10.10.09, 18:10
Hejka ostatnio spodobała mi się fryzura Seleny Gomez z czarodziejów:
Fryzura
no i tez bym chciała mieć podobną ale teraz mam krótkie włosy i kręcone a nie
chce ich prostować i mama mi nie pozwala długich mieć...nie wiem czy będzie do
mnie pasować moje zdjęcia są tu:
twitpic.com/photos/pati986
Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc big_grin
Obserwuj wątek
    • kokosik9 Re: Włosy ;/ 10.10.09, 18:14
      Jak ci się podoba ta fryzura no to ją zrób..
      Przecież zdanie innych się nie liczy c'nie ??
      Ciebie musi się podobać a nie innym ...
      x DD
      PS.Bedzie pasować na 100%
      • estrellita Re: Włosy ;/ 10.10.09, 18:24
        A niby czemu nie możesz miec długich włosów? Czemu mama nie chce?uncertain
    • razzo - 10.10.09, 18:22
      a to dlaczego mama ci nie pozwala mieć długich włosów.? o_O

.`skoro ty chcesz mieć długie (o ile w ogóle chcesz.xd) to twojej mamie raczej
      nic do tego. `
      ja powiedziałam mojej matce, że to moje włosy, będę z nimi robiła co chce i że
      to nie jej sprawa czy je prostuję czy nie.`
      podziałało. -,-
      • estrellita Re: - 10.10.09, 18:24
        w 1000% zgadzam sie z razzo, przecież twoja mama nie może rządzić twoimi
        włosamisciana
        • pariska65 Re: - 10.10.09, 18:40
          wiem mówiłam jej to ale ona nie chce żebym długich miała obecnie mam krótkie ale
          chcę zapuścić lecz jak zapuszczę to będzie mnie denerwowała żebym do fryzjera
          poszła jak ja miałam włosy może trochę mniej niż połowę dłuższe niż na twitterze
          na zdjęciach to i tak moim rodzicom to przeszkadzało a o prostowaniu mowy nie ma
          bo loczki są ładne bo mama też takie chciała a ona przez całe życie proste miała
          i do fryzjera chodziła żeby loczki mieć i wgl ale ja tych włosów czasem w ogóle
          rano nie mogę rozczesać mam taką szopę szczególnie jak umyję wieczorem włosy a
          rano wstanę strasznie mnie te loczki denerwują jak nie wiem co nawet nie mogę
          chodzić cały dzień w rozpuszczonych bo bym musiała 10 razy je czesać żeby były
          tego jakoś wyglądały...
          • estrellita Re: - 10.10.09, 18:56
            Ej no sorry, ale o co twojej mamie chodzi? Czemu nie możesz mieć długich włosów, to
            śmieszneconfused
            • kokosik9 Re: - 10.10.09, 18:59
              Z tymi loczkami to rozumiem twoją mamę..
              Sama nie mam loczków..
              A chciałam by mieć bo mam włosy proste jak druty...
              Ciągle do fryzjera w te i z powrotem...
              • pariska65 Re: - 10.10.09, 19:03
                bo ona woli krótkie a jak była w moim wieku to miała dłuższe ode mnie ona nie
                chcę bo takie włosy nie potrzebne ja nie mówię że mają być do dupy albo dłuższe
                nawet po prostu chcę odrobinę dłuższe niż zwykle ale nie bardzo długie ale z nią
                to tak jak do ściany gadać
                kokosik9 nie chciałabyś mieć loczków cały czas gdybyś je od dawna miała ja
                miałam wcześniej puchate a potem od 4 klasy loczki powoli mi się same zaczęły
                coraz bardziej robić
                i teraz loczki i rano oraz szczotka masakra potem mam prawie całą szczotkę we
                włosach gdy rozczesuje się...;/
            • razzo Re: - 10.10.09, 19:01
              hm. co do tego prostowania - wiem, jak to jest.`
              moja przyjaciółka przez to już przechodziła.

na szczęście ja nie mam takich problemów.`
              moja mama jest spoko. xd .
              od \/| klasy pozwala mi farbować włosy, a prostownicę sama mi kupiła. ^^
    • reden Re: Włosy ;/ 10.10.09, 19:04
      Mama Ci nie pozwala miec długich włosów? Aha. Jeszcze napisz, że każe Ci robic
      kucyka, nie pozwala farbowac i Cię czesze.
      • pariska65 Re: Włosy ;/ 10.10.09, 19:09
        nie nie pozwala tylko farbować!! czesze się sama,kucyka zazwyczaj mam bo rano
        mam takie włosy że jak pójdę w rozpuszczonych włosach do szkoły to czasem
        masakra normalnie a czy to moja wina że moja mama potrafi za byle gó... robić
        awanturę zresztą jej nie ma przez ponad 8 godzin w domu....
        • estrellita Re: Włosy ;/ 10.10.09, 19:10
          Ale weź przecież siłą cię na fotel fryzjerski nie zaprowadzi, więc się postaw i miej włosy takie
          jakie chcesz
          • pariska65 Re: Włosy ;/ 10.10.09, 19:12
            wiem o tym ale to nie pomaga nigdy postawię się a za kilka miesięcy ma krótsze
            włosy jak ona mnie do 5 klasy sama obcinała kiedy chciała ;/;/
            • estrellita Re: Włosy ;/ 10.10.09, 19:13
              Dziewczyno! Nie jesteś lalką i siłą ci tych włosów nie obetnie! Zrozum, loczki owszem też
              mam ale jakoś żyję czasem prostuje, ale nie chce ich niszczyc, ale z tą długością?! Przesada
    • reden Re: Włosy ;/ 10.10.09, 19:14
      A i z tego co widzę na fotkach, to masz okrągłą twarz i w długich włosach
      wyglądałabyś 100 razy lepiej. Postaw się matce i zapuśc włosy ;P
      • estrellita Re: Włosy ;/ 10.10.09, 19:15
        Reden dobrze gadaszkiss
    • claudine Włosy ;/ 10.10.09, 19:15
      Pariska65, chyba nie wierzysz w to, że Selena ma takie włosy? Nad nią siedzą
      setki stylistów, żeby wyglądała jak człowiek. Mnie też ta fryzura baardzo się
      podoba, ale co z tego jak nawet nie będą włosy się tak układać? Widziałam
      twoje zdjęcia i wątpię żeby twoje włosy współpracowały z Tobą ;D może po
      prostu musisz wybrać fryzurę, która pasowałaby do twoich loczków?
      Moja mama cały czas nalega, żebym miała długie włosy. Zawsze chciałam mieć
      takie jak Miley albo Selena. Co do farbowania to w moim wieku jestem przeciwna
      ;x zresztą mój naturalny kolor baardzo mi odpowiada.
      Mam nadzieję, że troszeczkę pomogłam. Pozdro. wink
      • stichinsgluck Re: Włosy ;/ 10.10.09, 19:34
        rozumiem, że prostowanie niszczy włosy i na twoim miejscu jednak omijałabym
        prostownicę szerokim łukiem, ale długość włosów to twoja sprawa. kiedyś miałam
        wręcz odwrotnie. mój ojciec nie pozwalał mi ścinać włosów. teraz sama w życiu
        bym ich nie ścięła, ale dbanie o długie włosy jest naprawdę czasochłonne
        szczególnie kiedy są kręcone. mimo wszystko sama musisz się przekonać czy lepiej
        Ci w długich, czy w krótkich włosach. a fryzurka bardzo ładna. poza tym tak to
        jest, że jak ktoś ma kręcone włosy, to chce mieć proste i na odwrót. na twoim
        miejscu pogodziłabym się z tym, że są takie a nie inne, bo naprawdę wiele osób
        Ci ich zazdrości. wink
        • pariska65 Re: Włosy ;/ 10.10.09, 20:03
          heh dzięki dziewczyny za radę no nic jakoś poradzę se big_grin
    • mileylove. Re: Włosy ;/ 11.10.09, 19:53
      jeśli ci tak pasuje to tak zrób .
      może jakoś przekonasz mame .
      • selcia17 Re: Włosy ;/ 11.10.09, 19:56
        Zrób Sb taką to będzie Twój wybór mam podobną fryzurę do Seleny tylko w blond
        wersjii ; ))
    • naine Re: Włosy ;/ 12.10.09, 00:08
      Hm, najlepiej poradzić się fryzjerki. Widzę na zdjęciach, że masz kręcone włosy.
      Musiałabyś prostować włosy. Prostowanie bardzo niszczy włosy, co odczujesz w
      przyszłości. Na początku może efekt będzie ładny, ale ciągłe prostowanie będzie
      męczące nie tylko dla Ciebie ale i dla włosów. Może pomyśl o podkreśleniu loków,
      są specjalne kosmetyki, które sprawiają, że włosy naprawdę będą fajnie wyglądać.
      Cóż mogę tylko radzić. Decyzja i tak należy do Ciebie. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka