Dodaj do ulubionych

Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam?

15.10.09, 17:06
Witajciekiss
Moja mala historia z chlopakiem ;
bylam w 4 klasie on wtedy chodzil do 6klasy.[rafal]
bardzo mi sie podobal bo byl taki normalny i dojrzaly.
interesujemy sie tym samym tzn lekkoatletyka.
kiedys jego kolega powiedzial mi ze rafal mnie kocha
a ja myslalam ze on zatuje i zaczelam sie smiac. . .
pozniej slyszalam jak szeptali do siebie jak szlam 'o idzie twoja dziewczyna''
o takich histori bylo wiecej np bylam jedyna osoba z 4 klas z ktora zatanczyl
jedyna osoba z 4 klas ktora zaprosili- on i jego koledzy do nich do domku na
zielonej szkole...
A teraz jestem w 1 gim. on w 3 i wydaje mi sie ze on mi sie przyglada...
jak ostatnio w autobusie koledzy mnie przytrzymali rzebym stala kolo nich to
wiedzialam w jego oczach cien zazdrosci...

On mi sie naprawde podoba..
Co mam zrobic i tylko mi nie mowcie za mam do niego zagadac bo ja tego napewni
nie zrobie bo .. bo sie boje.. uncertain
Pomocy ! ! !
Obserwuj wątek
    • ilovmj Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 15.10.09, 17:16
      hmm . . kurcze w sumie to sama nie wiem co bym zrobiła na twoim miejscu bo jestem
      bardzo nieśmiała sad popytaj kolegów lub koleżanki może one wiedzą coś na jego
      temat ;d może rzeczywiście mu się podobasz . serce suspicious
      • kicaj Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 15.10.09, 17:18
        Bardzo bym chciala on jest cudowny kisskisskisskiss
      • toska11 .... 17.10.09, 10:39
        Zdobądz jego numer popisz z nim tez tak zrobilam mialam taki sam problem a jak
        na przerwie bedzie szdl bez kolegow zagadaj.Ja wczesniej zadzwonilam i cie
        puzniej odezwalsmirk
        • bouche2 no to tak:) 26.10.09, 16:29
          jak się wstydzisz, to nie zagaduj, Twoja decyzja. możesz przecież czekać,
          chociaż powiem Ci, że nie ma na co. trzeba działać i tyle, bo On też może
          czekac na Twój ruch. Albo, co gorsze, jakiś lachon Ci Go sprzątnie sprzed nosa.
          Po prostu uśmiechnij się do niego dyskretnie jakoś na przerwie, zobacz jak
          zareaguje, może Go zmobilizujesz do działania.
          Albo jak macie wspólnych znajomych to się jakoś wkręć w rozmowę między Nim, a
          np. jakimś Twoim dobrym kolegą, i będzie dobrze ;]
          tylko nie czekaaj, ja też jestem nieśmiała, ale uwierz, że nie można czekać,
          bo to nie wyjdzie
      • nickusiowa_112 Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 18.10.09, 15:04
        to może napisz do niego na gg lub na nk. jeśli mu sie podobasz napewno będzie
        z tobą pisał!!wink
      • milka55988 Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 26.10.09, 15:43
        Daj mu do zrozumienia że on ci się tes podoba.;P
        Musisz działać nie bądź szarą myszką która boi się z nim pogadać.xDD
        dawaj dziewczyno jeśli dalej mu się podobasz na pewno bd chciał z tobą być : **
      • quenxd Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 18.01.10, 16:16
        Wiesz właściwie to trochę trudna sprawa jest ;] Pisałaś ze macie wspólne hobby
        ;D moze poprostu [niby przypadkiem] spytaj się go czy cos w tym stylu ....Ale
        musisz mieć `ograniczone zaufanie ` bo moze oni poprostu robią sobie .. [
        żartują] z ciebie smirk

pozdrawiam ;*suspicious
    • alicens Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 15.10.09, 17:19
      Hmm..... wydaje mi sie że on jest nieśmiały i poprostu nie umie ci powiedzieć
      tego że cię kocha. Może próbował ci to powiedzieć przez tego kolegę... a ty go
      wyśmiałaś i stwierdził że on się tobie nie podoba, więc zrezygnował.Ale nadal
      coś do ciebie czuje!!!

Więc jednak daj mu jakiś sygnał że on ci się też podoba i zobacz co on na to.wink
      • cementry_drive Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 15.10.09, 17:22
        musisz sie przelamac.
        jezeli ci napradwe na nim zalezy, to do niego zagadasz.
        a jezeli nie to chociaz daj mu jaki znak - usmiechaj sie czy cos.
        z tego co piszesz wynika, ze on takze jest niesmialy, wiec raczej nie zbierze sie na odwage.
        on jest w 3 klasie, za rok wyjdzie z gimnazjum a ty bedziesz zalowac ze nic nie zrobilas. ; P

powodzenia ; *
      • ilovmj Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 15.10.09, 17:23
        oooo , wiem ;d też się mu tak przyglądaj . smile gap się na niego ile możesz ;d hehe ;pdevil
      • chocolatebow Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 05.11.09, 17:35
        daj mu jakiś znak! smile uśmiechaj się itp.
        napisz do niego esa.... wink
    • buntowniczkaxd ; ) 15.10.09, 17:24
      hm no nie wiem może pokaż mu że ty też się w nim bujasz. wink
    • kicaj Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 16.10.09, 15:55
      bardzo prosze o pomoc..
      kisskisskiss
    • rodzynek Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 16.10.09, 16:13
      Hej to jakisskiss

Hmm..trudna sytuacja tak jak moja..ale ty masz plus bo go już troche znasz..jak
      masz jegio gg to spróbuj odnowić kontakt np.:hej dawno się nie odzywałeś
      czy coś w tym stylu
      życzę powodzeniakisskiss
      • pink_rose Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 16.10.09, 20:03
        Na moje oko... to co napisalas to ze Ci sie przyglad i tak dalej to wyglada na
        to ze mu sie podobasz dziewczyno!! wink
        Jeżeli on też jest obiektem Twoich marzeń to także wysyłaj mu rożne sygnaly
        typu.... patrz na niego na przerwie, usmiechaj sie, jesli nie mowi Ci pierwszy
        czesc to Ty mu powiedz pierwsza, na przerwie mozesz na niego wpasc przez
        przypadek oczywiscie wink albo poprosic zeby kolezana Cie w jego kierunku popchala
        wink jesli masz do niego gg to sprobuj zagadac.... bo wkoncu " Lepiej żałoważ że
        się coś zrobiło, niż żałować że się tego nie zrobiło " a gdy juz tak troszke
        czasu minie... bardziej sie poznacie, zblizycie, to mozesz dyskretnie podpytac -
        tak jak ja pisalam to w moim temacie - kim dla niego jestes... za kogo Cie
        uwaza...smile

no to chyba tyle... pisz dalej jak Ci idzie, jestem bardzo ciekawa jak Ci pojdzie
        Trzymam kciuki<br />
        powodzenia smile
    • nikawika Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 16.10.09, 20:06
      idz do niego i pogadaj z nimsmile
      zaproponuj wspólne wyjście do kina?
      on się zgodzi i będzie miło-TAK!PODOBASZ MU SIĘ!
      do dzieławink
      • kicaj Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 17.10.09, 17:22
        Prosze !!!
        Pomocy cry
        Piscie ! ! ! kwiat
        • selcia17 Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 17.10.09, 19:58
          Odezwij się do niego koleś nie gryzie...; ))
          Też jestem w pierwszej gim...; PP...to miłe jak interesuję się Tb starszy
          facet...; ))
          a jak pogadacie moze wyjdzie z Tg cos więcej niż przyjaźń...; PP
          • kicaj Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 26.10.09, 15:31
            Wiec informuje o postepach ...
            dzis gapilam sie na niego jak stalam kolo sklepiku i on sie na mnie spojrzal i
            zrobil taka zaskoczona mine... to narazie tylee.... nie wiem czy to dobrze..
            A jak wy myslicie?
            Help!!!! !
    • czarnanatalie Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 26.10.09, 16:06
      Wiesz jak nie zagadasz to nic z tego ni9e będzie więc to chyba jedyne rozwiązanie....
      • kicaj Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 26.10.09, 16:15
        czekam na odpowiedni moment ;d
        oby mi czasu wystarczylo ;c
        • scenee_girll Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 26.10.09, 16:30
          Myślę, że jak na razie wystarczy wam krótka rozmowa na gg albo nk...Przez to na
          pewno się dogadaciesuspicious
          • kicaj Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 26.10.09, 17:40
            mozee. ale ja sie wstydze nie no moze On napisze ? [oby]
            bd inforomwac o postepach ;3
    • seneka4 Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 26.10.09, 17:44
      Spotykaj się z nim jak najczęściej zanim powiesz mu ,że Ci się podoba. ;d

• kicaj Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 26.10.09, 19:03
        Spotykam go czesto na przerwach czesto mamy z nim wf jezdzimy tym samym
        autobusem...
        eh...
        zyczcie powoedzenia ;d
        kiss
        kiss
        kiss
    • pinkpink ... 27.10.09, 19:18
      to tak. jak przechodzi obok Ciebie to tak lekko walnij go ramieniem. ale wiesz
      tak z czułością ;> no i jak będziesz szła dalej to od razu spójrz jak
      zareagował. jak się odwrócił i spojrzał na Ciebie to rób słodką minkę. ;P taką
      uwodzicielską. działa ;>
      • kicaj Re: ... 27.10.09, 22:01
        Uuu... to calkiem calkiem dobree.
        sprobuje, ze tez wczesniej na to nie wpadlam....
        dziekuje kiss
        • kicaj Re: ... 28.10.09, 19:02
          Moja kolezanka powiedziala ze on na mnie patrzyl jak kolo mnie przechodzil xd
          kisskisskiss
          • kicaj Re: ... 01.11.09, 20:34
            pomocy piszcie cos ! ! ! !
            • kicaj Re: ... 01.11.09, 20:34
              proszeee
              • kicaj Re: ... 01.11.09, 20:35
                mam u niego szanse? !
    • zuzannta Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 01.11.09, 20:59
      Dziewczyno nie bój się! To że do niego powinnaś zagadać nie znaczy, że masz się
      zaraz z nim umawiaćsmile Po prostu pogadajcie tak po koleżeńskusmile Wiem, bo byłam w
      takiej samej sytuacji;/ W 1gm. strasznie kochałam się w bracie mojego kumpla i
      jak wszyscy mówili mi, żebym z nim pogadała to ja się bałam... A teraz mimo, że
      nic nam nie wyszło jest takim moim bliskim kolegą. Dodam tylko, że ostatniego
      sylwestra spędziliśmy razem i na serio było świetniewink
    • th4ever Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 02.11.09, 14:49
      mozliwe mozliwe
      • kicaj Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 02.11.09, 15:29
        a co moze oznaczac to ze on teraz nie zwraca na mnie uwagi?
    • olive Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 02.11.09, 15:36
      A czego się boisz? Litości. scared
    • pozytywna.ja Rada xd 02.11.09, 15:38
      Jeżeli Rzeczywiście też go Bardzo Lubisz-
      Dawaj mu jakieś znaki xD
      Wtedy napewno 1 zagada .
      I nie bd się Krępowała (raczej )

Powodzenia ; - *
    • karoo007 Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 02.11.09, 15:42
      hmm... nie jestem znawczynią, ale chyba powinnaś dać mu do zrozumienia, że on
      się Tobie podobawink okazuj to, np. w gazecie pisało, że wystarczy żebyś
      poprosiła go o otwarcie puszki z colą itp. tzn. małe gesty, wielki wyniktongue_out
      powodzeniakiss
    • cullenoowa Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 02.11.09, 15:47
      o jessu.,
      sorry.
      ja powiem jak ja by m zrobuiła.
      jak by mi sięę kolo podobał to by m zagadała
      .
      tak wiem wiem,.
      mÓwiłaś że tego nie zrob isz,.
      ale jak on ci się podob aa to przełamiesz 'te całe' lody.; ]kiss
    • lolcia15 Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 02.11.09, 15:47
      Heh...
      Skąd ja to znam smile
      jest rok starszy i już wyszedł z gimnazjum sad
      też mi się podobał, ale coś mi się zdawało ze ja mu też...
      na disco jakoś tak dziwnie się koło mnie kręcił...ale koleżanka mnie odciągnęła na bok
      ciekawa jestem co by się stało smile
      a teraz jego brat jakoś tak dziwnie na mnie parzy tylko on jest rok młodszy ode mnie

a ty może załatw do niego nr tela i napisz...może faktycznie coś do cb czuje suspicious
      nie dowiesz się jak z nim nie pogadasz!
      POWODZENIA kiss
    • rasberry Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 02.11.09, 16:06
      No nie wiem ...
      Ale gdyby to była najprawdziwsza w świecie miłość to on jako chłopak powinien
      pierwszy
      do ciebie zagadać smile
      Ale pamiętaj !!! - nigdy nie udawaj kogoś innego niż tego kim jesteś staraj
      się być naturalna
      - to dziala!
      A moja historia o LLLL......OOO....VVV....EEE...
      powiedziałam psiółce (przyjaciółce a raczej ex psiółce sad sad ) w kim się
      zakochałam a kiedy się pokłóciłyśmy powiedziała jemu ( nie zdradzę imienia xD
      smirk ) o tym że ja go kocham i zaczęłam udawać że to nie prawda !!!surprised
      i... okazało się że on też się we mnie zakochał myślałam żę padnę ... A teraz????
      siedzę z nim w ławce ciągle ze mną gada na przerwach ... no i widzicie ? -
      byłam naturalna , nie bałam się go nie wstydziłam , poznał mnie jaka jestem
      naprawdę ... i to wpłyneło pozytywnie na to co czuję (miętę do niego) xD xD Xd
      Pozdro!!! kiss
    • eminem535 Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 02.11.09, 16:24
      Ja miałam tak samo wstydziłam się do niego podejść smile On zresztą tez i wtedy
      zdobył od kogoś mój numer i napisał do mnie czy możemy się spotkać zęby pogadać
      itd. a ja nie chciałam się z nim spotkać bo bym wstydziłam się z nim pogadać w
      cztery oczy big_grin Wiec napisałam mu swój numer gadu i tak zaczęliśmy gadać,aż w
      końcu po miesiącu spotkaliśmy się i normalnie gadaliśmy ze sobą.. no możne
      trochę się wstydziłam,ale nie aż tak bardzo jak wcześniej wink
      • dancegirl112 Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 02.11.09, 16:35
        Weź od niego nr telefonu, gg, albo od jego kolegitongue_out albo poproś kogoś komu możesz
        zaufac - lepiej, aby był to chłopak, żeby podszedł do niego i pogadał z nim o tobie.smile

Życzę powodzenia smilesmilesmile
        • kicaj Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 02.11.09, 20:05
          dzieki za rady xd
          bd informowac o postepach ;d
          kiss
          • kicaj Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 03.11.09, 15:53
            A co moze znaczyc ze on mi teraz nawet ''czesc'' nie mowie... sad ? ? ?
            • kicaj Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 04.11.09, 17:52
              Witajciekiss
              Moja mala historia z chlopakiem ;
              bylam w 4 klasie on wtedy chodzil do 6klasy.[rafal]
              bardzo mi sie podobal bo byl taki normalny i dojrzaly.
              interesujemy sie tym samym tzn lekkoatletyka.
              kiedys jego kolega powiedzial mi ze rafal mnie kocha
              a ja myslalam ze on zatuje i zaczelam sie smiac. . .
              pozniej slyszalam jak szeptali do siebie jak szlam 'o idzie twoja dziewczyna''
              o takich histori bylo wiecej np bylam jedyna osoba z 4 klas z ktora zatanczyl
              jedyna osoba z 4 klas ktora zaprosili- on i jego koledzy do nich do domku na
              zielonej szkole...
              A teraz jestem w 1 gim. on w 3 i wydaje mi sie ze on mi sie przyglada...
              jak ostatnio w autobusie koledzy mnie przytrzymali rzebym stala kolo nich to
              wiedzialam w jego oczach cien zazdrosci...

On mi sie naprawde podoba..
              Co mam zrobic i tylko mi nie mowcie za mam do niego zagadac bo ja tego napewni
              nie zrobie bo .. bo sie boje.. uncertain
              Pomocy ! ! !
              • selcia17 Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 05.11.09, 18:44
                2 lata to jednak ogromna różnica.!
                • carlain Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 05.11.09, 19:04
                  no to bierz go kobieto !
                  jeżeli on Ci się podoba a on to odwzajemnia !
                  powodzenia życzę !
                  : d
                  • kasiulqa999 Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 05.11.09, 20:59
                    hmm chyba najważniejsze żebyś była sobą i była naturalnasmile osobiście polecam gg i
                    poczucie humoru. Przepraszam kicaj, ze sie wtracam, ale moge opowiedziec cos swojego?
                    Tez zadaje sobie to pytanie co ty. Mam chyba od roku kolege, on juz chodzi do szkoly
                    sredniej, poznalam go przez przyjaciolke. Jak sie poznalismy to wogole na niego nie
                    lecialam, ale potem zaczelismy rozmawiac mamy wiele wspolnych tematow, oboje mamy
                    poczucie humoru. Ostatnio na gg spedzilismy ponad 2 godziny. az sie mama na mnie
                    wkurzyla i pytala z kim to tyle gadam. Oczywiscie belkotnelam jakies klamstewko. i wydaje
                    mi sie ze on tez mnie lubi, ale na nic wiecej nie moge liczyc bo jemu sie chyba podoba
                    moja przyjaciolkasciana. Ale on troche chamsko sie wobec mnie zachowuje bo pisze do
                    mnie, ze bedzie plakal kiedy zejde z gg i wypytuje sie mnie z kim rozmawiam, czy mam
                    chlopaka itd. sad życie to jedno wielkie gowno, musze sie przyzwyczaicsmileale chyba
                    goserce. musze dodac tez ze jestem niesmiala i z reguly tlumie uczuciasad. achh zreszta
                    po co ja to pisze? chyba musialam sie komus zwierzyc smile viva la forum kotka.pl smile swoim
                    przyjaciolkom sie nie zwierze bo.... nie, bo moze sie wstydze sad a zreszta tylko wam psuje
                    humor nara
                    • kasiulqa999 Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 05.11.09, 21:07
                      winkwinkwinkkicaj, cholernie cie przepraszam kiss sorki za te moje bzdurne i banalne zwierzenia.
                      Jesli moge ci cos poradzic, to to zebys kiedys porozmawiala z nim o lekkoatletyce, np. o
                      zblizajacych sie zawodach, czy jego wspanialym wyniku w biegu na 60 czy cos w tym
                      stylusmile najlepiej badz dla niego dobra kolezanka, a potem przyjaciolka, ktorej bedzie sie
                      zwierzalsmile. miedzy przyjaznia a miloscia cienka granicatongue_out wiec duzym plusem est wasze
                      wspolne zainteresowanie sportem. wazne zebyscie po szkole nie stracili ze soba kontaktu.
                      rozmawiaj z nim tak czesto jak tylko sie da. Na poczatku napisz cos w stylu hej tu (imie )
                      nie wiesz moze kiedy sa nastepne zawody lekkoatletyczne ?. Rozmowa sie rozkreci.
                      Naprawde! Wazne jest tez zebys wykazala sie dystansem do siebie i pochwal go tez
                      czasem. Życzę powodzenia i cierpliwosci, bo moja metoda nie gwarantuje
                      natychmistowych efektowwink
                      • kicaj Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 05.11.09, 22:47
                        kasiulqa999 kiss
                        dziekuje za rady ;d napewno sie przydadza. i wcale mnie nie zanudzilas wrecz
                        przeciwnie to bardzo ciekawe.. moze powinniscie tak szczerze porozmawiac ?
                        nie ma to jak forum kotka.pl
                        kiss
                        kiss
                        kiss
    • kicaj Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 07.11.09, 10:54
      proooszee .. .. .
      • kicaj Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 07.11.09, 10:55
        czy mam szanse czy on uwaza mnie za gooowniare?
        • invisible_95 Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 10.11.09, 23:38
          hej smile probuj do niego zagadac. Dobre sa rady kasiulqi999 popieram ;*** i
          powodzeniaserce
          • kicaj Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 11.11.09, 09:41
            No dziękuje za dobre rady. Dzis mam zawody i chyba on tez na nie pojedzie.
            Zyczcie szczescia i 3majcie kciuki smile
            kisskisskiss
            • kicaj Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 19.11.09, 18:31
              we ferie pojade z nim i innymi sportowacami na oboz do juraty na hel wink
              moze cos sie wydazy oO
              • kicaj Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 19.11.09, 18:31
                piszcie
                • kicaj Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 19.11.09, 18:32
                  licze na waskiss
    • justyna746 Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 02.01.10, 12:26
      Podobasz mu sie. Poproś jego kumpli o jego gg i sie go zapytaj.
    • slodkiporanek Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 02.01.10, 12:29
      Najpierw się uśmiechnij do niego.
    • miahania Re: Czy mi sie tylko wydaje ze ja mu sie podobam? 18.01.10, 16:10
      Cień zazdrości... jesteś romantyczna, a oni takie lubią. Nie jestem znawcą ale tak mi się
      wydaje. Uśmiex

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka