kararock 19.10.09, 19:23 znacie???????????? mi sie podoba patrick jest ladniutki, a ten jego glos mnie powala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kardolina Re: Fall Out Boy 19.10.09, 19:36 podstawa ;] if i woke up next to you ;] to jest siwtene xd Odpowiedz Link Zgłoś
heroine Re: Fall Out Boy 19.10.09, 19:54 Fall Out Boy to ciacha ;DD uwielbiam Pete ;D a piosenki mają wszystkie zajebiste ;DD ale z nowej płyty to najlepsza jest chyba The (Shipped) Gold Standard. Odpowiedz Link Zgłoś
king_nothing Re: Fall Out Boy 20.10.09, 13:09 Nie znosze tych emo chłopaczków udających kogoś, kim nie są Jest masa lepszych zespołów w podobnych klimatach, a to jest po prostu mocny pop. Dla mnie nic godnego uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Fall Out Boy 21.10.09, 18:39 emo to raczej pete przypomina, ale reszta nie Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: Fall Out Boy 23.12.09, 18:00 Kocham ich! Cóż tu więcej mówić, mają świetne piosenki i tyle ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.benzedrine Re: Fall Out Boy 20.10.09, 20:48 Z nowego albumu najlepsza jest piosenka 20 dollar nose bleed z Brendonem Urie z PATD Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Fall Out Boy 29.11.09, 21:10 ja znam tylko 2 piosenki, i bardzo mi się podobają - I Don't Care i Dance, Dance. Fajne są ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Fall Out Boy 29.11.09, 21:31 bardzo dawno temu słuchałam. wszystko co było po infinity on high razem z tą płytą to zuo. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna13 Fall Out Boy < 3 29.11.09, 21:43 znam? uwielbiam ! < 3 mają zaje.biste piosenki. Mogę słuchać całymy dniami. Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: Fall Out Boy < 3 29.11.09, 21:46 kiedyś, kiedyś słuchałam, teraz nie. jakoś tak się zmienili, Pete obciąl włoski ;ccc starsze pioseneczki czasem sobie puszczam j.w. całymi dniami, ale tylko starsze, w tych nowych się odnaleźć nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
claudus. Re: Fall Out Boy < 3 30.11.09, 14:41 znam,lubię. wątpię aby mało osób nie znało tego zespołu ,dzięki Pete jest o nim całkiem głosno. tak na prawdę ,on jest chyba najbardziej kojarzony z zespołu. ogólnie nie mam teraz 'mani' na nich ,dlatego nie zagłębiam się w ich twórczosci jak na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: Fall Out Boy 30.11.09, 14:54 No jasne że znam,są super.Pete jest niezły.xd Odpowiedz Link Zgłoś
timestealer Re: Fall Out Boy 21.12.09, 15:27 Straciłam do nich sympatię przez trudną sytuację losową. Nie trafiają do mnie tacy, jacy są teraz: pop-rock i rzut na kasę, ale za czasów "Fall Out Boy's Evening Out With Your Girlfriend" czy "Take This To Your Grave" byli na prawdę fajni, bo prawdziwi. Mimo, że jak mieli wszystkie piosenki na jedną nutę, tak mają nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Fall Out Boy 21.12.09, 16:57 Oczywiście , że znam ! Uwielbiam ich ! Odpowiedz Link Zgłoś
anka2291 Re: Fall Out Boy 23.12.09, 18:03 są fajni ale aż tak bardzo jak ty to ja za nimi nie szaleje..Prawdziwa Fanka się tu rodzi...) Wesołych Świąt.. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Fall Out Boy 24.12.09, 20:07 Lubię ich xD Moja siostra ma ich dwie pierwsze płyty, i muszę przyznać, że chętnie z nią słucham. Co do Pete'a to nie pasi mi xd Wolę wokalistę. Ma w sobie to coś co rusza z miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Fall Out Boy 25.12.09, 14:58 @im_rebel, a skąd kochanie wytrzasnęłaś płytę "Fall Out Boy's Evening Out With Your Girlfriend"? Bo nawet w Anglii jej nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Fall Out Boy ! 24.12.09, 20:14 O, tak podzielam Twoje zdanie, Patric ma niesamowity głos! Ale z wyglądu trochę owca... Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Fall Out Boy ! 25.12.09, 14:48 haha znam ;p ale szczerze to mi się podoba tylko jedna ich piosenka I don't care zresztą niewiele znam ich piosenek xd Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: Fall Out Boy ! 25.12.09, 15:12 Kochałam ! ;p jakoś od 6 klasy poprzez 1 gim ;p a potem coraz mniej i mniej ;p pamietam ze bez końca słuchałam : "Pretty in Punk" , "7 Minutes in Heaven " , "Grand Theft Autumn .... " i ogólnie te piosenki z "From Under the Cork Tree" i "Take This to Your Grave"... eh wtedy słuchałam też " PATD" eh te czasy .Chociaz teraz juz nie podoba mi sie to co tworzą to mam sentyment bo fall out boy to pierwszy "mocniejszy" zespól jakiego słuchałam ;p .... Odpowiedz Link Zgłoś
bizzbee Re: Fall Out Boy 22.01.10, 13:40 no pewnie ,ze znam ;b i kocham całym sercem <lol234> Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Fall Out Boy 02.02.10, 16:48 FOB to jedna z moich pierwszych miłości. :3 Wielbię Infinity on High i Folie à Deux ale From Under the Cork Tree to ich najlepsza płyta. ogólnie to uwielbiam głos Patrica, jest, hm, odpowiedni. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
haru Re: Fall Out Boy 02.02.10, 16:54 ouu, znam. ale niezbyt lubię, tylko "i don't care" i jeszcze jakąś piosenkę. niespecjalnie utalentowani, ale ujdą w tłoku. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ stump oszedł. 03.02.10, 17:32 linczek. ciekawe, czyli nie mają tekściarza i wokalisty, pomijając to, że i tak są zawieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: stump oszedł. 03.02.10, 20:06 dobra, mój błąd, pete jest. a ostatnio nawet myślałam, czy patrickowi pasuje śpiewać czyjeś teksty, blablabla. :q no to stracili wokalistę i kompozytora, no. :dd Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: stump oszedł.(coś na pocieszenie-link) 03.02.10, 20:24 Szkoda, że odszedł, bo miał naprawdę fajny głos ;p i mam filmik śmiechowy. www.youtube.com/watch?v=-Nx9kZjXV48&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: stump oszedł.(coś na pocieszenie-link) 03.02.10, 20:33 ach, też o tym czytałam. teraz to dziwnie zabrzmiało, bo dżejni dała link, ale infomuzyka pozdrawia. c: dziwnie, że odszedł. nie mam pojęcia, czy wcześniej byli kumplami, czy grają razem tylko dzięki castingowi. jakby byli kumplami, sytuacja trochę niezręczna, tak czy siak, patrick był siłą napędową, głos miał najlepszy. o ile się nie mylę dzięki szmatławcom pokroju bravo, i tak już razem grać nie zamierzają, gdyby jednak postanowili znaleźć kogoś na wokal, na pewno byłby cienki z porównaniu do stumpa. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: stump oszedł.(coś na pocieszenie-link) 03.02.10, 20:43 wolę infomuzykę od onetowskiej muzyki. :33 mi ogólnie było dziwnie jak już trochę ogarnęłam się z tego zamiłowania emoskimi kapelkami, bo fob byli chyba najbardziej na siłę. od infinity on high. a chociażby takie i dont care to masakra, pomijając jakąśtam nienajgorszą melodię. teraz to już byłoby nic. jak się zawiesili, marne szanse, że wrócą. tym bardziej teraz. nie przebiją się. Odpowiedz Link Zgłoś
broken_heart Re: Fall Out Boy 03.02.10, 20:10 Znam i nawet słuchałam ale swierdziłam, że ich muzyka jednak do mnie nie dociera Jednak fanów serdecznie pozdrawiam bo chłopacy z owego zespołu robią całkiem dobrą muzykę Odpowiedz Link Zgłoś
emo_emilka Re: Fall Out Boy 03.02.10, 20:10 LuBiĘ iCh BoO PeTe JeSt EmOo TaK jAk jA ;* Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Re: Fall Out Boy 03.02.10, 20:28 Nie powiem , dają czadu . Ich muzyka mnie rozwesela ;^) Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Fall Out Boy 03.02.10, 20:28 w wieku dziewięciu lat po okresie słuchania tego, co przyszykowała mi papka z emitwiti, czyli britney spears, jessicę simpson, backstreet boys i własne płyty, w tym wielką płytotekę madonny, przez przypadek odkryłam fall out boy. to był mój pierwszy, rockowy zespół, chociaż to właściwie pop-rock. ściągnęłam trzy piosenki, bardzo mi się podobały i tak już zostało. rewolucji jakieś u mnie nie zrobili, ale sentyment mam. z piosenek najbardziej lubię beat it, właściwie cover michaela jacksona, coś o scenie i dens dens. c: Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah violet_ 03.02.10, 20:42 To ja byłam szybsza- w wieku ośmiu lat zaczęłam ich słuchać, po przejściowej fascynacji Avril Lavigne. I tak jak violet_ pozostał mi taki sentyment, mimo tego, że przerzuciłam się ostatnio na AC/DC. Moja ulubiona piosenka to ciągle Sugar We're goin' down xDD PS. Będę akurat w Warszawie na wycieczce kiedy będzi koncert właśnie AC/DC!!!! 500 metrów od nich [AC/DC] jest nasza kwatera !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: violet_ 03.02.10, 20:46 heyyeah, pozazdrościć. ja na asi-disi mogę tylko wybrać się w główce, o byciu tam pomarzyć. cholera, ale masz fajnie. a nie, nie mogę używać słówka fajnie, to kolokwializm. to pysznie, śpiewająco, cudownie, fenomenalnie, super. zazdroszczę. c: Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ @violet_ 04.02.10, 15:04 moi rodzice jadą na ac/dc. i nie chcą mnie zabrać. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
happysad1 znam i lubiem ! 03.02.10, 20:41 aaa ;d kiedys maialam maniee na ich punkcie ;d teraz juz mniej ale nadal slucham xd ;p Odpowiedz Link Zgłoś