pauliska1212 22.10.09, 21:31 obchodzicie Hallowen.? co na to wasi rodzicie.? moi nic do tego nie mają, ale czytałam że niektórym nie pozwalają obchodzić bo to amerykańskie święto i bla bla bla. a jak jest u was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabrielle97 Re: Hallowen - rodzice.. ;d 22.10.09, 21:34 jak ja chodziłam na halloween z koleżankami to taka baba nam nic nie dała i jeszcze na nas nakrzyczała że co to jest żeby się za jakieś upiory przebierać czy jakoś tak/ a moja mama powiedziała że spoko żeby sobie spróbowała Odpowiedz Link Zgłoś
teska_th Re: Hallowen - rodzice.. ;d 22.10.09, 21:38 kocham hallowen! mam urodziny 1 listopada (blisko tego święta), i zawsze wyprawiam imprezę w "stylu hallowen" poza tym w szkole mamy dyskotekę i można się fajnie przebrać xD Odpowiedz Link Zgłoś
demiii Re: Hallowen - rodzice.. ;d 22.10.09, 21:42 ja co roku chodzę po domach, ale kiedyś jakiś mało rozgarnięty gościu myślał że to on musi wziąć cukierka od nas i zabrał nam z garść <żal> była przy tym kupa śmiechu, póki nie zapukałyśmy do jakiejś starej baby która zgorszyła się chyba widokiem dziecka przebranego za diabła i zaczęła mnie nawalać parasolką coś tam wrzeszcząc, chyba giń szatanie a co do twojego pytania to moim rodzicom to zwisa Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Hallowen - rodzice.. ;d 22.10.09, 21:48 Wychodzę gdzieś z przyjaciółkami Tyle nam wystarczy. No i wychodzimy oczywiście gdzieś na lody ,pizze... albo w tamtym roku zrobiłam urodzinowe przyjęcie ,tematem głównym było hallowen. Moi rodzice nie mają nic przeciwko temu żebym się przebrała itd. ;D ale i tak mówią ,że to nie Stany. ;D Odpowiedz Link Zgłoś