_ ma 'urlop'. ;d tak więc. a widzicie, ale fajny temat na koniec, lol. ;c Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: proszę o gromkie przybycie, i wyrażenie opini 10.05.10, 22:09 taak. bardzo fajny... . kammiś (<33) nie bądź lizodupem. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: proszę o gromkie przybycie, i wyrażenie opini 10.05.10, 22:56 ależ to moje ulubione zajęcie. jak możesz. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: proszę o gromkie przybycie, i wyrażenie opini 11.05.10, 14:08 kammi, jak rozszyfrujesz mi livejournal to napisz na gadu instrukcje. ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 11.05.10, 16:10 szczerze mnie do tego nie ciągnie, ale może jeszcze zacznie. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 11.05.10, 21:43 a co jest na tej stronie takiego ciekawego?. bo jej nie znam. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 11.05.10, 22:24 dziewczyny na nich prowadzą blogi, zwykle z grafiką, dlatego... c: Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 11.05.10, 22:58 aha.. . to nie dla mnie. mam zbyt mało czasu i szybko nudzą mi się takie strony... . rozumiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
kcjb Re: Green Day 11.05.10, 23:10 www.urbancity.pl/sklep/produkty/marka/1991-supra/4215-vaider-neon-green.html to sa te same buty co ma Justib bieber ! Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 11.05.10, 23:33 To powyżej to już lekka przesada, ugh. ja chyba nie rozumiem. :notsocool: lastrebel: daj jakiś przyklad z Twoich ulubionych livejournal. c; Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 12.05.10, 15:10 nie rozumiesz?. - przykład mojego fotobloga. xD a to coś co ten ktoś wkleił wkur.wiło mnie na maksa. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli . 12.05.10, 20:13 Jak tu miło macie. c: Przepraszam, że tak wchodzę w drogę, ale o czym tu piszecie..cały czas o GD ? Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: . 12.05.10, 21:43 @pauuli: teraz to już niecałkiem o GD, bo nam się tematy wyczerpały. xD ale możesz dać jakiś temat do obgadania o GD, bo tu się nam trochę offtop zrobił o wszystkim i o niczym. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: . 12.05.10, 22:02 docelowo wątek o green day'u połączył w sobie w grupkę kilka fanek tegóżto zespołu, które zapragnęły pogadać o wszystkim i o niczym. kiedys green day'owe tematy pojawiały sie częściej, jednak teraz zwykle nie ma o czym rozmawiać. to straszna przypadłość. dodatkowo, kiedy było nas tu mniej. dopowiem, iż kiedyś było nas tu mnie, potem więcej, teraz znowu mniej. kocham ludzi, którzy przyszli, i zostali, ale niektórzy, to aż szkoda gadać. miesiąca nie wytrzymali. jaka piękna historia. *łezka w oczku* Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: . 12.05.10, 22:16 *podaje*. ja też. ale, doprowadźmy proszę do końca, ciekawe kto napisze ostatnio post. :q Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: . 12.05.10, 22:33 ja bym chciała. ^^ ale zapewne nie trafię. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Hym.. 13.05.10, 18:15 zdziwiło mnie to, że Billie lubi się całowąć z facetami. Zamurowało mnie to. A czyli macie tu takiego offtopa? : ) Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Hym.. 13.05.10, 18:36 tylko nie gadaj, że przeczytałaś wszystko, lol XD. każda z nas próbuje się do tego zabrać, ale to jest wprost niemożliwe. :c no, offtop, jakby. ale nie nazywamy tego tak. ;q BO BILLIE JEST BI, I JUŻ. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 13.05.10, 19:37 taak. chcemy doprowadzić do końca. ;D @pauuli: mnie jakoś specjalnie nie przeszkadza, że jest bi. niech sobie będzie kim chce. ;] ale czytałam, że jeszcze z żadnym facetem się nie spotykał, więc jest to pewnie wizerunek artystyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 13.05.10, 21:29 taa. wszystko o wizerunek artystyczny i już nie bardzo wiem co jest prawdziwe. muzyka chyba jest. nie było mnie tu dwa dni, a już tyle zapisałyście? całkiem sporo ;d. ja raczej nie trafię na ostatnio post, bo już tyle nie siedzę na komputerze. aaa. jutro wywiadówka! Odpowiedz Link Zgłoś
iamyourdrug Re: Green Day 13.05.10, 21:31 Wake me up when september ends 21 guns american idiot basket case lol Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 13.05.10, 21:42 @lastrebel: dzisiaj miałam wywiadówkę. ;D powodzenia. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
green_day_love Kosz. 13.05.10, 21:40 Kosz. Taki temat już był niedawno. Ale i tak odpowiem "Boulevard Of Broken Dreams" Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka @green_day_love. 13.05.10, 21:48 bo to jest CAŁY CZAS TEN SAM TEMAT! ludzie. patrzcie na daty. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
kammi dziewczyno, to ten sam wątek, sama sie powtarzasz. 13.05.10, 21:53 nie mogę, przepraszam, ale nie dam wam tego usunąć, nieeeeeeeeeeeeeeeeee. :c Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 13.05.10, 22:00 jak nam usuną ten wątek przed samym końcem to będzie wielkie świństwo. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: Green Day 14.05.10, 14:26 lol,nie wiedziałam ;d a do ilu jest limit? ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 14.05.10, 15:16 już postanowiłyśmy, iż nie będziemy nic robić. 'znamy się' na tyle, że gadu, lastfm i inne nam wystarczą. i jedno małe coś, sekrecik ;3. Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 14.05.10, 21:09 nie usuną. aż tak wredni nie są, mam nadzieję xdd. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 14.05.10, 21:28 racja, nie usuną, bo nie są tak wredni, jedyne co by mogli usunąć, to z niewiedzy, ale nie zrobią tego widząc ilość wpisów, ostatnia datę wpisu, i temat. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 14.05.10, 23:33 niech sobie poczytają nasze ukochane moderatorki. XD Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 15.05.10, 09:55 Zajmująca lektura na kilka dni Mam nadzieję, że nie usuną. Nie mogą usunąć xD Naprawdę chcę tu częściej wchodzić ale nie mogę :< Odpowiedz Link Zgłoś
jade Re: Green Day 15.05.10, 10:12 Wg mnie Green Day w ogóle mają fajne piosenki Ale najlepsza jest "Holiday" Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 15.05.10, 11:22 Nie usuną i już, cholera jeden kosz to nic, nawet nie wie m czy to w ogóle pod uwagę biorą. Jesuu, za tydzień Włochy, a wiecie co mi się snilo? Wyjazd do Wloch, a potem zakwaterowanie. I... To był istny koszmar. :c Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 15.05.10, 12:58 @rebel: spoczko. wchodź tu tyle ile możesz. ;] w końcu jesteś tu najdłużej z nas wszystkich. @kammiś: pamiętasz jakiego ja miałam stresa przed wycieczką?. nie martw się. w końcu jedziesz do Włoch. nigdy jeszcze tam nie byłam, ale na pewno będzie fajnie. c: Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 15.05.10, 16:38 ^^ Kammi, ciesz się, że do Włoch. Pogoda pewnie piękna. Tu, jest okropnie -.- Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 15.05.10, 17:00 na koniec tego wątku proponuję, żebyśmy wstawiły tu kilka naszych ulubionych greenday'owych słit fotek. xD chociaż nie wiem czy to koniec no ale zawsze można. słit focia. ; * Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 15.05.10, 17:21 boziu, trochę jak mój tata wygląda o.O nie mam ulubionych słit fotek ;c Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 15.05.10, 18:47 Klik Ciekawe jak się musi czuć jego żona wiedząc, że czyha na niego tysiące dziewczyn xD ;33 Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia17 Re: Green Day 15.05.10, 20:20 wal sie nienawidze gd bo to geje pedały w jeśli był to co drugiego robić nie można Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 16.05.10, 09:35 właśnie, właśnie <33. ja cię, zaraz się wątek (chyba) skończy ;oo Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 16.05.10, 13:06 Bo wiecie, ja z tym limitem to po prostu poamietalam z tego swego czasu offtopu, i na końcu były cztery liczby. Ostatnia na pewno była 9. Pierwsza na 99% 2, ale nie wykluczam jednego procenta na 3 :c. Druga od początku kompletnie nie pamietam, ale coś pomiędzy 4 a 8, zapewne. Liczba trzecia od początku na 99% 6, ale nie jestem na sto procent pewna. Mam nadzieje, ze coś zrozumialyscie, lol. :q Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 16.05.10, 15:20 Szok. lotag w radiu kota xD Tak, naczytała się dorcia bravo i myśli, że jest fajna ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 16.05.10, 16:50 taak. Mike jaki słodziak. a Frank to taki szkolny gangster. xDD Odpowiedz Link Zgłoś