smile23 23.10.09, 23:20 Chodzi mi o to że prawie w połowy stacji radiowych jet Sexy Bitch a nie chick(jakoś tak się pisze).Wy też to zauważyliście czy tylko ja.Pozdro smile23 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smile23 Re: David Guetta ft Akon 23.10.09, 23:53 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee żyjecie Odpowiedz Link Zgłoś
seltsamgirl Re: David Guetta ft Akon 24.10.09, 00:02 o ja cie XD prosze cie to muza nie w moim typie ale moze komus innemu na tym forum przypadnie do gustu ^ ^ takie gó.no ;p że sluchac sie nie da łubu dubu jakies techno ; D Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: David Guetta ft Akon 24.10.09, 10:23 chyba się nie znasz na zasadach, jakie panują w muzycznym szołbiznesie. bitch by nie przeszło, wiesz co to znaczy w ogóle? więc zmienili na chick i tą wersje powysyłali w media. a ta druga zapewne jest na płycie czy coś. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: David Guetta ft Akon 24.10.09, 11:54 była też plotka że zmienili bo niby dziecka tego słuchali xdd było sexi bitch lepiej brzmiało. [ sexi su.ka ] sexi chick [ sexi kurczaczek ] czy coś takiego xdd Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: David Guetta ft Akon 24.10.09, 21:47 ta piosenka to taka gorsza wersja piosenek Calvina. takie jest moje zdanie. a ten tekst jest po prostu tragiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: David Guetta ft Akon 02.12.09, 16:25 nie słucham takiej muzy ale radio często u mnie leci więc powiem ci na spokojnie o co chodzi : W teledysku nie mogli dać przekleństwa { to bitch znaczy su.ka co jest przekleństwem, } więc zmienili na chick { nie wiem jak to sie pisze } ale w radiu mogą sobie dawać fucki i inne wiec pozostaje wersja pierwsza. Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: David Guetta ft Akon 02.12.09, 17:39 Ja zauważyłam Bo koleżanka powiedziała mi,że jest jakaś nowa piosenka Guetty to ściągnęłam ją i było "Sexy Bitch",a kiedyś patrze,że leci na Mtv,ale "Sexy Chick" Odpowiedz Link Zgłoś
selenagomez13 Re: David Guetta ft Akon 04.12.09, 10:08 nie zwróciłam na o uwagi . Ogólnie ta piosenka to dno , a teledysk ?? Niedługo dziewczyny będą nago występować ;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
magdabanda Re: David Guetta ft Akon 05.12.09, 16:59 Bitch to przekleństwo jakby więc nie mogli w telewizji, radiu dać bitch dlatego dali chick. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś