elwira..aa 25.10.09, 15:14 Mam okropne imię Elwira. Nienawidzę jej..<ble ble>[!] Znacie może jakieś ksywki..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nastolatkak93 Re: Okropne imię 25.10.09, 15:18 co wy wszyscy macie z tymi imionami, masakra ale macie kompleksy....wszyscy tylko zakładają takie watki... Odpowiedz Link Zgłoś
zelkusia Re: Okropne imię 26.10.09, 19:32 ja tam lubie swoje imie i drugie też : Patrycja Magda a ksywki to może Elwi, Elwiś moim zdaniem Elwira to fajne imie ... Odpowiedz Link Zgłoś
najaranatoba Re: Okropne imię 25.10.09, 15:20 Nie prawda nie jest okropnee. mi sie bardzo podoba imię Elwira . ; )) Moja koleżanka ma tak na imię ja na nią mówię .: Elwi, Ełwiłka, Elwirka . ; )) . to ja mam okropne imie : Angelika. ;/// . Odpowiedz Link Zgłoś
smile23 Re: Okropne imię 25.10.09, 15:57 najaranatoba napisał(a): > Nie prawda nie jest okropnee. > mi sie bardzo podoba imię Elwira . ; )) > Moja koleżanka ma tak na imię ja na nią mówię .: Elwi, Ełwiłka, Elwirka . ; )) > . > to ja mam okropne imie : Angelika. ;/// . Ja mam imieniczkę na kotku tez mam na imię Angelika no fakt Angelika brzydkie imie,Elwi fajne by było Odpowiedz Link Zgłoś
milka55988 Okropne imię 26.10.09, 19:36 hmm może Ell.;P lub ElwuŚ; p Elwi albo coŚ wgl nie ziązanego z im. Odpowiedz Link Zgłoś
inna_97 : ] 25.10.09, 15:23 Ewi. ____<br /> Ale ja mam okropne imięę...Nie wcale nie mam okropnego.! Ludzie! Bądźcie optymistami! A moje imię to Rita.x D Inne. Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: : ] 25.10.09, 15:29 Ja się nazywam Nela XD Mnie się tam podoba... A co do Elwiry... może... Irina? XD Odpowiedz Link Zgłoś
colors Re: : ] 25.10.09, 15:30 No nie . 1783243583495 wątek o imieniu ; / ! Dajcie sobie spokój ! nie pasuje wam to sobie je zmieńcie ... wolałabyś mieć np. na imię ; Warcisława ? . albo Kunegunda ? . Jakbyście nie miały większych problemów .! Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: : ] 25.10.09, 15:52 colors napisał(a): > No nie . 1783243583495 wątek o imieniu ; / ! > Dajcie sobie spokój ! nie pasuje wam to sobie je zmieńcie ... > wolałabyś mieć np. na imię ; Warcisława ? . albo Kunegunda ? . > Jakbyście nie miały większych problemów .! Ja tam bym chciała się nazywać Kunegunda... lol XD Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 ; x 25.10.09, 15:32 Nie no żal ! Teraz wszyscy bedą te wątki robic ;x ELwira ... u mnie gadają w szkole na taką jedną `elvis elf elwisia .... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: ; x 25.10.09, 15:37 Zastanawiam się jeszcze ile takich wątków powstanie... Myślę, myślę.. że duuużo... Hello, czy są tu jacyś optymiści, którzy nie użalają się nad swoim losem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: ; x 08.11.09, 15:03 paulinusia4 Ja nie użalam się nad sobą. A wy z tymi imonami to już przestańcie "mam takie starszne imię, ble ble ble". A co nas to obchodzi? Jak Ci się nie podoba to podziękuj rodzicom i zmień je. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowa96 Re: ; x 25.10.09, 15:39 weź , Stanisława jest brzytkie a nie twoje ;p albo weź ja mam okropnę kasia mowią na mnie czasem kwasia ;< , Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: ; x 26.10.09, 19:01 Zgadzam sie z zSyśkiem . Jak skończysz 18-tke to sobie zmienisz . I w ten sposób popełnisz ogromny błąd . Hmm..masz orYginalne imię ..co ty babo chcesz ! Odpowiedz Link Zgłoś
girl_x33 Re: Okropne imię 25.10.09, 15:46 Elwira nie jest złym imieniem. Stasia, Genia, Wiesia, Linda, Kunegunda to są dopiero okropne imiona. Gdybym miała Twoje imię chciałabym, żeby mówiono mi - Ewiś, Elwircia, Wircia ;D Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: Okropne imię 25.10.09, 15:58 A ja mam Dominika- wszyscy mówią, że za długo się je wymawia i mówią do mnie Domiś, Doma i Domka A twoje imię wcale nie jest złe! A może wezmę sobie takie na bierzmowanie... I się nie przejmuj Zaakceptuj ksywkę, którą nadadzą ci znajomi, byleby tylko nie była złośliwa Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_ Re: Okropne imię 25.10.09, 15:59 wcale nie jest takie zle! sa gorsze, tak jak wyzej a moga mowić na Ciebie...moze Ewcia? (nie umialam nic innego wymyslic;pp) Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_ Re: Okropne imię 25.10.09, 15:59 "tak jak wyzej" bez zadnej obrazy, chodzilo mi o podane przyklady Odpowiedz Link Zgłoś
amylee Re: Okropne imię 25.10.09, 16:03 piszecie, że okropne i w ogóle, a tak naprawdę chodzi tylko o to, żeby ktos was dowartościował i powiedział 'nie prawda, masz super imię!' a weźcie idźcie. Odpowiedz Link Zgłoś
theblackone. Re: Okropne imię 25.10.09, 15:57 Możesz mówić, że masz na imię Ela. Albo używać drugiego imienia. Chociaż ja uważam, że Elwira to piękne imię. Oryginalne, w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Nie takie pospolite jak Ania czy Ewa. Odpowiedz Link Zgłoś
sweety_miley Hmmm.... 25.10.09, 16:14 Ty masz bardzo ładne imię..!U mnie w szkole nikt tak sie nie nazywa!Ja to mam dopiero okropne...Klaudia xD I bardzo chciałabym mieć na imię Vanessa bo tak moja koleżanka ma..!PZDR... Odpowiedz Link Zgłoś
amylee Re: Hmmm.... 25.10.09, 16:17 a ja powiem szczerze, że to imię (Elwira) brzmi mi jak imię jakieś wiedźmy, która ma kruczy nos i lata na miotle... ale to tylko moje skojarzenia. przecież to jasne, że nikomu się jego imię nie podoba, to po co milion razy zakładacie wątki, a potem wzajemnie piszecie sobie jak to się wam imiona koleżanek podobają? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kazia Re: Okropne imię 25.10.09, 16:16 oj weźcie przestańcie się tak użalać! W każdym imieniu można doszukać się czegoś fajnego, oryginalnego! Liczy się przede wszystkim charakter, od tego jaki Ty Elwiro masz charakter, od tego ludzie będą Ci dawać ksywki! Ludzie na świecie są chorzy ta straszne choroby, tracą domy i ukochane im osoby, a Wy się rozczulacie nad imionami! (ahhh, do tego kto napisał że "Kasia" to beznadziejne imię, to mam ogromne wyrzuty!) Jak się nazywam Kasia, no i wiecie co? Może to bardzo powtarzające się imie, ale dzięki swojej osobowości zmienia swój charakter. Nie przeszkadzam mi to, że razem z koleżankami nazywam siebie "Kazią" albo jeszcze lepiej "Kazikiem" - i co? i nic, jest w deche, bo przyjaciele robią to nie ze złości, a ze zwykłego koleżeństwa. Elwi - fajna ksywa ;D Odpowiedz Link Zgłoś
roxanne Re: Okropne imię 26.10.09, 18:48 nie martw się ja mam na imię matylda. Fajnie jest mieć takie imie "elwira" to ma charakter ciesz się Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: Okropne imię 26.10.09, 18:54 Eli A twoje imię jest na serio ładne . Myślę że nie warto się tym przejmować bo jest na serio super )) Odpowiedz Link Zgłoś
asiula333 Re: Okropne imię 26.10.09, 19:06 nie jest takie złe ) ksywka: może poprostu El Odpowiedz Link Zgłoś
dream_ Re: Okropne imię 26.10.09, 19:11 Kolejny wątek o imieniu...... Jak ci się nie podoba,to sobie wymyśl ksywkę Poza tym Elwira,to może nie jakieś bardzo ładne,ale oryginalne imię,także spox ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Okropne imię 26.10.09, 19:10 Elwira wcale nie jest takei zle Jak bys miala na imie Stanisława,Wiesława,Kazimiera to ok.... Mam oryginalne imie.... rzadko kto ma takie Ja mam na imie Ola i ostatnio sie dowiedzialam ze po angielsku moje imie brzmi Alex i od tego czasu bardzo je polubilam i wiekszosc osob tak na mnie mowi albo np.Ollek,Olus itp. Przetlumacz sobie imie albo spytaj pani od angola i moze bedzie fajnie brzmiec??? Ksywka nie musi byc taka jak imie Twoje moze byc np. Eluś, Elwi ale naprawde polecam przetlumaczenie imienia Napewno bedzie fajne Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Okropne imię 26.10.09, 19:13 macie problemy, też go chcę dawaj imię, ja ci dam moją rodzinę w komplecie, miłego spania ! Odpowiedz Link Zgłoś
stefaa Re: Okropne imię 08.11.09, 17:29 jak to glupie ? Elwi.. Elwiś Elwuś śliczne..i takie oryginalne ! Odpowiedz Link Zgłoś
olive Re: Okropne imię 26.10.09, 19:17 są gorsze. nikt nie robi swojego imienia, ale bez przesady. nie musimy dzielić się tym na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
trampolinka__ Re: Okropne imię 26.10.09, 19:27 Według mnie masz bradzo ładne imię. ;] Ja mam na imię Catalina i w szkole po prostu mówią do mnie Lina lub Kat ... ;] ( zdecydowanie wolę pierwszą ksywkę .! ) A co do twojego imienia to może po prostu: Eli .? jak dla mnie super Odpowiedz Link Zgłoś
maniaulaa03 :))) 26.10.09, 19:28 Ja mam Marianna. i mówią na mnie Maniek, Manu$, Maniula, Mania (najczęściej) i mi tam sięnawet podoba Odpowiedz Link Zgłoś
lara12 Re: Okropne imię 26.10.09, 19:37 ej.! dlaczego 'okropne' .?? moim zdaniem to bardzo ładne imię.! a zdrobnienia" ewa, ejwa, elwa... .??. Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: Okropne imię 26.10.09, 19:44 Ty na serio masz 18 lat??? Nie powinnaś sie przejmować maturą ? ;> głupotki ;< brzydkie imię mozna zmienić! Odpowiedz Link Zgłoś
xxxiikermaxxx Re: Okropne imię 08.11.09, 20:37 elwira..aa Ja też mam tak na imię.;d Jest to dla mnie trochę obraza z Twojej strony bo myśle ze nasze imie jest fajne. Podoba Mi się;d PS : na mnie mówią Lila;* Odpowiedz Link Zgłoś
zosienka Re: Okropne imię 09.11.09, 21:00 :lol: ja ma na imię Zosia i szczerze to u mnie w gim nikt tak nie ma na imię bleee nienawidze mojego imienia bo kojarzy mi się ze starą babcią chociaż nikt mi jeszcze z tego powodu nie ubliżał co sądzicie hah ?? Odpowiedz Link Zgłoś
grafikowa_ Re: Okropne imię 10.11.09, 23:10 Zosia no da się przeżyć a Elwira jest dość fajne. ja mam Magda ale podoba mi się Flawia i wszyscy się ze mnie śmieją bo podoba mi się takie imię ;/ Odpowiedz Link Zgłoś