sophie_sunshine 19.10.09, 16:09 wiecie...jeżdżę na deskorolce...nawet nieźle, tylko boję się, że na skateparku mogą mnie wziąć za jakąś laskę na pokaz...czy jestem nieśmiała?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnese Re: dziewczyna z deskorolką 19.10.09, 16:18 przejmujesz się niepotrzebnie. Podziwiam laski które jeżdżą na desce i szczerze Ci zazdroszcze ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_sunshine Re: dziewczyna z deskorolką 19.10.09, 16:24 wiecie...troche się kiedyś zbłąźniłam i to na oczach super gwiazdy :C Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: dziewczyna z deskorolką 19.10.09, 16:31 Masz fajnie..ja prubuję na tym jeździc ale się nie da!! Jesteś jedyna w swoim rodzaju Kolesie leca na takie dziewczyny jak ty! Jak ich łączy pewna cecha są Tb bardziej zainteresowani...; )) Ja np. idę czasami z kolegami pograc w piłkę...; PP I co mi tam! Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjaaa Re: dziewczyna z deskorolką 19.10.09, 16:52 nie przejmuj się : pp . ja też się bałam jak pierwszy raz pojechałam do skateparku xdd . i niepotrzebnie , bo poznałam dużo nowych przyjaciół Odpowiedz Link Zgłoś
charme Ojojoj <33 19.10.09, 16:36 Ty tam się już przejmujesz co inni sobie pomyślą...nawet jeśli Ci się sie uda,to co z tego? Tak mało dziewczyn jeździ na deskorolkach,więc i tak będą Cię podziwiać... Pozatym,jeśli to naprawdę lubisz,idziesz tam dla przyjemności,a nie dla pokazu . I nie jesteś nieśmiała,tylko troszkę zestresowana i naprawdę niepotrzebnie...będzie dobrze,uszy do góry ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
martagirl Re: Ojojoj <33 19.10.09, 16:46 wlasnie po co sie przejmujesz..po prostu idz se pojezdzij i sie nie przejmuj czy ci wyjdzie czy nie robisz to dla przyjemnosci a nie dla innych.. uwiesz mi jak nie ebdziesz sie przejmowac pewnie ci wyjdzie zajebiscie a chlopcy sami przyjda do ciebie..;DD Odpowiedz Link Zgłoś
trampolinka__ Re: dziewczyna z deskorolką 20.10.09, 19:34 Nie masz sę czym przejmować ... ;] Wiem, bo sama jeżdzę na desce ( już hoho chyba z 4 lata) i dobrze pamietam swój pierwszy wypad do skateparku ... ;] też się stresowałam, ale poszłam i nie żałuję poznałam duużo zajefajnych ludzi ... ;] Odpowiedz Link Zgłoś