Dodaj do ulubionych

koleżanka z zagranicy

27.09.09, 18:37
hej..;**
mam przyjaciółkę która jest z Azji.
mi to wcale nie przeszkadza tyle że mam tak niedorozwinietych kolegow w klasie ktorzy sa
nienormalni..
od pierwszej klasy gim <jestem w 3> nietoleruja jej..ciagle ja wyzywaja i zachowuja sie jak
dzieci..ja to bardzo boli i sie wcale nie dziwie..mielismy juz nawet spotkania z psychologiem
szkolnym po to by oni w koncu zrozumieli..tyle ze z nimi to nie jest latwo..
jak myslicie co zrobic by w koncu zrozumieli..?
i czy wy tez mieliscie czy macie taka sytuacje?
pzdrsmirk
Obserwuj wątek
    • ladyy Re: koleżanka z zagranicy 27.09.09, 18:44
      nietolerancja...
      u mnie to norma
      ostatnio stwierdzili że jestem lesbą a to nie prawda!, nawet jak bym była to co?
      no cóz tacy ludzię nie potrafiązaakceptować
      • madziia ; ccc 27.09.09, 20:35
        ladyy no właśnie .

nietolerancja u mnie w sQl też to jest .

np ; moja kol . jest czarna .
        i wszyscy ja wyśmiewają .
        nawet dziewczyny ...

; - // .
        • martagirl Re: ; ccc 27.09.09, 21:08
          dla mnie to jest chore..a jakby ktos z nich pojechal do afryki to inni moga ja wysmiac ze jest
          biala ciekawe czy dobrze by sie czula..;/
    • pariska65 Re: koleżanka z zagranicy 27.09.09, 21:55
      omg smutne biedna dziewczyna uncertainuncertain jak oni mogą ją tak krzywdzić u mnie w
      szkole w prawie każdej klasie jest jakiś Czeczen albo 2 xd ale nie u mnie i
      nawet ich normalnie traktują...
      jak oni mogą przecież ona też ma uczucia ciekawe jakby to było gdyby ich tak
      wyśmiali może się zamieniąangryangry raczej nie miałam takiej sytuacji ale mnie
      chłopaki denerwowali łazili za mną i mnie przezywali w podstawówce kurde
      wymyślali mi takie głupie przezwiska, które mnie okropnie denerwowały z tego
      powodu że jestem nieśmiała myśleli że tak można a to mnie też trochę bolało i
      mówiłam o tym ale oni nie rozumieli a szczególnie taki jeden kolega Kacper xd
      niektórzy chłopacy to po prostu b******.... ale co zrobić....uncertainuncertain
      • martagirl Re: koleżanka z zagranicy 28.09.09, 18:00
        ja tez jestem niesmiala ale to co z tego..dla mnie jest to nawet urocze fajne. wcale nie jest to
        powod do przezywania..chlopcy sa niedojrzali..;/
    • independent_ Re: koleżanka z zagranicy 28.09.09, 18:04
      masz głupią klasę.
    • sunsmile_ Re: koleżanka z zagranicy 30.09.09, 21:55
      Dziecii. Ja mam koleżanke z Afryki ! jest spoko . wink
    • seneka4 Re: koleżanka z zagranicy 01.10.09, 12:04
      Nic nowego ,w naszym kraju. Sami rasiści.Nawet wśród dzieci i młodzieży. ;/
      Ciągle wyzywają osoby ,które są grube ,czarne albo z jakiś innych kontynentów
      lub krajów. Subkultury nie są lubiane ,więc u mnie wyśmiewają także emo ,punków
      ,metali... ;/ Połowa mojej szkoły to emo ,trochę zwykłych ludzi no i rasiści.
      Niby super fajni. A bluzy ,spodnie z najtańszego bazaru kupują u chińczyków.
      Mają jedną firmową rzecz i myślą ,że są fajni ,ciągle słychać tylko wulgaryzmy
      ,czuć ohydne papierochy i jeszcze ostatnio w modzie zaistniało całowanie się
      dziewczyny z dziewczyną.! -.-'' jestem tolerancyjna ,ale po co one się całują
      ,będąc normalnej orientacji.? Oczywiście żeby pokazać jaką się jest fajną osobą.
      -.-'' Nie rozumiem jak można się całować dziewczyna z dziewczyną w dodatku 13 -
      14 letnia. A pózniej te same osoby krytują wszystko na około.

martagirl: porozmawiaj ze swoimi kolegami ,powiedz im ,ze zle postępują i
      robią tobie i jej ogromną przykrość. Miło ,ze martwisz się tak o swoja koleżankę
      ,musisz być świetną przyjaciółką. Pocieszaj ją ,spędzaj z nią jak najwięcej
      czasu. smile Porozmawiaj z wychowawcą o tym jak twoi koledzy traktują tą
      dziewczynę. Zasługują na karę. Jeśli nie przestaną ,idz kolejny raz do
      wychowawcy. Jak się na Ciebie obrażą powiedz ,że przecież ostrzegałaś ich ,że
      jak nie przestaną poniosą konsekwencje. Spróbuj zapoznać swoją koleżankę z jak
      największą liczbą osób - nie będzie się czuła samotna
      życzę powodzenia.!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka