pauliska1212 28.09.09, 19:31 hey. na jutro mam zrobić gazetkę na dzień chłopaka. W necie jest mało sensownych na ten temat rzeczy. Plis pomóżcie znaleźć mi jakieś obrazki związane z tym i strony do info itp. czekam na jakie kolwiek odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_ Re: gazetka na dzień chłopaka. help. :* 28.09.09, 19:43 moja gazetka na dzień chłopaka to napis 'dzień chłopaka <3o-sty września'. XDDDDDDD. Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: gazetka na dzień chłopaka. help. :* 28.09.09, 19:56 y dziękuję. napis już mam. masz coś jeszcze. ? Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: gazetka na dzień chłopaka. help. :* 28.09.09, 21:22 nie, postawiłam na minimalizm, a i tak na ten napis zabrakło tablicy. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Re: gazetka na dzień chłopaka. help. :* 28.09.09, 21:46 Pamiętam w Gimnazjum razem z 2 kumpelami robiłyśmy gazetki na każde okazje..ale jako, że posiadałyśmy pewne zdolności plastyczne robiłyśmy większość materiału ręcznie....był to sposób na oryginalną i ciekawą gazetkę:-] ostatnie słowo należy do Ciebie POZDRAWIAM i życzę powodzenia w robieniu gazetki Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: gazetka na dzień chłopaka. help. :* 03.10.09, 08:40 hehe xdd skoro mamy robic razem tą gazetkę to ja już mam napisy ilustracje i jakieś informacje xdd do jutro . Odpowiedz Link Zgłoś