Dodaj do ulubionych

Wolicie piosenkę z harrego czy księżyca w nowiu?

17.10.09, 23:20
` nie lubię takiego
typu porównywań , ale jestem ciekawa
jaką piosenkę wolicie ;
moving mountains
piosenka
czy theme song
piosenka

` moim zdaniem obie są świetne, jednak ta , do harrego jest lepsza . większe emocję ,
więcej dreszczy na ciele xdd . i wgl dla mnie jest jak kołysanka , opowieść ... na początku
królewna jest szczęśliwa ze swoim księciem , potem w dniu ślubu jakaś zła macocha
zamyka ją w wierzy, książe ją ratuje, wydaje się że już będą żyć długo i szczęśliwie ale
niebezpieczeństwo nadal czyha . później księciu udaje się obronić królewne są szczęśliwi ,
kołysanka się kończy... wiem , dziwne skojarzenie . : >
Obserwuj wątek
    • misiek_o123 Re: Wolicie piosenkę z harrego czy księżyca w now 18.10.09, 11:43
      żadnej ;d
    • leesh Re: Wolicie piosenkę z harrego czy księżyca w now 18.10.09, 12:00
      Ja tam wole piosenke z Harrego ta z księżyca w nowiu wcale mi się nie podoba.
      • bucikowa Re: Wolicie piosenkę z harrego czy księżyca w now 18.10.09, 12:07
        jak zamykam o czy i słucham piosenki z harry'ego czuje cie jak w hogwarcie.
        Świat magii! Kocham to. Bez tego nie mogę żyć!
    • pariska65 Re: Wolicie piosenkę z harrego czy księżyca w now 18.10.09, 12:13
      z harrego pottera bo z księżyca w nowiu mnie przeraża xd
    • taylor_ Re: Wolicie piosenkę z harrego czy księżyca w now 29.10.09, 18:50
      ` piszcieee .
      • roseline Re: Wolicie piosenkę z harrego czy księżyca w now 29.10.09, 18:53
        ojej czołówka Harry'ego to piosenka mojego dzieciństwa! New moon też jest super,
        nie potrafię wybrać..
    • irreplaceable Re: Wolicie piosenkę z harrego czy księżyca w now 29.10.09, 19:01
      nic nie wolę ,
      • hermiona13 Re: Wolicie piosenkę z harrego czy księżyca w now 29.10.09, 19:03
        z Hp oczywiście ;D
        Jest świetna, bardzo mi się podoba ; )
        a New moon też fajna, ale nie tak jak z pottera ;p
        • kaila. Re: Wolicie piosenkę z harrego czy księżyca w now 29.10.09, 19:11
          z HP piwo
    • inna.xd Re: Wolicie piosenkę z harrego czy księżyca w now 29.10.09, 19:24
      obie są piękne wink
      • nikt. Re: Wolicie piosenkę z harrego czy księżyca w now 30.10.09, 17:37
        milion razy bardziej Theme Song. < 3
        a nawt miliard. X D
        czuję dreszcze, kiedy jej słucham.
        mam ją nawet na telefonie. ;d
        I serce Harry Potter.
        ta książka to całe moje dzieciństwo.
        czytałam ją milion razy.
        i mi się nadal nie znudziła.
    • rositta Re: Wolicie piosenkę z harrego czy księżyca w now 30.10.09, 17:50
      theme song bo jak słyszę te melodie, od razu mia sie ukazuje przed oczyma
      zaczarowany sufit w tej wielkiej salibig_grin
    • 07tofik Re: Wolicie piosenkę z harrego czy księżyca w now 01.11.09, 15:24
      Wiesz co mi też podobają się obydwie, może nawet ta ze zmierzchu jest odrobinę
      lepsza, ale ja jestem wielką fanką Harrego i tak jak tobie przechodzą mi przy
      niej dreszcze. Kojarzy mi się z Harrym i bardzo tą piosenkę lubię
      Obydwie są superkiss
      • toska_xoxo Re: Wolicie piosenkę z harrego czy księżyca w now 01.11.09, 15:31
        , hm , żadna, ; )
    • honesty_ Re: Wolicie piosenkę z harrego czy księżyca w now 01.11.09, 15:46
      Zdecydowanie ta do Harry'ego. Fajnie mi się kojarzy, z zimą, z Bożym Narodzeniem, z choinką
      ;d Po prostu wtedy przeżywałam okres fascynacji całym Hogwartem. ^^ Hahahah, tego się
      nie zapomina! xD
      • usmiech_slonca Re: Wolicie piosenkę z harrego czy księżyca w now 01.11.09, 15:52
        dla mnie ta z harrego pottera ma coś w sobie takiego przyciągającego , a może to
        wspomnienia z dzieciństwa , zaczarowany sufit w wielkiej sali i te sprawy
        stanowczo ją wole
    • malina96 Wolicie piosenkę z harrego czy księżyca w nowiu? 01.11.09, 15:55
      zdecydowanie piosenka z Księżyc w Nowiusmilejest pięknaserceserce
    • wand Stanowczo. 01.11.09, 16:01
      Kołysanka, nie wiem dlaczego tak ją nazywam, z Harry'ego Pottera jest czymś po
      prostu pięknym. Wiadomo, muzyka klasyczna zawsze budzi wielkie emocje, nic
      dziwnego, że tak jest i w tym przypadku.
      Bardzo ciekawe skojarzenie, mnie osobiście bardziej kojarzy się z kołysanką dla
      dziecka, które tak brutalnie zostaje pozbawione wszelkiego szczęścia. Po prostu
      od tak. Na początku Jest bardzo spokojna, tak jakby muzyka chciała powiedzieć,
      że wszystko będzie dobrze, niczego nie musisz się bać, ale potem temperament
      wybucha, ukazując tym samym zło, które nas otacza.
      Cudowna muzyka.
    • karola_483_th Re: Wolicie piosenkę z harrego czy księżyca w now 26.11.09, 14:04
      żadnej . xdd
      • elf97 Re: Wolicie piosenkę z harrego czy księżyca w now 26.11.09, 14:16
        z 'księżyc w nowiu'
        bardzo mi się podoba wink
        • shibuu_ hm... 26.11.09, 14:21
          Obydwie uwielbiam ale chyba jakbym musiała wybrać to bym wybrała tą z KwN serce
    • agati_1997 Harry . ;) 26.11.09, 14:19
      z Harrego Pottera suspicious
    • mandy_jonas Re: Wolicie piosenkę z harrego czy księżyca w now 26.11.09, 14:23
      Harry lepszybig_grin PObudza emocje^^

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka