betik1995 xD 15.10.09, 18:01 Jak ja bym chciała gumiaki!!! Matka mi nie chce kupić bo mówi ze są obciachowe ale ja je chce! Na twoim miejscu bym sie cieszyła że mama mi chce kupić gumiaki a jeszcze jakieś fajne kolorowe to już w ogóle ja musze w jakichś babciowatych kozakach chodzić powiedz mamie ze zgadzasz sie na te kozaki i to już! Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ oczywiście. 15.10.09, 18:20 w przedszkolu to było zajebiste, ale teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle97 Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 18:30 Wcale nie! Ja sama mam chęć zafundować sobie kalosze. Mi też buty przemakają Odpowiedz Link Zgłoś
natt123 Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 18:32 Według mnei nie jest to żaden obciach... normalne buty.? Gumianki sa teraz na topie w każdym dobrym sklepie z butami są przeróżne, kolorowe itp. gumiankix D^ Polecam sklep : Zebra. Znajdziesz dużo fajnych Pozdrawiam ;**<33 Odpowiedz Link Zgłoś
kasia036 Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 19:13 Powiem ci tak zguc sie na gumaki pod warunkiem , ze sama sobie je wybierzesz kolor, wzor itd. Odpowiedz Link Zgłoś
martula123 Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 19:23 Niee Nieee ....::: UwiiErZ :::... Too NiiE jest ŻaDeen ObCiiAchh ;* x Noo MOżeee TroSzkee Noo alee too takIeee Crazyyy Noo Iiii WIeszz;D lol xxx <3 SłuuuuuChajj Tooo ZnaCzyyy GumAkii - noo Przyznamm Sąąa TroooChheee ObCiaChoweeeee aleeeee Nieee aż Taaak Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 20:29 Ja uważam, że gumiaki są fajne. To czy radzę je kupić to zalezy od twojej szkoły. W podstawówce/gimnazjum mogę cię wyśmiać, chyba, że będę idealnie pasowały do twojego stroju. Jak jesteś w liceum to najwyżej jakaś laska zmierzy Cię wzrokiem i masz to w dupie. Bardzo podobają mi się przykłady wyszukane przez inne użykowniczki kotka. Odpowiedz Link Zgłoś
agacia Gumiaki... 15.10.09, 21:03 no tak szczerze mówiąc to troche obciach alejak bedziesz je nosiła p. do sklepu czy coś to nic złego nie bedzie do szkoły to jednak troche dziwnie powodzenia w przekonywaniu mamy Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 21:07 gumiaki są spoko. tak mi się wydaje xD Odpowiedz Link Zgłoś
selenka_gomez spoko 15.10.09, 21:16 nie masz sie co wstydzić..Kalosze są teraz bardzo modne i mi to nie przeszkadza co myślą inni...Ja w kaloszach chodzę...Nie ma przeszkody żadnej abyś w nich nie chodziła;/A i przede wszystkim nie słuchaj opinii innych.to jest twój styl i ty jesteś za niego odpowiedzialna..Noś to co ci się podoba.;Sama nosze kalosze i mi sie to podoba i mam głęboko w D U P I E co myślą inni Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatelady16 .;)) 15.10.09, 21:19 niee. kwestia gustu.;D . ja tam do gumaków nic nie mam ( ja nie mowie gumiaków) hehe . ale ja osobiscie nie załozyłabym ich do szkolyl.. co innego koło domu. ale powodzenia.;** p0ozdrawiam,.;*** Odpowiedz Link Zgłoś
josie tzw.: gumiaki 15.10.09, 21:34 Kalosze, jak ty nazwałaś gumiaki są bardzo modne i ja sama rozglądam się za nimi. Przecież dobrze dobrane do stroju mogą wyglądać super! Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia. Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 21:44 Gumiaki to w ogóle nie jest obciach. Trzeba być bardziej obytym, żeby to wiedzieć, fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
olka_27 Zawsze! 15.10.09, 21:46 Dla mnie to nie obciach ale jesli twoje kolezanki beda sie smiać możesz powiedziec że przysłała ci je ciocia z ameryki i tam są modne! ;d albo coś w tym stylu! Odpowiedz Link Zgłoś
paolka26 Gumiaki xdd 15.10.09, 21:50 Modne ciuchy nie sa wcale takie fajne gdzyz kupując modną rzecz mozesz zuważy wiele osob ma coś podobnego a to wcale nie jest fajne (kupilam sobię kurtkę i moja koleżanka ma taką samą) a w ten sposób możesz być calkiem oryginalna i nie powtrazalna i nie musisz się martwić że ktoś będzie mial coś podobnego podr Odpowiedz Link Zgłoś
anek_x Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 22:29 to nie obciach, raczej są teraz modne .. też bym chciała mieć ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrusboska Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 16.10.09, 11:17 Hi.! Chodzenie w gumiakach nie jest obichem ! Jak mama chce Ci je kupic a Ty nie chcessz ! To powiedz np. Mamo ja chcę kupic sobie czarne w białe czaszki gumaki i będzie Ok! A do szkołyy to nie obciach ! Ja mam gumaki i chodzę w nich do szkoły i na basen ! Są nawet wygodne ! Ja mam gumaki zielone długie z wzorem : zielone tło, na nim zielone sowy i takie ! I są booskie Papa Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 27.12.09, 20:26 ja mam kalosze , czarne w różowa serduszka kocham je < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
blondi727 Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 16.10.09, 14:21 e tam czemu obciach ;D czasami trzeba założyć np. jak sie idzie na grzyby czy coś^^ Odpowiedz Link Zgłoś
dorrrocia Gumaczki 16.10.09, 14:31 moim zdaniem niektóre gumaczki są ok. moja kol. naprzyklad ma takie fajne w serduszka, bardzo mi się podobają Odpowiedz Link Zgłoś
kinnuss Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 16.10.09, 15:09 Jasna że obciach ;DD ..... chodzenie w gumiakach o żal.pl D małe dzieci jesienią i czasami latem chodza w gumiakach po kałużach ;d Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 16.10.09, 21:44 ja myśle że to super sprawa ...w takich kolorowych w różne wzory ...mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
ferro Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 16.10.09, 16:56 Ostatnio widziałam, że gumiaki są na topie, ale nawet gdybym znalazła najcudniejsze na świecie, nie założyłabym ich Jednach jak jesteś hardcorową dziewczyną to sobie kup i śmigaj x] Odpowiedz Link Zgłoś
marcia2333 Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 16.10.09, 18:01 Mówię ci jest to starszny obciach!A szczególnie dla tych którzy chodż do szkoły.Słuchaj pogadaj z mama że nie chcesz miec gumamków niech ci lepiej kupi kozaki nie przemaczalne Odpowiedz Link Zgłoś
inna.xd Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 16.10.09, 18:44 ja mieszkamy w małym mieście więc u mnie to by był obciach ale jak jesteś odważna czemu nie w koncu do odważnych świat należy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dziagusiaa Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 16.10.09, 19:55 Według mnie to nie jest obciach. Niektórzy co prawda mogą się z ciebie nabijać, ze chodzisz w gumiakach, ale na twoim miejscu bym się tym nie przejmowała. Odpowiedz Link Zgłoś
pala003 Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 16.10.09, 20:01 Myślę , że kalosze to tandeta a szczegulnie gdy nosi się je do szkoły .Porozmawiaj z mamą lepiej żeby ci kupiła jakieś odlotowe nieprzemakające kozaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 16.10.09, 20:17 ja bym chciała mieć w HD są zarąbiste, ale drogie Odpowiedz Link Zgłoś
kaoru_ Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 16.10.09, 20:31 kup se glany. wygodne i nie przemakaja... Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Hit sezonuu.! 17.10.09, 08:15 Gumiaki czyli kalosze są tej jesieni modne.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edzia222 Cześć 17.10.09, 15:29 wiecie chodzenie w gumiakach to wcale nie jest obciach.( chociaż ja ich nie mam ) np ; w Norwegii to cały czas tam tylko w takich butach chodzą bo tam prawie cały czas pada. a jak juz ktoś ma takie buty to przecież zawsze może powiedzieć że tam jest tak modnie (to prawda) Odpowiedz Link Zgłoś