annie__ 16.10.09, 19:03 Co o nim myślicie ? Kiedy go polubiliście ? Za co ? Jak jest wasza ulubiona piosenka ? Ile macie jego plakatów? C o o nim myślicie ? Wszystko możecie o nim napisać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosalie Re: Michael Jackson 16.10.09, 19:08 plakatów mam kilka. zaczęłam słuchać po śmierci -,- jak reszta jego 'fanów' poniżej 25 roku życia. ja przynajmniej nie udaję. lubię go, ale nie wypisuje głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Michael Jackson 16.10.09, 19:08 A Piosenki to. Bad, Smooth Criminal, Dirty Diana, Black&White. Odpowiedz Link Zgłoś
rozowy_miso Re: Michael Jackson 16.10.09, 19:13 Ja na wszystkie odpowiedzi odpowiadam 0!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Re: Michael Jackson 16.10.09, 19:08 Nigdy nie byłam jego fanką. Nie przepadam za jego piosenkami. Słucham innego typu muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Michael Jackson 16.10.09, 19:15 Nie jestem jego fanką , nie mam plakatow itp . Fajne ma piosenki . Szkoda mi bardzo że zmarł Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Michael Jackson 16.10.09, 19:19 Lubię, nie mam ani jednej jego piosenki na MP3, zaczęłam słuchać po jego śmierci [*], najbardziej podobają mi się Black or White, Bad, Thiller może dlatego, że tylko tyle znam Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Michael Jackson 16.10.09, 19:20 teraz juz nie mam ulubionej pisoenki...kiedys mialam...ale kiedys... lubilam go prraktycznie zawsze...ale teraz po smierci jakos bardziej...a palkatow mam na peczki ale nie wieszam bo sciana nalezy do tokio hotel xP Odpowiedz Link Zgłoś
olka510 Re: Michael Jackson 16.10.09, 19:23 Moim zdaniem od jego śmierci zyskał mnóstwo fanów... A jak żył to mało kto go słuchał a teraz? Wszyscy, wszedzie MJ. Plakaty, artykuły itp. Denerwuje mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Re: Michael Jackson 16.10.09, 19:25 nie prawda że mało kto go słuchał xd wiesz ile on miał fanów przed śmiercią? Po śmierci to go zaczęły śłuchać nastolatki. Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ tylko piosenki. 16.10.09, 19:30 do kolesia nic nie miałałam, po śmierci jak puszczali jego piosenki na 4fun.tv, vivivie i radiu to polubiłam smooth criminal, bad, bille jean i beat it. wcześniej to było takie uhahah, znów ma damsie spodnie, uhahaha!. a teraz? oj, majkiel, jak ja go kocham! rest in peace. nagła miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: tylko piosenki. 17.10.09, 13:16 Nie interesowałam się nim...; ** Ale jego zachowanie wskazywało na to ,że miał złą rodzinę!! Ojciec go martretował..! no ludzie...; // Miał ciężkie zycie i mimo ,że go nie lubiłam teraz jest mi go żal...; ** [*] Odpowiedz Link Zgłoś