Dodaj do ulubionych

MJ najlepszy? ...xd

25.10.09, 21:24
Dużo osób pokochało MJ dopiero po śmierci. Szczerze to mnie, to wpienia...
Jak można jednego dnia naśmiewać się np. z jego nosa [ -.- ] ..a na drugi dzień obklejać
pokój plakatami . Nie mówię że to tyczy się każdego..bo wiem , że są prawdziwi fani.
Jednak to wszystko jest śmieszne. Podziwiam go za twórczość i wysiłek zwiazany z pomocą
innym..ale bez przesady. To wygląda tak jakby ktoś chciał się dopasować do
otoczenia. ..Tyczy się to również innych wykonawców i aktorów itd.
Nie rozumiem coraz częściej ludzi..Po co udają'?' -.-
Obserwuj wątek
    • kardolina Re: MJ najlepszy? ...xd 25.10.09, 21:25
      Owszem, śpiewał nieźle, tańczył bosko. Ale nie lubiłam go nigdy. Nie będę mówic czemu,
      bo zaraz zacznie sie kłótnia, uwierzcie mi.
      • apokalipsa_ Re: MJ najlepszy? ...xd 25.10.09, 21:36
        Przynajmniej masz swoje zdanie.
        ; ]
    • jonaskowa Re: MJ najlepszy? ...xd 28.10.09, 19:45
      on jest ohydny i obleśny ! żal !
    • mrs.brightside MJ najlepszy? ...xd 28.10.09, 19:51
      Nigdy za nim nie szalałam i za nim nie płakałam. Nic nie mam do jego muzyki ani
      do jego samego.
    • reden Re: MJ najlepszy? ...xd 28.10.09, 19:52
      Majkel Dżekson nie miał nosa i nosił perukę.
      Nigdy nie byłam jego fanką i nie będę.
      Był mi obojętny, ale szkoda człowieka.
      Ale ludzie, którzy po jego śmierci są fanami są upośledzeni jacyś.
    • bramble Re: MJ najlepszy? ...xd 28.10.09, 20:03
      Wiesz co, może część tych osób tak naprawdę nie wiedziała, kim on rzeczywiście był? Bo
      znam taką jedną dziewczynę, której koledzy na samo jego nazwisko zaczynali imitować
      odpadające nosy. Dlatego ona, chcąc nie stracić w oczach kolegów, obsmarowywała go,
      nie wiedząc nic o jego muzyce, o nim, jako artyście.
      Gdy umarł, zaczęła go nałogowo słuchać. Ot, tak, przypadkiem, bo w telewizji usłyszała
      fragment Dirty Diany.
      Myślę, że dzisiejsze, młode pokolenia, nie mówiąc o zupełnych maluchach nie mają szansy
      poznać prawdziwej muzyki, prawdziwie genialnych wokalistów, aktorów. Bo która
      dwunastolatka pamięta dziś o Presleyu?
      Na tym to polega.
      Teraz, kiedy najwięksi artyści umierają, stacje telewizyjne z powrotem o nich mówię,
      rozgłośnie radiowe non stop nadają ich przeboje. To dobrze, że niektórzy mają szansę
      właśnie teraz usłyszeć jego muzykę, niż kiedykolwiek indziej kiss.
    • samotnymotyl Re: MJ najlepszy? ...xd 28.10.09, 20:26
      Zgadzam się !
      U nas w szkole po jego
      śmierci każdy puszczał i puszcza
      jego piosenki uncertain
      jakoś wcześnij tego nie robili ! ;x
    • w_paski heh 28.10.09, 21:15
      ja zawsze ceiłam jego muzyke i uważałam go za króla lubiłam bardzi jego piosenki ale
      żartowałam sobie czasem z niego wiecie nos dzieci gwałconei itp.
      teraz jużnie nierozmawai się brzydko o zmarłych (to mamuśi przyznam)big_grin
      żałuje tylko że choć raz nie byłam naq jego koncercie crying miałam okazjie zmarnowałam jąa
      ona nigdy się jużnie powtórzy
      • w_paski heh 28.10.09, 21:15
        i wogule to sie z tobą zgadzam
        • the_kitty. Re: heh 28.10.09, 21:19
          Zgadzam się z tobą .

Chociarz ja juz od dawna słucham Billie Jean'a a nie od jego śmierci. suspicious
    • softy_girl C: 28.10.09, 21:21
      To samo sobie dziśś pomyslalam ja go zawsze lubialam jako czlowieka a nie jako
      wokalistęę tzn. np. billy jean znalam i lubialam ale najbardziej lubialam go
      jako czlowiekaa wink)
      • misia19978 ;D 28.10.09, 21:29
        No czasem tak jest Ja no nie jestem aż taką fanką lubie jaego piosenki i wgll to
        co zrobił dla wszystkich ... Ludzi
        Jest wspaniałe
    • mandy_jonas Re: MJ najlepszy? ...xd 28.10.09, 21:26
      Ja tam nigdy nie udaję. Michaela nigdy nie lubiłam i nigdy nie polubię...
      Oczywiście doceniam jego muzykę, ale nie przepadam za nią. No i toleruję fanów...
    • gwiazdka_14 Re: MJ najlepszy? ...xd 28.10.09, 21:34
      Może ludzie mogą udawać dlatego że może chcą byc w centrum nowych notek itp. Sa na
      100% tacy ludzie tylko sie do tego nie przyznają...I ja nie rozumiem takich ludzi..To jest
      żałosne!! A Michael chociaż pisałam to już setki razy był i zostanie wielki!! kc Michael!sadsmile
    • tokio_hotel_483 Re: MJ najlepszy? ...xd 28.10.09, 21:34
      Popieram cię.
    • kuku_ Re: MJ najlepszy? ...xd 29.10.09, 10:32
      był mi obojętny przed śmiercią, jak i po.
      szkoda go, no ale.
      ta mania mnie cholernie wkurza.
      podnieśli cenę koszulek z jego podobizną, bo wcześniej nikt nie kupował, a teraz ?
      bodajże w bravo girl w rubryce moda było napisane, że wypada mieć choć jedną
      taką koszulkę.
      przepraszam, że co ?
      mi by było wstyd w takiej wyjść, myślcie co chcecie.
      niech sobie miał fanów, ale te rozwrzeszczane małolaty, które pokochały go po -
      KRÓL NIE ŻYJE strasznie mnie irytują.
    • seneka4 Re: MJ najlepszy? ...xd 29.10.09, 11:58
      Można powiedzieć ,że śmierć pomogła mu w sławie. -.-' Jest sławniejszy niż
      przedtem.
      Aha i nie bądzcie z tym swoim powiedzonkiem pt: ,, żegnaj królu'' ,wcześniej był
      wyzywany przez większość młodzieży ,a teraz uwielbiany. to jest śmieszne. ;d
      Zasługuje na tytuł króla ,ma świetną muzykę. Naprawdę. Ale po co tak nagle
      zmieniać zdanie o Nim? Nagle go tak uwielbiać? ;/
      • sunnygirl Re: MJ najlepszy? ...xd 29.10.09, 12:50
        wszyscy pisza że nagle. a wy nigdy nie mieliście tak że nagle się zakochaliście? albo
        cokolowiek innego. przecież ktoś mógł Go docenić dopiero po śmierci ze względu na swój
        młody wiek i tandete puszczaną w telewizji ;]
    • sunnygirl Re: MJ najlepszy? ...xd 29.10.09, 12:47
      mysle że Ci "nowi" fani dzielą się na tych szczerych i nieszczerych. bo można było się
      kiedyś z Niego naśmiewać itd. ale w końcu odkryć tą magię która była/jest w Jego
      piosenkach, choreografii, wizerunku i zrobic to szczerze. ale można także zrobić to
      nieszczerze pod społeczeństwo i w tym wypadku jestem całkowicie przeciwna.
      I wszystkim którzy nie potrafia zrozumiec tych nowych szczerych fanów polecam
      przysłowie: "Doceniamy ludzi dopiero po smierci" ^^
      • matitka Re: MJ najlepszy? ...xd 01.11.09, 22:00
        no ze mną było tak, że wcześniej nielubiłam go ale nieznałam jego piosenek ani
        wgl. niczego co robił.A po jego smierci wszystko zaczęło sie rozgłasniac i
        wszedzie były jego piosenki noi wtedy usłyszałam, zobaczyłam i pokochałam.Myślę,
        że gdyby tak było o nim głośno cały czas i NIKT BY O NIM NIE ZAPONIAŁ to bym go
        pokochała wcześniej ;];]

;**
        • martysia_53 Re: MJ najlepszy? ...xd 01.11.09, 23:20
          Prawda jest taka że przez ostatnie 10 lat naszego życia było o nim cicho i mało było ludzi
          (szczególnie w naszym wieku) którzy go słuchali) Ja zaraziłam się od mojej przyjaciółki, i
          naprawdę go podziwiam za wszystko co zrobił. I nie jest tak że chcę tym szpanować bo
          gdybym chciała szpanować tym że slucham super muzyki to bym śmiało nie mowiła o
          tym, że słucham hanny montany czy hsm (chociaż nie wiem dlaczego dla niektórych to
          żałosne) A więc cieszmy się tym że jego muzyka daje dużo ludziom (niestety najbardziej
          po jego śmierci)sad
    • beat_it Re: MJ najlepszy? ...xd 01.11.09, 22:14
      Powiem tyle, ja słuchałam jego piosenek od roku, ale tylko tych bardziej znanych
      typu "Billie Jean" czy "Thriller". Jednak nigdy nie byłam jego fanką, ale
      pamiętam zawsze jak puszczałam jego piosenki np na zielonj szkole (na
      głośnikach..XD) to przez cały pokój jechłam moonwalka..XD w moim wykonaniu
      wyglądało to śmiesznie no ale cóż... xD Dopiero jakiś czas po jego śmierci
      poznając coraz to "nowe" utwory których nigdy wcześniej nie miałam okazji
      posłuchac, stałam się jego fanką... To tyle dziękuję za uwagę.big_grin
    • karola_483_th Re: MJ najlepszy? ...xd 01.11.09, 23:15
      yhy .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka