tysiiaa.a 17.10.09, 14:27 jakich chłopaków wolicie? chodzi mi o wygląd ,charakter ,mp "mądrych,wysokich,brunetów,w stylu skate"itp piszcie ;DD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tysiiaa.a Re: jOłł.;D 17.10.09, 14:31 mi podobają się najbardziej w tych troszkę dłuższych włoskach/ nie muszą być bardzo mądrzy ,ale to fajnie jak są jak ubierają się dość modnie to jeszcze fajniej tacy mniej więcej wysocy a oczka byle by były ładne,a kolor obojętny odpowiadajcie Odpowiedz Link Zgłoś
tysiiaa.a Re: jOłł.;D 17.10.09, 14:38 tysiiaa.a napisał(a): > mi podobają się najbardziej w tych troszkę dłuższych włoskach/ > nie muszą być bardzo mądrzy ,ale to fajnie jak są > jak ubierają się dość modnie to jeszcze fajniej > tacy mniej więcej wysocy a oczka byle by były ładne,a kolor obojętny > > odpowiadajcie i jeszcze taki słodkii i choć troche romantyczny,miły i bronii,fajnie się z nim gada itp Odpowiedz Link Zgłoś
incredible Re: jOłł.;D 17.10.09, 18:47 Mój przyszły mąż : Prince Michael I Jackson xDD Ogólnie to też lubię trochę dłuższe włosy (jak u Prince'a) ale nie takie ,żeby wyglądał jak menel . ;ddd Musi być mądry i mieć średnią powyżej 4.75 . xDDD Fajnie by było jak by się fajnie ubierał ,no ale jak nie ,to bym z nim poszła na zakupy . ;dd Musi być wysoki i mieć brązowe oczy . *______* Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: jOłł.;D 17.10.09, 14:36 hmm mój ideał.? bieberek. ;xx noo więc fryzurka taka jak bieberek. stylowe i wyluzowane ciuchy, średnia 3,0 słodki romantyczny.. yhh.. Odpowiedz Link Zgłoś
hermione Hm... 17.10.09, 14:39 Też nieco dłuższe włosy, najlepiej czarne. Oczy zielone bądź niebieskie. Mądry, jak najbardziej - tematy nam się nie będą kończyć. ;] Ubierać się może jak chce, byle nie te workowate spodnie, bo mnie to jakoś odpycha. Odpowiedz Link Zgłoś
tysiiaa.a Re: Hm... 17.10.09, 14:40 hermione napisał(a): > Też nieco dłuższe włosy, najlepiej czarne. Oczy zielone bądź niebieskie. Mądry, > jak najbardziej - tematy nam się nie będą kończyć. ;] > Ubierać się może jak chce, byle nie te workowate spodnie, bo mnie to jakoś odpy > cha. no co do tych workowatych spodni to mnie troche też ;D Odpowiedz Link Zgłoś
rozowy_miso Re: Hm... 17.10.09, 16:52 HAAAAAAAAAA a ja mam chłopaka i to jest idełał!!! Ma długie brązowe włosy, sliczne oczy, swietnie się ubiera ,chodzę z nim do klasy no i jeszcze ma srednią 3.40 Ahahahah!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sandrunka Re: jOłł.;D 17.10.09, 14:40 brunet piekne oczka poczucie humoru no i wiernośc Odpowiedz Link Zgłoś
tysiiaa.a Re: jOłł.;D 17.10.09, 14:41 sandrunka napisał(a): > brunet > piekne oczka > poczucie humoru > no i wiernośc wierność też ważna. a macie kogoś takiego już ,albo chociaż na oku? Odpowiedz Link Zgłoś
turbodymoman Re: jOłł.;D 17.10.09, 14:43 Moje ideały: Piotr Gąsowski, Zbigniew Wodecki, Maciek z Klanu. Odpowiedz Link Zgłoś
sandrunka Re: jOłł.;D 17.10.09, 14:46 turbodymoman napisał(a): > Moje ideały: Piotr Gąsowski, Zbigniew Wodecki, Maciek z Klanu. haha niezłe typy. Odpowiedz Link Zgłoś
sandrunka Re: jOłł.;D 17.10.09, 14:43 mam dwóch.. dominik i olek... mam dylemat ale spoksik ^^ jakoś se poradzę... Odpowiedz Link Zgłoś
kicaj Re: jOłł.;D 17.10.09, 14:44 Ja moze opisze chlopaka, ktory mi sie poodba a wioec ; Wysoki, wlosy na zel, niebieskie [piekne] oczy, styl spotrowy - luzny to najcudowniejszy facet jakiego spotkalam Buziam Odpowiedz Link Zgłoś
pauluskaaa Re: jOłł.;D 17.10.09, 14:44 Koniecznie musi być skate xD Najlepiej niebieskie oczy i koniecznie brunet xD Z poczuciem humoru i miły A i pasowałoby,żeby trochę inteligentny był xD A na oku no to mam takiego jednego Odpowiedz Link Zgłoś
elizzek Re: jOłł.;D 17.10.09, 14:57 ja tam lubię chłopaków z poczuciem humoru, z którym można się śmiać, może być blondyn lub brunet,wyskoki [bo ja też jestem wysoka],który nie bd mi rozkazywał Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 <3 17.10.09, 16:17 Najlepiej taki jak Justin <3 Ładny , miły , z poczuciem humoru , modnie sie ubiera , nie za maddry , ale też nie za głupi xD Hmm .... żeby mnie bronił , mówił prawde , i nie zdradzał , to te najwarzeniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
lilith Re: <3 17.10.09, 16:21 trudno powiedzieć zawsze stwierdzam czy ma to coś co mnie akurat interesuje xD ale prawdę mówiąc nie wiem co to jest <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ <3 17.10.09, 16:29 brązowe, czarne albo blond włoski, najlepiej dłuższe i kręcone albo całkiem prostem ; oo. i taki chudy, ale nie za bardzo i żeby mnie kochał i żeby lubił swoją teściową ;f. Odpowiedz Link Zgłoś
doomixd Re: <3 17.10.09, 16:38 raczej ciemnie włoskii, też dłuższe ;*** kolor uczu ? obojetne ; ))) miły, z ktorym mozna sie posmiac .. i musi miec proste, białe zeby ... to jest dla mnie wazne ; dddd na oku ? mam jednego ; p Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_sunshine Re: jOłł.;D 17.10.09, 16:53 www.kotek.pl/forum/02,3004,101472829,101472829,justin_bieber_co_o_nim_myslicie.html?wv.x=1 Odpowiedz Link Zgłoś
szyrafka Hmm.. Co by tu powiedziećć ... 17.10.09, 18:49 Brunetów może. Ale nie blondynów! x D Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: jOłł.;D 17.10.09, 19:36 mój ideał to; blondyn z dłuższymi włosami. modnie ubrany. jakiś szaalonyy itp.. a nie nudziarz który boi sie odezwać. zabawny, popularny. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia07 Re: jOłł.;D 17.10.09, 19:44 Dla mnie wygląd zewnętrzny ma małe znaczenie ale jeśli już mam podać swój "ideał" to najlepiej brunet bądź ciemny blondyn, wysoki, również najlepiej skejt. Jeśli chodzi o charakter i osobowość to oczywiście inteligentny, z poczuciem humoru. Odpowiedz Link Zgłoś