dominika100 24.10.09, 21:27 Czy lubicie gwiazdki Disneya? Jesli lubicie to która najbardziej, a jeśli nie to która najgorzej nie lubicie. Ja nie lubie i najgorzej nie lubie Seleny Gomez Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taylor_ Re: Gwiazdki Disneya 24.10.09, 21:55 ` lubię , nie obchodzi mnie że nastała taka 'moda' na bycie ich antyfanem . miley jest naj . chyba zawsze tak będzie . a potem demi , ale nie jestem jej fanką . ja także nie lubię , wręcz nie znosze seleny . pozdro . Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Gwiazdki Disneya 24.10.09, 22:00 Hmmm...z Disneya nie cierpię jak psów Zanessy Efron i Hudgens boże żal mi tych dzieci, nie przepadam także za Miley reszta ujdzie...; )) Odpowiedz Link Zgłoś
paula001 Re: Gwiazdki Disneya 24.10.09, 22:03 według mnie najlepsze gwiazdki disneya to ashley tisdale, miley cyrus, emily osment. Ja najbardziej lubie ashley i emily są takie inne nie robią skandali żeby być popularnym są po prostu sobą. miley to ma TERAZ dobrą muzykę. reszta jest skończona a najbardziej selena ją to powinni w bunkrze zamknąć! Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Gwiazdki Disneya 24.10.09, 22:11 U mnie jest ranking na mężczyźni i kobietay Mężczyźnio : Zac Efron niepowtarzalnie A kobiety 1. Miley Cyrus ;** potem pełno miejsc dalej...... Ashley tisdale, Vanessa Hudgens Najgorsi to Selena i Demi Odpowiedz Link Zgłoś
zakazany.owoc Re: Gwiazdki Disneya 24.10.09, 22:14 Nie wiem co wy macie do Demi i Seleny ? : - // Osobiście Seleny też nie lubię, ale Demi to co innego. Ma świetny głos ( o wiele lepszy niż inne gwiazdki Disneya ) Cudne piosenki i jest śliczna : - )) Not wg mnie jest Swift !!! Odpowiedz Link Zgłoś
x_inka_x Re: Gwiazdki Disneya 24.10.09, 22:33 Lubie gwiazdy disneya najbardziej Vanesse i Selene. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Gwiazdki Disneya 24.10.09, 22:13 Nie rozumiem jak można nie lubić najgorzej ale dobra Ja też nie lubię Seleny ani Demi ani Dżonasków ani Sprałsów, no z Disney'a to lubię tylko Miley ;D Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: Gwiazdki Disneya 24.10.09, 22:13 nie przepadam za słodkimi filmami i serialami wiec zbytnio ogólnie za disneyem nie przepadam.to moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Gwiazdki Disneya 24.10.09, 22:22 ` widzę że selena jest najmniej lubiana z disneya ; > ah ktoś napisał że taylor jest z disneya . to nie prawda . swift nie pochodzi z tej wytwórni ! Odpowiedz Link Zgłoś
piegusek Re: Gwiazdki Disneya 24.10.09, 22:26 Ja tam uwielbiam Miley i Jonasów . : D a do Seleny to normalnie słów mi brak . : / najgorsza z tego Disneya jest . Odpowiedz Link Zgłoś
milunia3000 Re: Gwiazdki Disneya 24.10.09, 23:54 Ja je podziwiam! Niewiem czemu są tak nie lubiane przez niektórych :\ A Mimi ulubionymi gwiazdkami Disneya są Jonas Brothers. A co do Seleny to mówicie tak, bo... właściwie to sama nawet niewiem. Ona jest bardzo ładna, działa charytatywnie, ma wielu przyjaciół, hmmm... tylko zazdrościć Pzdr dla fanów Odpowiedz Link Zgłoś
meg_cullen Re: Gwiazdki Disneya 24.10.09, 22:27 też nie lubie Seleny wręcz jej nienawidzę jedyne "gwiazdki"jakie z stamtąd znoszę to Jonasi Odpowiedz Link Zgłoś
klakierzyca O____O 24.10.09, 22:31 ja nie lubię żadnej gwiazdki disneya i nigdy nie lubiłam. przereklamowane... wszystko jest takie na pokaz i sztuczne... Odpowiedz Link Zgłoś
aitii gwiazdy... 24.10.09, 22:35 najgorzej nie lubie - fajne stwierdzenie xD Nie przepadam za nimi, ale niech robią swoje, niech spełniają swoje marzenia. Mi to nie przeszkadza, chociaż prawda jest taka, że niektóre nie potrafią się odnaleźć w show-biznesie. Odpowiedz Link Zgłoś
aitii Re: gwiazdy... 24.10.09, 22:40 Ale Jonasi i Miley mnie wkurzają xD Bo, oni mają tam jakis talent, umieja grać i śpiewać. W przypadku pierwszych, to totalnie się, że tak powiem "sprzedali". No, bo jak można zrobić serial na podstawie swoich doświadczeń, wydawać gazete o własnym zespole itd. Moim zdaniem to przesada. A w przypadku tej drugiej denerwuje mnie, że tak strasznie chce zwrócić na siebie uwage. Te "prywatne" zdjęcia, głupie miny na galach i inne tam afery. Tyle na dziś, dobranoc xdd (ja wiem, że jestem pełna sprzeczności, ja wiem ^^) Odpowiedz Link Zgłoś
alicens Re: Gwiazdki Disneya 24.10.09, 22:37 Ja tam często oglądam disney'a, są tam super seriale itede..... bo przynajmniej są w nich wskazówki dotyczące życia. Zdecydowanie lubię Miley Cyrus!!! A nie lubię.... hmmm... Demi. Ot takie moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
martussa Re: Gwiazdki Disneya 24.10.09, 22:47 Ja lubie niektóre. Nienawidze Zaca i Vanessy oraz Hanny montanny, ale za to uwielbiam Miley Cyrus, Selene Gomez Emily Osment, Jake T. Austin, Mitchel Musso, nawet nawet demi Lovato i tifanny thorton (ze Słonecznej Sonny xD). I to tak najważniejsi pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Gwiazdki Disneya 24.10.09, 22:53 w sumie nie mam nic do żadnej gwiazdki disneya. ale nie lubię za bardzo Miley Cyrus ,wkurza mnie jej zachowanie i twarz. -.-'' _______________________________________ forum jest po to ,żeby pomóc w problemie etc. a nie pisać o niczym jak np: jaka u was jest pogoda.-.-'' Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Gwiazdki Disneya 24.10.09, 23:04 A teraz zaczęłam słuchać radia kotek.fm i lecą piosenki ,aż w końcu słyszę coś fajnego zastanawiam się co to może być a tu Demi Lovato i Selena Gomez. haha. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
patrzcie_ludzie Re: Gwiazdki Disneya 24.10.09, 23:14 Miley Cyrus - znakomita piosenkarka i aktorka . Demi Lovato - znakomita piosenkarka trochę gorsza aktorka. Selena Gomez - słaba piosenkarka dosyć dobra aktorka Vavessa Hudgens - dobra piosenka i aktorka Ashley Tisdale - znakomita piosenkarka i aktorka . Mogę tak wypisywać w nieskończoność jednak lubię najbardziej MILEY CYRUS . Okej jest też DEMI LOVATO . nie nawidzę SElENY GOMEZ Odpowiedz Link Zgłoś