czekoladka 13.10.09, 20:40 Mam iść jutro na ten film ze szkołą Podobał Wam się? Chce wiedzieć czy będę ogladać z zainteresowaniem czy przysypać na fotelu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tinn Re: "Dzieci Ireny Sendlerowej" 13.10.09, 21:45 podobno mocny film. Osobiście nie lubię filmów o wojnie i dzieciach! odzywaja się we mnie jakieś zatajone instynkty macierzyńskie (?) xd ZAWSZE ryczę jak widzę smutne sceny z dziećmi. A film zależy co kto lubi, do takich filmów trzeba dojrzeć, sama nie oglądałam, lae chętnie bym zobaczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
blondi727 Re: "Dzieci Ireny Sendlerowej" 16.10.09, 15:42 ja tez mam jechac ze szkołą.. ciekawe jaki będzie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: irenka.xd 16.10.09, 15:47 ooo ja też mam na to jechac najpierw na kamienie na szaniec a poźniej własnie na ten film jakis cykl czy cos . Odpowiedz Link Zgłoś
ultrafioletowa Re: "Dzieci Ireny Sendlerowej" 16.10.09, 15:52 Oglądałam ;D nawet fajny po mimo że nie lubie filmów o tematyce historycznej itp. ten mi się podobał ;D bardzo ciekawy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ultrafioletowa Re: "Dzieci Ireny Sendlerowej" 16.10.09, 15:53 haha u mnie na tym filmie połowa klasy ryczała Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: "Dzieci Ireny Sendlerowej" 16.10.09, 15:57 napewno nie nastawiaj się na rozrywkę. to nie jest film tego typu, wystarczy wiedzieć, kim ta pani była. ja bym z chęcią poszła, ale szkoła nie wpadła na cudowny pomysł zabrania dzieci do kina. >.< Odpowiedz Link Zgłoś
roxanne Re: "Dzieci Ireny Sendlerowej" 16.10.09, 16:09 Byłam na tym filmie. Musze przynznać że jak na takie życie to niezłego wieku dobiła bo niejako 98 albo 94 lata Film jest mocny. Oczywiście wkurza mnie to że Danuta Stenka podkłada Danute stenke =.=" Film w oryginale nagrany po angielsku ale w duzej częśći z polską obsadą Mimo to polecam Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka Re: "Dzieci Ireny Sendlerowej" 16.10.09, 17:41 Przedwczoraj oglądałam. Poryczałam się, ale uważam, ze film był dobrze zrobiony i wcale nie przysypiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
titi196 Re: "Dzieci Ireny Sendlerowej" 17.10.09, 20:50 byłam ze szkołą. Film średni czasami trochę nudny. Najlepszy moment wg mojej szkoły to jak się całowali cała sala się śmiała. Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: "Dzieci Ireny Sendlerowej" 17.10.09, 21:20 własnie wróciłam z tego filmu, mogę powiedzieć że naprawdę fajny, jak to ja płakałam, były też momenty fajne, jak np. ta gdy się całowali w szafie ; )) ale momentami był też nudny, ogólnie gdybym miała ocenić to jakieś 7,8/10 . Odpowiedz Link Zgłoś
madziaaa17 Re: "Dzieci Ireny Sendlerowej" 14.11.09, 22:40 Byłam na tym w kinie i oglądałam dokładnie . Bardzo ciekawy film . Odpowiedz Link Zgłoś
cryl Re: "Dzieci Ireny Sendlerowej" 14.11.09, 22:49 Film jest bardzo realistyczny i nie przedstawia fikcji. Można nazwać, że wręcz życiowy. Jeśli jesteś w odpowiednim wieku, na pewno nie będziesz na nim przysypiała. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: "Dzieci Ireny Sendlerowej" 14.11.09, 22:58 Byłam na tym filmie. Żeby do końca go zrozumieć, trzeba wcześniej poczytać o Irenie Sendlerowej i o tym, co robiła. Ratowała tysiące dzieci z getta, była za to nominowana do nagrody Nobla, którą niestety otrzymał jakiś facet piszący bajki, bodajże. Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: "Dzieci Ireny Sendlerowej" 15.11.09, 00:54 Hmmm...bardzo drastyczna była scenka jak biczowali jej stopy Albo jak ojciec Jasia pojechał do obozu koncentracyjnego a uratował syna Ryczałam na filmie..; // Dla popisuwy możesz zasnąc..ale wtedy tylko zrobisz z Siebie idiotkę.! Odpowiedz Link Zgłoś