w_paski 10.10.09, 17:37 chyba jasne nie? to zaczynam można się łatwo domyślić że poprostu lubie paski ps.wypowiedzi mogą być bez sęsu można się wyżyć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_ Re: gra-dlaczego masz taki nick 10.10.09, 18:05 lol, przeczytałam lubie placki, to mnie prześladuje. XD bo w zmierzchu była jaaaaneeeee. ;x wiem żałosne, ale imię jest bardzo fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: gra-dlaczego masz taki nick 10.10.09, 18:15 katsuumi_17- Bo jestem zafascynowana kulturą Japonii, wybrałam więc taki japoński wyraz, który mógłby wyglądać na japońskie imię (jak to robi się w większości mang.) Ten akurat oznacza "lis", ale nie wybierałam go pod kątem znaczeniowym, tylko brzmieniowym^^ tak więc dodałam jeszcze jedno "u", żeby nie było wątpliwości. Cyferkę wybrałam losowo. Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: gra-dlaczego masz taki nick 10.10.09, 18:31 hm. bo podoba mi się imię 'lily'? Odpowiedz Link Zgłoś
josie120 Re: gra-dlaczego masz taki nick 10.10.09, 18:38 josie120 powstało od mojego imienia JOanna aSIa i e dodałam bo dużo angielskich imion zaczyna się na e ,a 120 wybrałam losowo i fajnie to brzmi josie120 (czyt. dżosi120) xD Odpowiedz Link Zgłoś
eska . 11.10.09, 20:38 Od imienia tzn. od jego zdrobnienia którego wręcz nie znoszę -,- terESKA Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: gra-dlaczego masz taki nick 10.10.09, 18:39 ` taylor_ ponieważ jestem fanką Taylor Swift i Taylora Lautnera ^ a poza tym to bardzo ładne imię i nawet dla obu płci xdd . Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin XD 10.10.09, 18:39 tak na mnie mówią po prostu, a nie miałam siły niczego wymyślić XD proste ? proste XD Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: XD 10.10.09, 18:43 hermiona13 , bo lubię harry'ego pottera, a 13, bo jak zakładałam konto miałam 13 lat ;q już nie lubię swojego niku . ; > Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: gra-dlaczego masz taki nick. 10.10.09, 18:46 michelle_ ze względu na to że to drugie imie mojej cudownej Ashley Tisdale, a jej pierwsze imię jako nick było zajęte. ;d poza tym uwielbiam imię Michelle. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: gra-dlaczego masz taki nick 10.10.09, 18:46 Blah + __ + Rock = Blah__rock ;PP sama nie wiem xd lubie robić Blah i lubie rock-a więc jest blah rock ;PP ale czy tego już niebyło ?? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: gra-dlaczego masz taki nick 10.10.09, 18:53 Taki wątek już był xD Ale dawno, więc się wypowiem Mam taką porcelanową krowę I ona trzyma książkę o tytule "Chocolate Diet". Szukałam nicku na YT i pierwszy napis jki mi wpadł w oko to była właśnie ta dieta Poza tym lubię czekoladę Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ gra-dlaczego masz taki nick 10.10.09, 18:47 podoba mi sie imie charlotte i lubię szarlotkę Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: gra-dlaczego masz taki nick 10.10.09, 18:47 oo i jeszcze bo drugie imię Emmy Watson to charlotte. Odpowiedz Link Zgłoś
saphirka Re: gra-dlaczego masz taki nick 10.10.09, 18:49 Ne wiem tak jakoś mi się wpisało Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: gra-dlaczego masz taki nick 10.10.09, 18:48 pariska65-wybrałam ten nick bo lubię zespół clique girlz a tam jest taka paris no i nie chciałam pisać paris to wymyśliłam zdrobnienie pariska zresztą na nk do konta fikcyjnego tak wymyśliłam xd a 65 bo jakoś tak po prostu bo mam zazwyczaj liczbę 65 w nicku lub w haśle albo 34 no i wymyśliłam że będzie 65 bo 96 rok mojego urodzenia więc 6 wziełam a 5 bo tak o se xd Odpowiedz Link Zgłoś
empty. Re: gra-dlaczego masz taki nick 10.10.09, 18:51 ja mam taki nick ponieważ jestem pusta jak kapusta. hehe empty = pusta. Odpowiedz Link Zgłoś
princesssska Re: gra-dlaczego masz taki nick 10.10.09, 18:51 bo gadali na mnie tak w sql i pasowało do mnie xDD Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: gra-dlaczego masz taki nick 11.10.09, 18:46 no a ja dlatego ze kochaaaam TH i nigdy nie przestane sluchac ich muzyki x*** Odpowiedz Link Zgłoś
miley31 Re: gra-dlaczego masz taki nick 10.10.09, 18:58 Miley - bo ją uwielbiam ^^ 31 - bo urodziłam się 31.10.97 r. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
shhh Re: gra-dlaczego masz taki nick 10.10.09, 18:58 shhh - nie wiem tak po prostu wpisalam i mi sie spodobalo xD Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: gra-dlaczego masz taki nick 10.10.09, 18:59 rosalie To teraz będzie zdziwienie xD Założyłam konto, po przeczytaniu 'Zmierzchu', nie, nie obejżeniu filmu, ta masakra nie ma, nic wspólnego z tą dobrą książką ;dd Nie jestem jakoś szczególnie zafascynowana Rosalie. Poprostu zakładałam konto a to przyszło mi na myśl. I tak zostało. xD Teraz to mi się nawet podoba bo jest oryginalne. xD Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: gra-dlaczego masz taki nick 10.10.09, 19:20 Dlaczego megan_? To proste, lubię Megan Fox. Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: gra-dlaczego masz taki nick 10.10.09, 19:34 Dlaczego "hellokiciara" To jest prostęę ;]<br /> Poprostu Ja koc^^ Hello kitty ;**<br /> Tąą słodką kotkęę .. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: gra-dlaczego masz taki nick 10.10.09, 19:37 bo lubię imię dakota i lubię dakotę fanning ; - dd Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos Re: gra-dlaczego masz taki nick 10.10.09, 19:38 KOSMOS .. sama nie wiem nudziło mi sie i tak wymysliłam Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: gra-dlaczego masz taki nick 10.10.09, 19:43 zmierzchoomania ? ależ trudne do skumania xd uwielbiam Zmierzch i tyle . dla niektórych to żałosny nick, ale dla mnie bardzo ważny . zresztą na kotku nie ma drugiego takiego podobnego (bynajmniej nie widziłam), bo np. z imieniem Miley czu Selena, to mnóstwo jest tych nicków. A przecież nie ma jak oryginalność ? xd jak zwykle musiłam się rozpisać ... Odpowiedz Link Zgłoś
ladyinblack Re: gra-dlaczego masz taki nick 10.10.09, 20:08 Lady In Black. Jeżeli ktoś mądry choc troszkę potrafi posługiwac się językiem angielskim na pewno zrozumie co to znaczy. Ale jeżeli ktoś nie ma pamięci do języków obcych to wyjaśniam - Pani w czerni. Cyba wiecie jaki kolor lubię najbardziej ;PP.* Odpowiedz Link Zgłoś
ewka15 Re: gra-dlaczego masz taki nick 10.10.09, 19:39 Ewka, bo tak na mnie mówią koleżanki i koledzy.(jest krócej niż jak mieliby wołać ''Ewelina'') a 15 , bo mam 15 lat Odpowiedz Link Zgłoś
roxx Re: gra-dlaczego masz taki nick 10.10.09, 20:09 bo mam na imie roksana . XD i zdrobnienie rox mi sie podoba , a ROX było zajęte więc wziełam ROXX Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: gra-dlaczego masz taki nick 10.10.09, 23:18 bo mi się tak podobaa . ; P Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: gra-dlaczego masz taki nick 10.10.09, 23:51 wpadłam na inny pomysł . taki bo nie inny . Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Re: gra-dlaczego masz taki nick 11.10.09, 10:31 The- dlatego, że występuje przy nazwach własnych (z angielskiego...na Twitterze też mam) Dulce- chyba wiadomo, ale napiszę: od Dulce Marii no i przekładając na polski "słodka" Monisia- od mojego imienia, które brzmi Monika Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: gra-dlaczego masz taki nick 11.10.09, 13:55 bogdyż. kiedy zakładałam owe konto, miałąm fazę na emo, i wgl . [ przeszło mi, na szczęście. ] miałąm niską samoocenę, uważałam, że dla nikogo nic nie znaczę, i wszyscy maja mnie gdzieś. i właśnie tak zostałam panną nikt. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: gra-dlaczego masz taki nick 11.10.09, 14:01 bo wydał mi sie bardzo fajny ale teraz tego żałuje Odpowiedz Link Zgłoś
ocean.bez_dna Re: gra-dlaczego masz taki nick 11.10.09, 14:15 ocean.bez_dna hhm . bo sluchalam akurat Farba-Mały Ksiaze i tam jest refren: "Był jak mgła, niewidzialny, tajemniczy. Był jak kruchy róży kwiat, delikatny. Był jak cichy wiatr, całkiem wolny, lecz samotny, jak ocean bez dna, nieszczęśliwy." no i se uzylam xdd Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ indjeependent. xd 11.10.09, 14:23 independent to z ang. niezależna. zawsze taka jestem. ;d a '_'? z kaprysu. ; x Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: indjeependent. xd 11.10.09, 14:27 ja nie wiem czemu taki mam , x D po prostu fajnie brzmi . : D Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: indjeependent. xd 11.10.09, 14:29 Sophie _ - no, no bo fajnie po ang. to imię brzmi. _ bo chciałam kropkę ale z kropką było zajęte więc musiałam podłogę : c Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd zbuntowani.! :D 11.10.09, 16:16 noo bo po prostu lubię zbuntowanych a najbardziej Robertę. noo i wgl lubię jak ludzie są zbuntowani xdd < lol2 > haha . ;D buntowniczkaxd Odpowiedz Link Zgłoś
ala.xd Re: gra-dlaczego masz taki nick 11.10.09, 15:09 mam na imię Ala to dodałam jeszcze kropke i xd i mam nick ala.xd Odpowiedz Link Zgłoś
corba Re: gra-dlaczego masz taki nick 11.10.09, 16:00 corba [czyt. korba] - od mojego pseudonimu, który mi się trochę znudził . # Corba . ! teraz wołają na mnie Melman, Ciastko . ;dd różnie bywa . Odpowiedz Link Zgłoś
razzo -,- 11.10.09, 16:08 szczerze mówiąc sama chciałabym widzieć, skąd wzięłam mój nick. ` `.ostatnio zauważyłam, że to po jakiemuś "rakieta", ale na pewno nie myślałam wtedy o rakiecie. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: gra-dlaczego masz taki nick 11.10.09, 16:09 zaczęło się od nazwy mojego bloga i tak pozostało -,- Odpowiedz Link Zgłoś
lija120 Re: gra-dlaczego masz taki nick 11.10.09, 16:12 moje imie konczy się na lia i dodałam j bo imie zaczyna się na j i dodałam 120 nieiwem dlaczego jakos tak wpadło do głowy i jest lija120 Odpowiedz Link Zgłoś
margaryna Re: gra-dlaczego masz taki nick 11.10.09, 16:32 bo na innym forum wszystkie nicki jakie wymyślałam były zajęte i w przypływie desperacji pomyślałam o margarynie no i jestem. tak, tak witam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
reden Re: gra-dlaczego masz taki nick 11.10.09, 16:13 reden a bo tak xD sama nie wiem xD Odpowiedz Link Zgłoś
devilish_ Re: gra-dlaczego masz taki nick 11.10.09, 16:15 devilish_-koleżanka mi wymyśliła . Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: gra-dlaczego masz taki nick 11.10.09, 16:19 Selcia - bo podoba mi sie imię selena mimo ,że za jej wokalem nie przepadam... ; PP a po za tym innych gwiazd Disneya nie trwię...;/ a 17 to pierwsza liczba jaka przyszła mi do głowy ; PP Odpowiedz Link Zgłoś
colors Re: gra-dlaczego masz taki nick 11.10.09, 16:19 boo . usłyszałam piosenkę Mornadi - COlors . No i colors wyszło ; d. Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: gra-dlaczego masz taki nick 11.10.09, 16:28 po przeczytaniu smsa `no to miodzio` . ne miałam pomysłu, sori ;x. chętnie bym zmieniła ;d Odpowiedz Link Zgłoś
mia9 Re: gra-dlaczego masz taki nick 11.10.09, 16:31 bo uwielbiam serialową bohaterke i członkinie zespołu RBD. Anahi. A że podoba mi się bardziej imię Mia, wzięłam Mia. "9" bo to mój numer w którym gram kosza. #9 !<3 Odpowiedz Link Zgłoś
bacha Re: gra-dlaczego masz taki nick 11.10.09, 16:34 Bacha - bo tak na mnie mówią w sql od mojego imienia Basia Odpowiedz Link Zgłoś
halloweens_day Re: gra-dlaczego masz taki nick 11.10.09, 16:38 halloweens_day - ponieważ urodziłam się niedługo przed amerykańskim dniem Halloween... Tak mi wpadło do głowy;D Odpowiedz Link Zgłoś
nobodyspecial Re: gra-dlaczego masz taki nick 11.10.09, 16:44 taki był wolny to niech będzie ;d chociaż teraz bym inny dała Odpowiedz Link Zgłoś