sylwuncia97 29.09.09, 13:04 Jakie świeta najbardziej lubicie? Ja chyba boże narodzenie. A wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolce89 Re: Jakie są wasze ulubione świeta? 29.09.09, 13:07 Boże Narodzenie Wielkanoc jak dla mnie nie ma żadnego klimatu Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: Jakie są wasze ulubione świeta? 29.09.09, 13:16 ja tez wtedy jest taki fajny nastroj jak trzymasz prezet w reku obok cb choinka i spiewasz koledy xD Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Jakie są wasze ulubione świeta? 29.09.09, 13:19 Boże Narodzenie, bo przychodzi i daje pod XD Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Boże Narodzenie! :D 29.09.09, 14:07 nie będę oryginalna... Boże Narodzenie. Ono Jedno ma ten klimat... Tak wyczekiwany przeze mnie Przez cały rok... : D Tylko najgorzej Jest, gdy trzeba się opłatkiem dzielic, Bo muszę się jakoś w końcu Nauczyc życzenia składac ; x Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: Jakie są wasze ulubione świeta? 29.09.09, 15:05 ja też Boże Narodzenie Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Jakie są wasze ulubione świeta? 29.09.09, 15:31 Boże narodzenie . uwielbiam jak pada śnieg, na dworze mroz, wieczor .. no i prezenty of course . Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Jakie są wasze ulubione świeta? 29.09.09, 15:37 Boże Narodzenie... Mikołajek Choinka ii PREZENTY najlepsze świętoo Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: Jakie są wasze ulubione świeta? 29.09.09, 18:51 Boże Narodzenie Wszystkich świętych - bo wtedy czuję taką magiczną aurę Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Jakie są wasze ulubione świeta? 29.09.09, 20:04 Boże Narodzenie to taki magiczny czas. Ma swój urok. Ten śnieg ,wieczór , pyszne potrawy... no i prezenty. ^^ a Wielkanoc.? :< Zero atmosfery ,tej magicznej. Potrawy ,które wyczekuje to tylko z ciast - mazurek. Niby króliczek wielkanocny jest, święcenie koszyka ... ale nie ma takich fajnych filmów w TV xD, ani kolęd. I te ostatnie spotkanie z klasą ,tak zwana wigilia ... To jest piękne. Kocham grudzień. Odpowiedz Link Zgłoś
blood_ Re: Jakie są wasze ulubione świeta? 29.09.09, 20:11 Boze Narodzenie no i moze Wszystkich Swietych Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: xD 30.09.09, 15:20 Święto Matki Boskiej Gromnicznej nie nie, żart. Święta to dla mnie tylko okazja do spotkania z rodziną. Odpowiedz Link Zgłoś
madziia bożee narodzenie 30.09.09, 15:31 [b][bożee narodzenie /b] . - więcej wolnego . Odpowiedz Link Zgłoś
ewus1 Christmas 30.09.09, 15:37 Ja najbardziej lubię Boże Narodzenie. Uwielbiam dekorować , to że rodzina jest razem i po prostu spędzamy miło święta. Dla mnie prezenty nie są tu najważniejsze, ale fakt że rodzinka jest w komplecie . i "Simply having a wonderful Christmas time". Odpowiedz Link Zgłoś
miley_love. Re: Jakie są wasze ulubione świeta? 30.09.09, 15:34 boże narodzenie i święto zmarłych. Odpowiedz Link Zgłoś
winia Re: Jakie są wasze ulubione świeta? 30.09.09, 16:54 Uwielbiam Boze Narodzenie wielkanoc to nie to BN jest bardziej rodzinne i ma w sobie taką otmonsferę której w wielkanocy nie czuje i są jest i jak cały rok jesteśmy grzeczni to przychodzi <haha> Odpowiedz Link Zgłoś