Dodaj do ulubionych

Taylor Swift - Fearless Platinum Edition!!!!

24.10.09, 17:35
Jak wiadomo Taylor wydaje 26.10.09 "Fearless Platinum Edition"!!!! W dniu dzisiejszym mamy już wszystkie piosenki z tej płyty i sądze że są fantastyczne! AŻ 6 NOWYCH PIOSENEK!!!! A wy co o nich sądzicie? Jak wam sie podobają i która jest najlepsza?
oto lista nowych piosenek:

1. Jump Then Fall
2. Untouchable
3. Forever & Always (Piano Version)
4. Come In With The Rain
5. SuperStar
6. The Other Side Of The Door

i sorki za zaśmiecanie forum jeśli o to chcesz mnie zaatakować ale sprawdzałam w wyszukiwarce i nie ma prawdopodobnie jeszcze takiego tematu smilejeśli się mylę to robię to nieświadomie wink
Obserwuj wątek
    • demi92 Re: Taylor Swift - Fearless Platinum Edition!!!! 24.10.09, 17:38
      i jeszcze okładka która nie zbyt zachwyca ale ok:

https://media.sawfnews.com/images/Entertainment/Taylor_Swift_Fearless_Platinum_Edition.jpg
      • missfunky :D 25.10.09, 12:20
        Ale okładka mi się nie podobasad dlaczego 1 płyty nie było w polsce a ta wersja
        fearless europejska mogli nie robic bo wersja usa ma lepsza okładkeuncertain
    • trouble Wreszcie xD 24.10.09, 23:06
      Udało mi się już dziś z rana przesłuchać wszystkie piosenki i są boskie xD
      Znam już tekst wszystkich na pamięć praktycznie.

Jump Then Fall - moja ulubiona na równi z TOSofD, no, może troszkę bardziej wink
      Untouchable - podobała mi się wersja akustyczna, a i do tej nie mam zastrzeżeń
      F&A (Piano Version) - booooskie, fajnie, że zawarła w tym te powtarzające się
      "back of, baby, back of', co śpiewa na koncertach, a w pierwotnej wersji tego
      nie było
      Come in with the Rain - słyszałam już dość dawno, ale wciąż mi się podoba,
      cały czas nucę ją sobie pod nosem
      Superstar - dlaczego, kiedy ją słyszę myślę, że śpiewa o Joe? ;/ Poza tym jest
      niezła xD
      The Other Side of the Door - świetna, świetna, świetna... Taka słodka, trochę
      w stylu starej Taylor - 'Our Song' i te klimaty wink
      • demi92 Re: Wreszcie xD 25.10.09, 12:13
        no dokładnie ja też już wszystkie znam na pamięć smile chciaż nie umię się zdecydować która jest najlepsza wink ale wielkie na mnie wrażenie zrobiło F&A w nowej wersji smile własnie je słucham serce sliczne jest też Jump then fall takie... sama nie wiem takie szczęsliwe i wesołe wink

widze ze lubisz trouble takie zespoły jak ja smile min Gloriana serce
    • rosalie Re: Taylor Swift - Fearless Platinum Edition!!!! 24.10.09, 23:07
      fajnie. ale jakoś tak mało.
    • missfunky Re: Taylor Swift - Fearless Platinum Edition!!!! 25.10.09, 12:18
      Ales wczesnasmile Ja tez się cieszę smile kupie sobie jak bedzie w polsce na razie w
      sieci jest tylko 30 sec tych piosenek oprócz coveru untouchable Są niesamowite i
      jump than fall tez słuchałam na Yb jestsercebig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka