fabiankowa 21.10.09, 16:56 prawdopodobnie będe nosiła okulary ;/ jestem krótkowidzem bardzo boje się że w okularach będe wyglądać jak nie powiem co... macie jakieś rady jak przestać się bać... może jakieś rady... nosicie okulary.? )) pocieszcie mnie pliss xD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
th4ever Re: okulary :/ 21.10.09, 17:12 ja musialam sie przyzwyczaic...i przyzyczailam sie...i niestety nosze...bo moja stara nie che mi pozwolic na soczewki x| Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: okulary :/ 21.10.09, 17:13 pocieszenie: okulary nie taka zła rzecz jeżeli znajomi naprawdę lubią cię to dla nich znaczenia nie ma jak wyglądać będziesz Odpowiedz Link Zgłoś
joluska16 Re: okulary :/ 21.10.09, 19:05 ja nosze okulary . nie jest tak źle . tak się przyzwyczaiłam że źle mi bez nich . okulary dodają uroku << jak mówi moja mama . dobierz sobie fajny kolor i będzie fajnie . Odpowiedz Link Zgłoś
sunsmile_ Re: okulary :/ 21.10.09, 19:35 ja musze nosic ale tylko do czytania ! . i komputera ! jak to moja okulistka powiedziała "w twoim przypadku czytanie jest szkodliwe " ! Odpowiedz Link Zgłoś
silly_girl Re: okulary :/ 21.10.09, 21:05 Ja noszę okulary , ale wolałabym nosić soczewki Nie martw się , jest tyle oprawek na pewno w jakiejś będziesz ładnie wyglądać ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: okulary :/ 21.10.09, 21:11 Laska , nie jęcz tylko sie ciesz że w ogole te oczy masz xd ;dd Okólary ostatnio sa bardzo modne ; dd u mnie w klasie taka jedna nosi różowe w kropki < 3 Nie nosi na przerwach tylko naklada w czasie lekcji ; d nie plaacz <3 tez chce noooosiiic ;d Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankowa Re: okulary :/ 21.10.09, 21:14 sysiek.! ale wiesz... ja nie chcę nosić okulalóf bo chcę chwalić się mojimi zielonymi tęcófkami xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDD xdd wybacz piłam liptona xD po nim mam odpały... xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: okulary :/ 21.10.09, 21:13 ja mam wszyscy z czasem sie przyzwaczają i ty też poźniej mozesz przejsc na soczewki Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_cerk Re: okulary :/ 21.10.09, 21:15 nie ma się czego bać, dobierz sobie fajne oprawki i będzie git, ja tez mam okulary i żyje Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywna.ja Re: okulary :/ 21.10.09, 21:19 Nie musisz się ich baĆ . Poproś np okulistę jak sam na zamówienie robi. Żeby zrobił ci takie obramowki co moja te takie modne . Nie wiem jak je nazwaĆ. Te takie Wielkie ;x Wtedy jeśli znają się na modzie bd cb podziwiaĆ Odpowiedz Link Zgłoś
szalona12 Okularyy ^^ 21.10.09, 21:22 ja nosze już od jakiś 3 lat i jest git,grunt to dobre oprawki, tylko jedno mnie wkurza,czemu zawsze jak je ściągne mam tzw. "wory pod oczami" ? Odpowiedz Link Zgłoś
scenesyll Re: okulary :/ 21.10.09, 22:18 Ja nie nosze okularów ale nie przeszkadzało by mi jakbym miała je nośić bo mi pasuje Okulary sa dla twojego dobra dobierz sobie takie oprawki jaki Ci będą pasowały ;D mogą byc np. w jakimś fajnym modnym kolorze Odpowiedz Link Zgłoś
voolgarna okulary :/ 22.10.09, 18:25 ja też tak robiłam, że zdejmowałam na przerwach i tylko na lekcjach miałam. ale wreszcie się uwolniłam i nosze soczewki ;d - tobie też polecam, wygodne i nie trudne ;d a jeżeli już okulary to wybierz jakieś fajne ktore ci bd pasowaly, facetka w zakladzie optycznym na pewno pomoze ci dopasowac [; Odpowiedz Link Zgłoś
lolciax Re: okulary :/ 24.10.09, 07:56 okulary są coool xdd szczególnie te takie wielkie te co gwiazdy noszą Odpowiedz Link Zgłoś