niesmaczna Severus Snape < 3333333333333333333333333333333333 17.04.10, 12:24 i Draco ; ** *,* Odpowiedz Link Zgłoś
laseczka54 Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 18.04.10, 16:11 Najbardziej hermiona jest taka fajna ! :] Odpowiedz Link Zgłoś
imnotaprincess Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 18.04.10, 19:43 No więc Hermiona, Ron, Snape (będe nieorginalna ;P), Hagrid, bliźniacy - za poczucie humoru Odpowiedz Link Zgłoś
imnotaprincess Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 18.04.10, 19:44 a no i oczywiście czarny charakter Draco Odpowiedz Link Zgłoś
dream_ Ulubiona postać z Harrego Pottera 18.04.10, 19:49 Hermiona. i Snape. jestem dziwna. wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lily_luna Ulubiona postać z Harrego Pottera 18.04.10, 20:29 Zdecydowanie Fred i George! Ich teksty po prostu mnie rozwalają. Odpowiedz Link Zgłoś
kill_me Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 18.04.10, 20:34 Malfoy.. i nie wiem dlaczego. Mam jakiś sentyment do ''złych'' postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 28.06.10, 13:05 Ja mimo ,że przeczytałam wszystkie cz. Harry'ego Pottera nie mam ulubionej postaci. W ogóle ta książka teraz wydaje mi sie daremna. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 28.06.10, 13:29 Bliźniaki - za wręcz powalające poczucie humoru i za to, jak sobie poradzili z Umbridge. Syriusz - miałam od zawsze do niego sentyment, chciałabym mieć takiego powariowanego ojca chrzestnego noi oczywiście Harry - oddany przyjaciel jak mało kto. Odpowiedz Link Zgłoś
grloulie Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 28.06.10, 13:39 Hagrid, bo on jest taki kochany Pomaga im, jest dobry , sprawiedliwy. No i to jego zamiłowanie do niegroźnych zwierzątek..;D Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 28.06.10, 13:45 nie mam jednej ulubionej. zacznę od hermiony granger. dlaczego ją lubię? bo jest podobna do mnie : D kurczę, ale wytłumaczenie. po prostu rozumiem każde jej zachowanie, posunięcie i utożsamiam się z nią. następnie wesleyowie - ron, fred, george, molly, artur. zawsze mnie bawią, w szczególności bliźniaki : ) remus lupin. według mnie jest wyważoną osobą, dobry autorytet, a pomimo to potrafi złapać dobry kontakt z uczniami. po prostu idealny nauczyciel! luna lovegood. jest urocza przez tą swoją dziwność. bawi równie dobrze co wesleyowie. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkogorzka Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 28.06.10, 14:03 będzie tego dużo. Harry-nie wiem czemu. Po prostu go uwielbiam i już. Hermiona-dlatego, że ja przypominam. I tak jak ona lubię spędzać czas z chłopakami. Fred, George-są świetni. i zabawni Severus Snape-po rozdziale Opowieść Księcia nie da się go nie lubić. Taki biedny, pokrzywdzony, który zakochał się z złej osobie, i przez pewien czas stał po złej stronie. Draco-Niby cyniczny, a jednak jakieś uczucia miał Voldemort-lubię czarne charaktery James-za poczucie humoru. i za to, że jest ojcem Harrego Syriusz-Jakoś go lubię. Za wszystko Lupin-to samo Weasleyowie-Nie chcę mi się pisać wszystkich imion. Za to, że dali Harremu poczuć odrobinę ciepła rodzinnego, którego nie miał u Dursleyów Zgredek-Śmieszny. I uwielbiał Harrego. Miał na uwadzę jego dobro Zakon Feniksa-Nie będę wypisywała wszystkich. Dlatego, ze walczą w obronie dobra Dumbledore-On naprawdę kochał Harrego. I mimo, że wszystko zagmatwał to wszystko dobrze się skonczyło Minerwa McGonagall-niby sztywna pani profesor z zasadami, ale potrafiła okazać uczucia Luna-Świetna. Dzięki niej polubiłam charpaki krętorogie, gazete żongel i wiele innych Nevil-fajny, pyzaty chłopiec. Ginny-dziewczyna Harrego. Zakochana w nim po uszy. I jest jeszcze wiele postaci, które uwielbiam <3 Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 28.06.10, 21:04 Ja bardzo lubię postać Syriusza Blacka. Był taki dobry dla Harry'ego. Szkoda tylko, że umarł. Bardzo płakałam przy momencie jego śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
castiela Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 28.06.10, 23:58 Draco i Severus. Muszę tłumaczyć za co? Odpowiedz Link Zgłoś
cukierek_ Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 29.06.10, 17:12 Ja uważam, że najlepszy jest Snape. Taki tajemniczy itd. Podoba mi się postać Hermiony, Dursleyów, szczególnie Dudley'a i Zgredka. Ale najlepszy Severus Odpowiedz Link Zgłoś
the_lia Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 04.07.10, 14:55 Jest ich bardzo,bardzo duuuużo ^^ Ale ci najważniejsi : -Hermiona -Luna -Ron -Draco -Fred&George -Cedric -Bellatrix -itd Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_kremik Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 04.07.10, 23:33 Ja najbardziej lubie Zgredka bo jest słodki i taki uroczo głupawy... jak ja... Odpowiedz Link Zgłoś
eileen... Belluś i Sev ;** 05.07.10, 18:48 Oczywiście Bella i Sev Bellatrix kocham bo to wspaniała i barwna postać, natomiast Snape'a za jego historię, na której za każdym razem ryczę xD Po za tym często biorę jakiś tom hp i przerzucam kartki w poszukiwaniu tekstów Belli lub Seva Oni są cuuuudni Odpowiedz Link Zgłoś
mala661 Re: Belluś i Sev ;** 06.07.10, 19:28 Uwielbiam : panią Weasley, Tonks, bliźniaków, Rona, Lunę, Severusa, Lupina, Hermionę, Syriusza, Ginny, Dracona.. Hagrida ! <33 Nie wiem czemu ich tak lubię.. Tak po prostu za ich inność ! Wszyscy, którzy czytali HP porównują mnie do Ginny.. Odpowiedz Link Zgłoś
danonek Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 06.07.10, 23:19 Hermiona ;D lubię ją bo jest trochę przemądrzała, i taka naturalna mi się wydaję Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 07.07.10, 16:29 Harry, bo jest odważny i śmieszny Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: czarne charaktery 07.07.10, 16:35 Voldemort, Draco Malfoy, Severus Snape, Bellatrix A dlaczego?? Hmmm po prostu lubię czarne charaktery....moim zdaniem Draco Malfoy jest dużo ciekawszą postacią niż taki Harry... Odpowiedz Link Zgłoś
butelka128 Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 07.07.10, 16:34 Hermiona zawsze miałam na jej punkcie małego bzika lubie ją ze względu na tę jej przemądrzałość lovee foreverr. Odpowiedz Link Zgłoś
blood_ <3 07.07.10, 16:52 uwielbiam Hermione i Malfoya ;D No i oczywiscie F. i G. Weasleyow ;P Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: <3 08.07.10, 09:40 George i Fred w. - Bo kocham ich poczucie humoru < 3 Ginny Weasley - Bo jest fajna < 3 Harry Potter - Po prostu go lubię < 3 Syriusz Black - Bo jest pokręcony < 3 Luna - Bo jest tak głupia, że aż fajna < 3 Draco Malfoy -Bo kocham czarne charaktery Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: <3 08.07.10, 09:42 e zapomniałam o Tonks, Hagridzie i Dumbledorze < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
demilovatocool Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 08.07.10, 09:44 Harry sama nie wiem czemu Odpowiedz Link Zgłoś
lalula005 A musi być jedna? 08.07.10, 10:17 Uwielbiam Malfoya. Jeden z tych 'złych', niezaradny, ale i niebezpieczny. Dodatkowo uwielbiam Feltona. Harry'ego cenię za odwagę. Lubię bardzo jego postać, bo .. to Harry. Jego postać jest tak wykreowana, że nie potrafię jej nie lubić. Odpowiedz Link Zgłoś
suza Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 08.07.10, 10:19 Syriusz Black rozpłakałam się jak umierał xD a tak po za tym to Hermiona tak po prostu ją lubię Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 08.07.10, 10:24 Hermiona - mądra Ron-te jego teksty wymiatają Bliźniacy- no to są po prostu bliźniacy , nie trzeba więcej pisać Draco - oczka jego ) Harry- no bo jest odważny Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 08.07.10, 10:32 Snape i Hermiona, a to wszystko za sprawą pewnego fanficka Oprócz tego jeszcze cała rodzina Malfoy'ów, Bellatrix, no i Voldemort xD O, i Lupin razem z Tonks Odpowiedz Link Zgłoś