pauuli 21.10.09, 20:20 Lubię cheerleaderki , ale wszyscy mówią że cheerleaderki to plastiki i że jak nią będę to zrobie z siebie pośmiewisko . Mam w piątek casting i nie wiem co zrobić . Pleaseeee doradźcie . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roxx Re: cheerleaderki 21.10.09, 20:23 też to uwielbiam . XD i nawet do nich należe . : ) Odpowiedz Link Zgłoś
bloodsucker Re: cheerleaderki 21.10.09, 20:24 Nie wszystkie cheerleaderki są puste i myślą tylko o swoim wyglądzie. W zasadzie cheerleading to też sport . Jeśli chcesz to robić , to nie przejmuj się opinią innych i rób swoje Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: cheerleaderki 21.10.09, 20:25 Dajesz!Najzwyczajniej zazdroszczą takim osobą,bo są ''popularne'' i te pe.Pfff takimi niemotami to sie nawet nie przejmuj!Wywalcz se miejsce w tym w czym marzysz a udowodnisz im że walisz ich opinię.I nie wzruszaj sie tym co sądzą.Twoje życie,twoja decyzja.Ty tego chcesz i to sie liczy.Innym nic do tego.Zrób to Odpowiedz Link Zgłoś
buziaczek_16 Re: cheerleaderki 21.10.09, 20:29 Ja jestem cheerleaderką i nikt mi nic nie powiedział..;d I życzę powodzenia w castingu .. Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Re: Muzyka 21.10.09, 20:33 Doradzicie mi może jaką piosenkę użyć do układu , jakąś szybką ;D Odpowiedz Link Zgłoś
teska_th idź i im pokaż! xD 21.10.09, 20:35 będziesz się przejmować tym, co inni mówią? daleko nie zajdziesz! Idź na ten casting i pokaż im co potrafisz. Tak jak napisała tokio_hotel_483 tamte dziewczyny pewnie ci zazdroszczą a zobaczusz jak im szczena opadnie jak się dostaniesz! U mnie nie ma chearlederek a uwierz, że zrobiłabym wszystko, żeby być jedną z nich xD Ty masz taką szansę więc ją wykorzystaj! Powodzenia xD Odpowiedz Link Zgłoś
trampolinka__ Re: cheerleaderki 21.10.09, 20:37 Jak mieszkałam w Beverly Hills to należałam do cheerleaderek potem po przeprowadzce do Polski przestalam. No, ale jak wrócę do Stanów do chyba znowu się zapiszę, Po prostu lubię to ... ;] Jeśli masz taką okazję to korzystaj ... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Re: Dziękuje 21.10.09, 20:40 Nie wiem jak wamdziękować za te rady !. Bardzo , bardzo dziękii. A znacie jakieś piosenki które by mogły się nadać do takiego układu ? Odpowiedz Link Zgłoś
domimuza Re: cheerleaderki 21.10.09, 21:32 nie przejmuj się gadaniem. My w szkole już mieliśmy kasting i się dostałam u nas trzeba umieć szpagat, gwiazdę itp. Odpowiedz Link Zgłoś
misia19978 Re: cheerleaderki 22.10.09, 16:45 Ja sobie chcesz U nas są czilriderki Ale wiesz mnie to nie kręci ale dziewczyny są i to moje kumpele a jedna z nich to moja przyjaciółka i nie są żadnymi plastikami Odpowiedz Link Zgłoś
buziaczek_16 Re: cheerleaderki 25.10.09, 18:08 I jak Ci poszło na tym castingu? =) xD Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: cheerleaderki 26.10.09, 18:55 Gwen Stefani - Hollaback Girl Velvet (papier toaletowy) - Chemistry Run the Show . Mam nadzieję, że pomogłam ) Powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: cheerleaderki 26.10.09, 18:51 Szall tych co tak myślą ;\ ! . Lubię te jak im tam ; )) cheerleaderki .. Świetnie tańczą, ruszają się . W gim sie chyba zapisze :0 Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Re: cheerleaderki 27.10.09, 13:40 ;PPPP . Miałam dziś pierwszą próbe , bk była xd Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: cheerleaderki 27.10.09, 13:53 ja jestem cheerleaderką . ech, plastiki to za mocne słowo, aczkolwiek jest makijaż . Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Zgadzam się ;p 27.10.09, 13:57 Mam za tydzień występ i spojrzałam na te stroje xd ..... Odpowiedz Link Zgłoś
nasty Wrende. 27.10.09, 14:00 U nas są takie panienki, które skaczą dla kolesi z drużyny. To wredne suki i ohydne parapety. Obgadują każdego... wrrr... Kiedyś jednej "przypadkowo" przywaliłam z drzwi łazienki -,- Niech wiedzą, jak nimi gardzę. Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Re: Aha ; o 27.10.09, 14:02 OMG . No u mnie takich nie ma. Ale dobrze zrobiłaś ;d A jak ona zaeragowała jak dostała ? Zapiszczała jak lalka barbie czy co ;pp ? Odpowiedz Link Zgłoś
nasty Re: Aha ; o 27.10.09, 14:36 Zaczęła kląć, a w połączeniu z jej głosikiem to brzmiało wręcz komicznie... Ale nie miała na mnie dowodów, że zrobiłam jej krzywdę, bo przecież zrobiłam to "przypadkowo"... Odpowiedz Link Zgłoś
nasty Re: Aha ; o 27.10.09, 14:40 No i nie twierdze, że wszystkie takie są. U nas na pewno... z resztą cała szkoła [prawie] składa się z takich idiotek. Jeśli chodzi o część żeńską. Mnożą się jak króliki. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
bella_donna Re: cheerleaderki 27.10.09, 14:06 Nie powinnaś się przejmować tym co inni myślą. Rób co tylko chcesz. Osobiście sama należę do grupy cheerleaderek. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: cheerleaderki 27.10.09, 14:32 idz i nie przejmuj sie nimi wiem ze to trudne...ale postaraj sie na pewno sie uda...zobaczysz jeszcze bd Ci zazdrościć x) Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: cheerleaderki 27.10.09, 14:42 to idź i obal stereotyp ! ;3 jakbym ja bała się być mądra, bo jestem blondynką, to ku... -_- gdybyś nie poszła pokazałabyś jedynie, że ttak bardzo zależy ci na opinii, że się podporządkowujesz a wiesz komu na tym zależy ? plastikom ; q Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: cheerleaderki 27.10.09, 14:42 aam, sorki, za późno napisałam ; 3 ale nic, miłego cheerleaderowania xd Odpowiedz Link Zgłoś
pyska017 Re: cheerleaderki 27.10.09, 14:44 Sama jestem cheerleaderką i jestem normalna. Nie przeklinam, nie mam złych ocen, lubię się powygłupiać, pogadać na lekcji A że inni myślą że zrobię z siebie pośmiewisko to ja to olewam! Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: cheerleaderki 27.10.09, 17:05 u mnie w school nie ma czeerleadrek ale w gim do którego idę są, i na pewno pójdę na casting. LoVam tańczyć więc dlaczego mam nie spróbować. a ludźmi się nie przejmuj. Odpowiedz Link Zgłoś
angela3545 Re: cheerleaderki 27.10.09, 17:49 u mnie w szkole to jest własnie super rzecz )....jesli ktos chodzi na te zajęcia cheerliderki to ma szczęscie u nas jest taka babka ze nowramlnie nie da sie z nia wytrzymac ale sa takie super dziewczyny ze bomba * ja chodze i jest fajnie mimio ze jest wymagająca ale prawie zawsze pierwsze drugie miejsca zaprasz na www.flimero.pl Odpowiedz Link Zgłoś
angela3545 Re: cheerleaderki 27.10.09, 17:51 u mnie w szkole to jest własnie super rzecz )....jesli ktos chodzi na te zajęcia cheerliderki to ma szczęscie u nas jest taka babka ze nowramlnie nie da sie z nia wytrzymac ale sa takie super dziewczyny ze bomba * ja chodze i jest fajnie mimio ze jest wymagająca ale prawie zawsze pierwsze drugie miejsca zaprasz na www.flimero.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: cheerleaderki 27.10.09, 17:43 Wal ich . Mnie nie obchodzi to co mówią, to wcale nie jest prawda ;xx Odpowiedz Link Zgłoś
xxwariatkowoxx Re: cheerleaderki 27.10.09, 17:58 Może nie wszystkie są takie u mnie w szkole to są same pustaki xd nie zrobisz gdy bd umiała np: szpagata mostek i gwiazde żeby u nas się dostać trzeba było to umieć ! i tak wybierały po znajomości xd Odpowiedz Link Zgłoś