karolina774 06.10.09, 16:14 Czy demi i Joe pasują do siebie? - co wy o tym sądzicie, a może znacie jakieś fajne strone z informacjami o nich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosalie Re: Czy Demi i Joe pasują do siebie ? 06.10.09, 16:17 A czy [i]olej i woda[i/] do siebie pasują.? To już masz odpowiedź xD Odpowiedz Link Zgłoś
karolina774 Re: Czy Demi i Joe pasują do siebie ? 06.10.09, 16:24 I woda i olej są płynami, czyli w pewnym sensie do siebie pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Czy Demi i Joe pasują do siebie ? 06.10.09, 16:29 ale objaśnienie xD Demi i Joe to ludzie. ??? eee. ;d a teraz co Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Czy Demi i Joe pasują do siebie ? 06.10.09, 16:17 A czy olej i woda do siebie pasują.? To już masz odpowiedź xD Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: Czy Demi i Joe pasują do siebie ? 06.10.09, 16:19 Nie wiem, bo to chyba ich prywatna sprawa czy dobrze sie ze sobą czują prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Czy Demi i Joe pasują do siebie ? 06.10.09, 16:24 nie. przeciwieństwa się przyciągają a oni praktycznie są tacy sami. ; x Odpowiedz Link Zgłoś
satini Czy Demi i Joe pasują do siebie ? 06.10.09, 16:26 Moim zdaniem tak, chociaż podobno traktują się jak rodzeństwo, przyjaciele. No i to nie zmienia faktu, że jeśli będą się całować w Camp Rock 2 to spalę się z zazdrości ;p. Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Czy Demi i Joe pasują do siebie ? 06.10.09, 16:35 jak byłam ich fanką to byle zdjęcie jak się przytulali wywoływało u mnie zachwyty przez cały dzień i sny o ty, że są razem przez całą noc xd a teraz 'po ochłonięciu' stwierdziam, że do siebie nie zabardzo pasują . niby obydwoje tacy żartownisie i wogóle, ale nic z tego ... on szuka laski, która może mu 'coś dać' Odpowiedz Link Zgłoś
q. Re: Czy Demi i Joe pasują do siebie ? 06.10.09, 16:38 oczywiście! jak wszyscy aktorzy Disney Channel. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
satini Re: Czy Demi i Joe pasują do siebie ? 06.10.09, 19:28 "on szuka laski, która może mu 'coś dać' " - co chcesz przez to powiedzieć? Jak na razie to te "laski" z którymi on był chciały coś od niego, nie on od nich. Nie wiem na jakiej podstawie tak sądzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
jonaskowa yees , ! 06.10.09, 16:38 jak najbaardziej , !<br /> <br /> trzeeba ich ochajtaćć , !<br /> <br /> Demi Joe Odpowiedz Link Zgłoś
karolina774 Re: yees , ! 06.10.09, 17:05 Zobaczcie na You tube: Disney Channel's Friends for Change: Backstage Part 1 6 minuta, 8:25 Disney Channel's Friends for Change: Backstage Part 2 6:16 Disney Channel's Friends for Change: Backstage Part 3 2:50, 5:23 teledysk Send it on Odpowiedz Link Zgłoś
aleyka_ Tak ! 06.10.09, 17:10 Według mnie tak . Myśle że demi by nie skrzywdziła joego tak jak panna belle xd Brr nie cierpie jej ^^ . Fajną by byli parą Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Czy Demi i Joe pasują do siebie ? 06.10.09, 18:29 Zdecydowanie nie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kathrein Re: Czy Demi i Joe pasują do siebie ? 06.10.09, 21:48 No w sumie pasują Ale dlaczego ja nie wiem, że oni są razem?! Kilka dni poświęconych szkole i już nie wiem co sie ciekawego dzieje w świecie gwiazd -.- Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Czy Demi i Joe pasują do siebie ? 06.10.09, 21:54 nawet, nawet. ; q ale niech robią co chą. ;x Odpowiedz Link Zgłoś
kathrein Re: Czy Demi i Joe pasują do siebie ? 06.10.09, 21:55 MOŻECIE MI TUTAJ NAPISAĆ.. jak się wstawia foty?? Zazwyczaj daje się coś typu img w kwadratowych nawiasach i między tym, a img i ukośna kreseczka daje się link Tutaj tez sie tak robi? Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Czy Demi i Joe pasują do siebie ? 06.10.09, 21:56 niee.! ale większość twierdzi że tak pf. zawsze tak jest po zagraniu głównych ról przez tego typu osoby w popularnym filmie.! wszyscy chcą ich odrazu schajtać. (czy jak to sie pisze) Odpowiedz Link Zgłoś
blondi727 Re: Czy Demi i Joe pasują do siebie ? 09.10.09, 20:53 mysle ze nawet.. ale to zalezy od nich Odpowiedz Link Zgłoś
me. Re: Czy Demi i Joe pasują do siebie ? 10.10.09, 10:32 moim zdanie to glupie pytac czy jakies gwiazdy do siebie pasują. skad my mamy to wiedziec? znamy ich? nie, wiec nie ma o czym gadac. jak sie kochaja to niech sobie beda, ale dyskusje na tekie tematy moim zdaniem nie maja sensu. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Czy Demi i Joe pasują do siebie ? 10.10.09, 10:37 mam ich gdzieś.. Odpowiedz Link Zgłoś
demily33 Re: Czy Demi i Joe pasują do siebie ? 11.10.09, 12:37 Hmm, myślę że byliby spoko parą Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Czy Demi i Joe pasują do siebie ? 11.10.09, 13:31 Noom pasują do sb - byliby swietną parą... Ale jakoś nie słyszę narazie o nich żeby tak jakoś razem.... ; OO Odpowiedz Link Zgłoś
sandi1401 Re: Czy Demi i Joe pasują do siebie ? 12.10.09, 15:37 uważam że Demi i Joe pasują do siebie ale to czy będą ze sobą to od nich zależy napewno byłaby z nich ładna para Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Czy Demi i Joe pasują do siebie ? 12.10.09, 15:47 ` ee czy ja wiem ? nawet jeśli to co z tego ? jakby chcieli ze sobą być to zrobiliby to już od dawna . : x Odpowiedz Link Zgłoś