julesia 28.09.09, 10:02 Hej! W tym roku poszłam do gimnazjum i muszę powiedzieć, że jest na serio fajnie. Poznałam wiele superowych osób, mamy świetnych nauczycieli. No po prosty BAJER.<br /> <br /> A jak u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roseline Re: Jak w szkole? 28.09.09, 11:18 u mnie jest znośnie... ;/ ale Ty masz szczęście bo będziesz mieć miłe wspomnienia Odpowiedz Link Zgłoś
majusia011 Re: Jak w szkole? 28.09.09, 14:02 ja tam chodzę do starej szkoły i jest normalnie. tak jak w tamtym roku..! Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Jak w szkole? 28.09.09, 14:58 Ja jestem teraz w drugiej gimnazjum. Niektóre osoby, które tam poznałam są fajne i miłe ,super się razem bawimy, ale nie brak też osób wrednych ,które zaczepiają ludzi nie wiadomo po co... nie znają ich a dokuczają im. Tamten rok był w sumie ok ,ale w tym roku jest dużo lepiej. Poznałam więcej osób. Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Jak w szkole? 28.09.09, 15:07 ja tera jestem w 6 klasie..i jest okej;D do mojej klasy doszłą taka jedna fajna dziewczyna;D poznałam też wiele innych fajnych osób nauczyciele nadal spox ocenki...ujdą ;D wszystko wporzo ... podoba mi się baardzo lepiej niż w 5 klasie <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Jak w szkole? 28.09.09, 15:21 dupnie. wgl prawie kazdy jest zapatrzony w siebie. pedalki, zelusie, $ł!!t@$n3 DzieFFcynki, chlopcy robiacy z siebie idiotów... życ nie umierac. szkola ssie. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Jak w szkole? 28.09.09, 15:53 tak ogólnie to dobrze.. tylko te niektore dziewczyny tzw. 'emo' są wkurzające.. jedna to już normalnie koszmar, nie wiem dlaczego wszyscy ją znają.. nawet chłopak, który mi się podoba ją zna i prawdopodobnie lubi.. nie rozumiem tego a tak to spoko, nauczyciele znośni, nauki jeszcze nie jest dużo.. Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Jak w szkole? 28.09.09, 20:25 charlotte__: u nas połowa szkoły jest emo. -.-'' też tego nie lubię. Każda niby oryginalna ,a każda wygląda tak samo. Ja mam taką fryzurę. Ale tylko tyle. ;p nie lubię takich dziewczyn bo są strasznie zarozumiałe. ale jakbym poznała jakąś fajną dziewczynę emo ,która byłaby moją przyjaciółką to przecież bym jej nie wyśmiała.ale swoje zdanie o emo mam. -.-'' Odpowiedz Link Zgłoś
sunsmile_ Re: Jak w szkole? 28.09.09, 15:56 dobrze . teraz jestem w 1 LO 1 poznałam dużoo luudzie ! fajnych ! Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Jak w szkole? 28.09.09, 21:00 lepiej się nie pytaj na lekcjach śmiesznie a ogólnie to klasa średnia... jakoś zbytnio ze mną nie gadają a gdy ja zacznę coś tam do nich to po chwili już po prostu jakby mnie nie zauważali nawet moja koleżanka Gosia z klasy nie mówi do mnie cześć i przez nią pałę zarwałam a potem się pytają czego ja taka nieśmiała Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Jak w szkole? 28.09.09, 21:06 Moze byyyyc ... czasem sie zastanawiam .... moglam niezdac xd hahah Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia szkołaXD 28.09.09, 21:18 Ja jestem pierwszy rok w liceum.....i muszę przyznać, że trochę się bałam, ale jest fajnie.... Wielu nowych znajomych i ogólnie EXTRA XD Odpowiedz Link Zgłoś
wachniczka Re: szkołaXD 29.09.09, 09:52 6 klasa podstawówki dwie banie i jedna trója jakoś się żyje Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: szkołaXD 29.09.09, 22:05 Ekhem...a jak tam wagary? Bo twierdzicie ,że skoro jest tak idealni no to idealnie jest tylko z wagarami ;P ; OO Odpowiedz Link Zgłoś